Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Βρε Σμαρω...πως εγινε αυτο;;;Αφου τον παρακολουθουσε γιατρος συνεχεια!!!Πως ξεφυγε ετσι η κατασταση;;;;;;Τι να πω....γρηγορα περαστικα...εχει ταλαιπωρηθει πολυ το μικρακι σου....:(

Λενακι καλη επιτυχια κοριτσι μου!Τι σπουδαζεις;;;

Χαρα ασε τις διαιτες και τα 53 κιλα και φαε τιποτα και το 53 μη το ξανακουσω καταλαβες;;; :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε ρε!!!!Μπραβο κοπελα μου!!Αντε με το καλο να τελειωνεις να παρεις το πτυχιο σου και να βρεις μια δουλιτσα στα μετρα σου!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ήρθα και γω από το γυμναστήριο...Η μαμά μου πάλι οτι ναναι εκανε!!! τέλος πάντων ας μη τα πάρω... να σας πω μόνο αυτό. Δεν τον άλλαξα, μου λέει, γιατί δεν είχε κάνει τσίσα...ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ καλή μου γυναίκα πριν βγάλεις την πάνα;;; Ηταν στεγνή (απ'εξω)...αχ δε μπορω! 100 φορές τα ίδια πράγματα.

Σμαρώ περαστικά στον γιο σου. Ελπίζω σύντομα να γινει καλά το αγοράκι σου!

Χαρά μου αυριο θα μου τη δώσει τη δίαιτα. Τώρα επεξεργάζεται τα δεδομένα!!!!

Λενάκι καλό διάβασμα! Δύσκολα να διαβάζεις με τον μικρό ε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλως την γυμνασμενη μανα!!!!ναι ειναι δυσκολα με τον μικρο αλλα τον δινω στην μανα μου και απλα ακουω τις τσιριδες του δεν μπλεκεται στα ποδια μου και διαβαζω οσο μπορω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ ....ΤΟΝ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ,,ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ 1200 ΓΡΜ...ΕΧΕΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΓΡΜ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΑΚΙΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΡΟΓΧΟΣΠΑΣΜΟ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ AIROLIN ,,,ΝΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ????????ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΛΟρεταααακιιιι :)

Πως πηγε το χτισιμο;;;;;Μετα το χτισιμο ακολουθει το....ταπηροκρανιασμα απ΄οτι καταλαβαινω χαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

γιατι ρε παιδια να παω η γυναικα στα κιλα μου γιατι αμα μεινω εγκυος παλι θα γινει τετραπαχη 30 κιλα ειχα παρει η ερμη η καραβροχθα χαχαχχαχχαχαχχαχα

δε μου απαντησατε ομως πως θα καταλαβω ποτε ειναι η μερα της ωοριξιας μου???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γιατι ρε παιδια να παω η γυναικα στα κιλα μου γιατι αμα μεινω εγκυος παλι θα γινει τετραπαχη 30 κιλα ειχα παρει η ερμη η καραβροχθα χαχαχχαχχαχαχχαχα

δε μου απαντησατε ομως πως θα καταλαβω ποτε ειναι η μερα της ωοριξιας μου???

ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ!!!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...