Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

γκρρρρρρρρρ και γω...ο μικρός κοιμήθηκε 40 λεπτά μόνο!!! έλεος...μη πω οτι κοιμάται καλά θέλει μετά να με διαψεύσει...

και εγω το παθαινω αυτο!!!οταν λεω κατι καλο κανει το αντιθετο παντα!!!και με ελεγαν γρουσουζα!!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

χαχαχαχα σιγα βρε κοριτσια τι κανετε και εσεις απλα ειναι λιγο υπερκινητικα τα παιδακια σας. εγω πολλες φορες νομιζω οτι ειμαι μονη μου και ξαφνικα σκουντουφλαω πανω του(φτου φτου μη ματιαστω κιολας )

εγω κανω γεμιστα σημερις

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Μόνο εγώ η κακούργα μάνα δεν τη βάζω για ύπνο από τις 8 έως τις 3 ώστε να κοιμηθεί αφού έρθει ο αδερφός της και να την αράξω κι εγώ? Βασικά αν κοιμηθεί πρωί μας τρελαίνει για να ξανακοιμηθεί μεσημέρι!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα καλες μου κυριες!

τι γινεται εδω?

ρε χαρα ειμαστε καλα?θα κανεις τεστ ωορριξιας?να ειχαν περασει τα χρονια και να προσπαθουσες να "πετυχεις" τα τελευταια σου αυγουλακια να πω μαλιστα.τελος παντων.εγω εχω ωορηξια 14 με 16 μερα το νιωθω σαν τσιμπημα στην ωοθηκη και με τα υγρα.εσεις δεν εχετε καποιες μερες περισσοτερα υγρα (στην μεση του κυκλου σα περιπου)

λωρα για στειλε μας και εμας την διαιτα αν ειναι ευκολη με γλυκα και με ψωμια να την κανουμε ρε φιλε.

ελενη καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου και καλη προοδο!

μαρινα μπραβο που εχετε προγραμμα.εγω εχτες τον εβαλα απο τις δεκα αλλα γινοταν ο χμος δεν ηθελε με τιποτα να ξαπλωσει ηθελε συνεχεια να παιζει και με τα πολλα η ωρα πηγε 12.30

4ywWp2.png

καλε ρηνακι το τεστ θα το κανω για να κανω σεχ πριν και μετα την ωορηξια και να κανω κορη γι αυτο... καλα θεικο το προσκλητηριο που το εκανες μου αρεσε παρα παρα πολυ.. ολα ετοιμα για τη βαφτηση???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σας τσαπερδονίτσες!!!!!

Πω, πω βρε Σμαρώ, περαστικά στο αντράκι σου...:( Μιλάμε τα παίρνω άσχημα με τους κομπογιαννήτες γιατρούς. Από τη στιγμή που το παρακολουθούσαν το παιδί, πόσα στάδια ξέχασαν για να το αφήσουν να πάθει το παιδάκι βρογχοπνευμονία. Σου εύχομαι περαστικά όσο γίνεται γρηγορότερα και να αναρρώσει με το καλό! Να μας πεις τα νεότερα ναι?

Γλυκούλα καλά διαβάσματα!!!

Χαρά, θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες, τα 53 κιλά είναι προκλητικά, άντε μη κάνουμε επιδρομή σπίτι σου με ένα κουτί ferrero, μερεντούλα, τσικουλατίτσες (που λέει και η γιαγιά μου!) και 5-6 σοκολατίνες!

Όσο για τα τεστ, θα συμφωνήσω με την Ειρήνη ότι είναι αρκετά εως πολύ αγχωτικά, εγώ μπήκα σε αυτή τη διαδικασία γιατί σταμάτησα να δουλεύω αποκλειστικά για να μείνω έγκυος, οπότε ήθελα να εκμεταλλευτώ όσο γίνεται καλύτερα το χρόνο μου. Αν εννοείτε τα clear blue έχουν 7 στικάκια και υπολόγισε ότι είναι για 2 κύκλους.

Ειρήνη, ώστε πλησιάζουν τα βαφτίσια σας, η ώρα η καλή! Πολύ καλό το προσκλητήριό σας! Τελικά πήγες και από τη γειτόνισσά μου, ή όχι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...