Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαρινάαααααακι, οι συμβουλές σου για τον ύπνο, φαίνονται να έχουν αποτέλεσμα!!!:P Τις τελευταίες μέρες, κοιμάται μόνο 13:00 15:30 το μεσημέρι και το βράδυ σκουντουφλάει γύρω στις 22:00. Αααααα κκαι ξυπνάει 8:30 το πρωί. Είμαι ευτυχισμένη λέμεεεεεεεεε!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα, χα,χα!!! κοίταξε, 10 ώρες σερί ύπνου, φέρνουν μία ησυχία, μία χαλάρωση, μία γαλήνη, μία..... γιατί όχι...... ευτυχία!!!! Πώς είναι ο γαντζούλης, καλύτερα?

Εσένα τί ώρες κοιμάται μέσα στην ημέρα, για να "πειράξουμε το πρόγραμμά του?"

καλε ρηνακι το τεστ θα το κανω για να κανω σεχ πριν και μετα την ωορηξια και να κανω κορη γι αυτο... καλα θεικο το προσκλητηριο που το εκανες μου αρεσε παρα παρα πολυ.. ολα ετοιμα για τη βαφτηση???

δεν παει ετσι..........

το οτι μπορει να πιασεις κοριτσι αν ειναι νωριτερα οκ αφου επιβιωνει το σπερματοζωαριο χ περισσοτερο απο το ψ.για να το πετυχεις αυτο πρεπει να γινει το θεμα 2 3 μερες νωριτερα.το τεστ δειχνει ποσες μερες πριν την ωορρηξια εισαι?δεν νομιζω.παντως οποτε και να γινει σου ευχομαι να εχεις το επομενο μωρακι σου κοριτσι.

και εγω ειχα τρελο κολλημα με τα κοριτσακια αλλα τωρα πραγματικα δεν με νοιαζει να κανω μονο γιους.πραγματικα

τα της βαφτισης ολα ετοιμα.απο μερες.ευτυχως

πρινσι πηγα στην δικια σου αλλα τις μπομπο που ειχα σταμπαρει τις πηρα φθηνοτερες απο τον ιδιο τον αντιπροσωπο στο παλιο φαληρο.

οποια κοπελια δεν εχει τι να κανει την περιμενω.

4ywWp2.png

για πια ευτυχια λετε ρε κοριτσια εχω γιατι συνεχεια δε καταλαβαινω τι λετε μα τοσο χ... η ειμαι????

βασουλα μου αμα δεις τι τρωω θα πεις οτι αυτα δεν ειναι τιποτα ασε που αυτες τις μερες περιμενω και περιοδο και ξεκιναω με παγωτο και μπισκοτα πτι μπερ γιατι δεν ειχα χωνακια και ηθελα κατι ακομα συνεχιζω στο καπακι με 3 φετες ψωμι του τοστ και μερεντα και καταλιγο σε 2 κιντερ ντελισ οποτε τσαμπα διαδρομη θα κανετε αχχαχααχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

δεν παει ετσι..........

το οτι μπορει να πιασεις κοριτσι αν ειναι νωριτερα οκ αφου επιβιωνει το σπερματοζωαριο χ περισσοτερο απο το ψ.για να το πετυχεις αυτο πρεπει να γινει το θεμα 2 3 μερες νωριτερα.το τεστ δειχνει ποσες μερες πριν την ωορρηξια εισαι?δεν νομιζω.παντως οποτε και να γινει σου ευχομαι να εχεις το επομενο μωρακι σου κοριτσι.

και εγω ειχα τρελο κολλημα με τα κοριτσακια αλλα τωρα πραγματικα δεν με νοιαζει να κανω μονο γιους.πραγματικα

τα της βαφτισης ολα ετοιμα.απο μερες.ευτυχως

πρινσι πηγα στην δικια σου αλλα τις μπομπο που ειχα σταμπαρει τις πηρα φθηνοτερες απο τον ιδιο τον αντιπροσωπο στο παλιο φαληρο.

οποια κοπελια δεν εχει τι να κανει την περιμενω.

καλε δε μου ειπες τελικα που τα εκανες τα προσλητηρια??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Χαρά, εσύ θα μας κάνεις διπλή ζημιά, θα μας ανοίξεις την όρεξη και θα τα φάμε εμείς στο τέλος!!! Ααααα δε λέει!!!!

Λέμε για το βραδυνό ύπνο, κάποια παιδάκια κάνουν προπόνηση για μπαράκια και κοιμούνται γύρω στις 23:00-24:00, άσε μανίκι γιατί κι ο δικός μου πριν τις 23:00 σπάνια να κοιμόταν!

