Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είδες που συγκινήθηκα;;;;

πίνω τσάι γιατι η διαιτολόγος μου είπε να μη πιω καφέ...

Ο αργύρης αυτή τη στιγμή κλαιει για να τον σηκώσω...μα δε γίνεται αυτό!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΟΜΟΡΦΗ......

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΕΥΤΡΑΦΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ( ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ))

ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

οχι καλα μικρη μου.....μολις μς πηρε ο αντρουλης μου και τωρα εχει 38,7 και δεν μπορει να αναπνευσει ο καημενος...υποφερει ακομη

πιστευω με την μασκα να δουμε αμεσα αποτελεσματα αλλιως παλι επανεξεταση αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενω !!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν....ήρθε η διαιτολόγος! Ολα καλά αλλά δίατα θα μου δώσει την ΄Πέμπτη!!

Είμαι 65.5 κιλα και έχω 31% λίπος..Θα γίνω 59 κιλά και το λίπος πρέπει να φτάσει 28%..

Της είπα οτι δε θέλω να πεινάω και θέλω να τρώω και γλυκά. Ολο καλά που έλεγε, θα με ψωμολυσάξει όμως, ετσι την έκοψα...Αυτή φυσικά ήταν μινιον...

Λεπτομέρειες το απόγευμα που δε θα έχω τον αργύρη...

Μου είπε οτι όσες κάνουν καισαρική τους μένει κοιλιά. ΚΛααααααααψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Xέλοου γκερλς!!

Άννια μου αυτή τη στιγμή θα έχει γίνει η επέμβαση και θα έχουν πάει όλα καλά! Λογικά αύριο θα βγεις, περιμένουμε να μπεις να μας πεις τα νέα!! Περαστικούλια!!!!

Κορίτσια σήμερα αποφάσισα και ζυγίστηκα...αυτό που είδα δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Όντως έχω πάρει 3 κιλά σε 1 μήνα....:cry::cry: Από σήμερα ξεκινάω και εγώ 'δίαιτα'....δηλαδη κομμένα τα γλυκά όσο μπορώ και να τρώω φυσιολογικά... θα σας πω αποτελέσματα σε λίγο καιρό...

Βρε Λορέττα σόρυ και όλας αλλά γιατί δηλαδή δεν έπρεπε να κάνεις μπάνιο πριν έρθει η διατροφολόγος;; Θα μας τρελάνει;;; Μα τι κουλό είναι και αυτό..;;;

Όσο για τον βραδυνό ύπνο που λέγατε... και εγώ είμαι της σχολής 8.30 στο κρεβάτι η μικρή! Καλά βέβαια δεν την βάζω με το ζόρι..δηλαδή εκείνη την ώρα νυστάζει πολύ και κοιμάται πριν προλάβω να την ακουμπήσω κάτω!

Ααα άσχετο..επιτέλους την κατάφερα να τρώει αυγό... της το κόβω σε κομματάκια μαζί με ντοματούλα φρέσκια σε κομματάκια και λαδάκι και το καταβροχθίζει..!!!

Είνια καμιά εδώ ή μόνη μου μιλάω;;

PCqNp2.png

εγωωωω!!!!γεια σου χριστινακι!!!

αννια μου περαστικα σου και ολα θα πανε καλα περιμενουμε νεα σου...

οσο για την διαιτα λορεττακι εγω θελω 6 να χασω εβαλα 3 κιλα στις γιορτες και τωρα προσπαθω να ξαναμπω σε ρυθμους νηστειας..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σου γλυκούλα μου!! Και εγώ 6 θέλω να χάσω αλλά δύσκολο το βλέπω...:? Τουλάχιστον άμα ελαττώσω τις σοκολάτες πιστεύω ότι 1-2 θα φύγουν εύκολα... για να δούμε!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Αχχ και εγώ το λατρεύω το ψωμί γι'αυτό προσπαθώ να μην παίρνω παρά μόνο του τοστ...γιατί διαφορετικά κατεβάζω άνετα μια φρατζόλα μόνη μου....:roll::roll:

Έχω αρχίσει και σκέφτομια καλοκαιρινές διακοπές....πάω καλά;

PCqNp2.png

Είναι κανείς εδώ?

Ήρθα ορεξάτη για κουβεντούλα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας γεια σας! Δε μπορώ να συζητάω για δίαιτα, συνέχεια παχαίνω! Μπουααα! Λορέτα νομίζω εμένα ακόμα περισσότερο λίπος μου βρήκε η διαιτολόγα νομίζω 33% ΜΠουααα! 59! Αχ τι ιδανικά θα ήταν να ξυπνούσαμε αύριο και να είμαστε τόσο!!!

Χριστινάκι καλοκαιρινές διακοπές...για πάντααααα! Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι, ο νους μας στα ταξίδια! Προς το παρον όμως έχεις να περιμένεις το ταξιδάκι σας στο εξωτερικό! Τελικά πότε φεύγετε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Tο ταξιδάκι στο εξωτερικό είναι για το Πάσχα! Έβγαλα και διαβατήριο στη μικρή και είμαστε έτοιμοι!! (έχουμε βέβαια ακόμα πολύυυ καιρό μπροστά μας!!) Αχχχ... εμένα ο νους μου είναι συνέχεια στα ταξίδια..όπως το λες!! Θέλω να γυρίσω τον κόσμο..μπορώ;; (προς το παρόν όχι...αλλά όνειρα μπορούμε να κάνουμε!!)

PCqNp2.png

Να'μαι και γω.

Πήγαμε στην πεθερά μου για φαί και μετά αφήσαμε τον μικρό και θα τον φέρει σε καμιά ώρα. Αχ κοιμήθηκα, βλέπω ταινία...πολυ μ'αρεσει...Βέβαια είπα οτι θα αρχίσω αυτά τα δύο απογευματα που τον κρατάει να πηγαίνω φαρμακείο, αλλά νυσταααααααζω...Χριστινάκι αφού κατάφερες να βγάλεις διαβατήριο, μπράβο!!!:)

Τέλειο το ταξιδάκι σας, θα πατε απο Μιλάνο οδικός δεν είχες πει; Θα είναι τέλεια, θα το ευχαριστηθεί και η μικρή πιστευω γιατι μέχρι τότε θα καταλαίνει ακόμη πιο καλά.

Μαρινάκι για το λίπος μου είπε οτι εινα φυσιολογικό να είναι ανεβασμένο μετά απο εκγυμοσύνη, πόσο μάλλον από δύο εγκυμοσύνες που είχες εσύ και μάλιστα σχετικά κοντά η μία στην άλλη.

Οποια θέλει τη διαιτα θα της τη στέλνω με πμ ή μειλ. Να μη πρήζουμε και τις υπόλοιπες :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...