Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τεστ ωορρηξίας! και μεις οι φαρμακοποιοι ζητιάνοι θα γίνουμε;;; αααααααααααααααα

χαρά έβαλες τόσα κιλά στην εγκυμοσύνη;;;

παρτε καλη κυρια ενα τεστ ωορρηξιας,παρε παρε παρε καλε κυρια:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

αντε καλε πρωτη φορα το ακουω δλδ επειδη ειπαμε το ντεκαπαζ μολις μου τελειωσει η περιοδος θα κανω τεστ καθε μερα θα κανω σεχ και τη μερα της ωοριξιας δε θα κανω και τσουπππππππ να η Ν Υ Φ Η Η Η Η Η Η Η Η ευκολο ειναι οπως το τεστ εγκυμοσυνης????

λορετακι μου ναι τοσα κιλα πηρα η αναισθητη αφου ο γιατρος μετα τον 8 δε με ζυγιζε πια μου εχω απελπιστει μαζι σου δε μπορω αλλο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ετον ερμο το γιατρο χαχαχαχα!!

ετσι ακριβως θα κανεις!!!(ε το καημενο τον αντρα σου λυπαμαι μονο!)χαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

παρε παρε παρε παρε...εδώ το καλο τεστ!!! πάρε τσάντα βάλε μόνη κυρία!!!! τσάμπα τα δίνουμε (50ευρώ)

το ενα 50 τα δυο 150 τζαμπα λεμε τζαμπααααααααααααα:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

παρε παρε παρε παρε...εδώ το καλο τεστ!!! πάρε τσάντα βάλε μόνη κυρία!!!! τσάμπα τα δίνουμε (50ευρώ)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ?????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Χαρά δε κάνεις κάθε μέρα γιατί θα σου βγει ο κούκος αηδόνι. Αν έχεις κύκλο 28 ημερών θα αρχίσεις από την 11 - 12 μέρα. Κάνεις τσίσα στο τεστ και όταν έχεις ωορρηξία βγαίνει ενα χαμογελαστό προσωπάκι. Αυτό σημαίνει οτι την ίδια ή την επόμενη μέρα θα γίνει η ωορρηξία. Βάλε και μία παραπάνω εσύ, τρεις μέρες σερί...

Εχει πολλά μεσα βρε!!! 7 ή 8 οπότε το ένα θα σου κρατήσει για δύο περιόδους

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...