Πάντως αυτό με τα φύλα (του παιδιού!), που λέτε, ομολογώ πως αρχικά θα ήθελα να ήταν κορίτσι το παιδάκι μου, αλλά από τη στιγμή που γέννησα, τον λάτρεψα τόσο, που ειλικρινά δε θα με πείραζε καθόλου και ένα 2ο αγόρι! Άσχετο, αλλά σήμερα που τον πήγα κλασσικά στις κούνιες με ρώτησαν αν είναι αγόρι ή κορίτσι:shock::shock::shock:. Τέτοιος άντρας βαρβατήλας και να αναρωτιούνται? Αίσχος, μόνο αυτό θα πω!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάω για σίδεροοοοοο, βαριέμαιιιιιιιιι:(:(:(, αλλά σε λίγο θα ανοίγω την ντουλάπα και θα μου κάνουν ντου!!!

ναι ενταξει ρε παιδι μου ωραια τα αγορακια πραγματικα δε με πειραζει καθολου ουτε θα με χαλαγε ενα δευτερο αγορακι αλλα και τα κοριτσακια εχουν την χαρει τους

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Λοιπόν έχω να σχολιάσω διάφορα...

αρχικώς Ιοάσμα περαστικά στο αγοράκι σου και ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η ταλαιπωρία γμτ...!!

Κορίτσια μην την ακούτε τη Χαρά... πήρε λέει 30 κιλά στην εγκυμοσύνη... Δεν ξέρω αν πήρε τόσα αλλά και με 30 κιλά πάνω ήταν κουκλίτσα και αδυνάτη!!!! Αυτό σας λέω μόνο!!! Σκεφτείτε τώρα!!

Επίσης Χαρουλίτα άμα κάνεις σεξ ΜΕΤΑ την οωρηξία καλύτερα να περιμένεις να μείνιες εγκυος με τον κρίνο....! Μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχιες! Το ωάριο νομίζω ζει γύρω στις 12-15 ώρες και το σπερματοζωάριο κάνει 6-7 ώρες να φτάσει στο προορισμο.....:D:D Άρα άμα κάνεις μετά θα κάνουν τζάμπα το ταξίδι....!!! (καταλάβατε τίποτα από αυτά που είπα;;)

Εγώ πάλι νομίζω ότι θα αγόραζα τέτοιο τεστ μόνο αν είχα προσπαθήσει πολλούς μήνες και δεν είχα δει φως...αλλοιώς είναι πολύ στήμένο βρε παιδί μου....:rolleyes::rolleyes: (αααα...ή αν είχα άντρα φαρμακοποιό..γμχχχ.... :-P)

Ειρηνακο ξέχασα καλέ να σχολιάσωω...το προσκλητήριο είνια πολύ ωραίο και πρωτότυπο!! Άντε με το καλό!! Το Σάββατο είναι έτσι;

Τέλος να πω ότι σας είπα εχθές ότι κόβω τα γλυκά έτσι; Σήμερα έφαγα ένα ντόνατ σοκολάτας και πολύ το ευχαριστήθηκα....:oops::oops:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλως την την χρισινα.πηγα και εγω να το σχολιασω με τα κιλα της χαρας αλλα το αφησα,η αληθεια ειναι οτι υπηρχε μονο μια κοιλιτσα.χαχακατα τα αλλα με κολανακια κυκλοφορουσε η κυρια.

συμφωνο με την προλαλησασα σε ποια περιπτωση θα τα αγοραζα και εγω.αλλα εγω ουτε με αντρα φαρμακοποιο.αντε χαρα γερα με τσαμπουκα.θα σου πηγαινει μια κορουλα αφου εισαι και κοκετα εγω που ουτε καν δεν χτενιζομαι ουτε βαφομαι τι προτυπο θα ειμαι?ουτε τακουνια για να κανει προβα δεν εχω (που λεει ο λογος)

ευχαριστω για τις ευχες.ναι το σαββατο ειναι.ελπιζω να ειναι καλα ο μπεμπης γιατι κατι μυξες πανε και ερχονται και λιγος βηχας

4ywWp2.png

ηρθα κι εγωωωωω

να σας πω...προσεξατε σε ποια σελιδα ειμαστε;;;χαχαχαχαχαχα

ρηνουλι τι κανεις;ολα ετοιμα βλεπω ε;

χριστινακι,φαε παιδι μου μια σοκολατα....φτανει αρκετα τις στερηθηκες(ποσο αληθεια;; 2 ωρες;; ) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Άστα να πάνε ελένη μου!! Τουλάχιστον σήμερα θα φάμε φακές..(:?:?) και έτσι κάπως θα ισοβαθμίσω τις έξτρα θερμίδες...αν δεν έχω χάσει 1 κιλό μέσα στις επόμενες μέρες με βλέπω το σκ να κατεβάζω όλο το περίπτερο της γειτονιάς....

PCqNp2.png

Και ποιος σου ειπε οτι οι φακες παιδι μου ειναι διαιτητικες;;;;Εχεις δει εσυ καμια διαιτα με φακες;;;Πετα τες και πανε παρε ενα κουτι παστες χαχαχαχ

κι εγω αυτη τη φορα που περιμενα περιοδο εφαγα παααααααααρα πολυ....και ακομα τρωω μπουααααααα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...