Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχαχαχαχα ρε Μανιταράκι! Το βιάζεσαι? Για το 4ο λέω! Για πιες κανένα καφεδάκι κατά τις 6 να στανιάρεις, κρίμα να τον έχεις στη στέρηση και τον άνθρωπο! :) Αλήθεια το ξενοδοχείο το έχετε ανοιχτό και τώρα το Χειμώνα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας καλε κοπελες!

τι γινεστε?

γιαννουλα ολα θα πανε μια χαρουλα μην ανησυχεις.ολα θα πανε τελεια!!!!!με το καλο να πας και να ερθεις να μας πεις τα ευχαριστα αποτελεσματα.πολλα φιλακια!

τι κανεις frau marina?

4ywWp2.png

Αχαχαχαχα ρε Μανιταράκι! Το βιάζεσαι? Για το 4ο λέω! Για πιες κανένα καφεδάκι κατά τις 6 να στανιάρεις, κρίμα να τον έχεις στη στέρηση και τον άνθρωπο! :) Αλήθεια το ξενοδοχείο το έχετε ανοιχτό και τώρα το Χειμώνα?

οχι βρε μαρινακι δεν βιαζομαι ομως ξερεις εχω και αναγκες:tongue:πριν της 18.00 φυσικα :tongue:

ειρηνακι εδω εισαι?ολα καλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

εδω ειμαι μανιταρακι μου γλυκο!!τι κανετε?

ολα σχεδον καλα.κανα δυο μερες ο μικρουλης εχει ενα βαχα ο εντονο αλλα αραια και που και λιγες μυξουλες.και επειδη αγχωθηκα πηγα στον γιατρο.μην τυχον και αρρωστησει και ειναι χαλια στα βαφτισια.ο γιατρος που τον ακουσε δεν του βρηκε τιποτα.δοξα το θεο.ευτυχως η διαθεση του ειναι πολυ καλη και δεν εχει κατι αλλο να δειχνει οτι κατι τρεχει.γινεται να το επαθε επειδη εμεινε ξεσκεπαστος το βραδυ??ο γιατρος μου ειπε σε καμια περιπτωση.ααααααα το πρωι που ξυπνησα με ποναγε και εμενα ο λαιμος μου λιγακι.αλλα μετα περασε.δεν ξερω.το προσκλητηριο μας σας το εδειξα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ουφφφ τελειωσε και το δικο μας παρτυ....

ψοφησα λεμε παλι...

ευχαριστω τα μαλα για τις ομορφες ευχες σας κι εδω κι εκει!!ρινουλα πολυ καλο το προσκλητηριο !! ευχομαι να χαρεις την καθε στιγμη της βαφτισης του μικρου σου...

αννια ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι.ξερω ξερω τωρα τι λες .ευκολο τοχεις να μην αγχωνομαι?

μανιταρακι τι εγινε?σεξ θελουμε ε? ε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ευχαριστω ρινουλα μου!ειχαμε γυρω στα 20 ατομα και δεν ειμασταν ολοι.στον δημητρη μαζευομαστε καμια 35 ατομα..δεν χωραμε!ναι ςιδα οτι τα παρηγγειλες απο τουμπα.το αλλο το τυπογραφειο ηταν πολυ κοντα μου και ηθελα να στο πω Αλλα ολο το ξεχναγα!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Σοφάκι και του χρόνου να είσαστε καλά! Το ευχαριστήθηκε το παιδί? Εσύ ξεκίνησες δουλειά? Για πες, πώς είναι να προετοιμάζομαι κι εγώ σιγά σιγά! Τα παιδιά ποιός τα κρατάει? Όλο απορίες είμαι τελικά!

Ειρήνη μου οι γιατροί πια διαφωνούν με την έννοια του κρυώματος, λένε ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις, μύξες, πυρετός, βήχας οφείλονται σε ιούς! Εγώ μάλλον συμφωνώ, άρχισα δηλαδή να συμφωνώ ακόμα περισσότερο από τότε που είδα ότι για 14 μήνες ο Γιώργος είχε κάνει μόνο μία φορά πυρετό κι ας τον έβγαζα μες το καταχείμωνο καθημερινά ενώ με το που πήγε σχολείο τρεις την ώρα ήταν άρρωστος την πρώτη χρονιά!

Το προσκλητήριό σας πολύ πρωτότυπο, με το καλό!

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινα η μαμα μου τα κραταει...και τα 2...βασικα μεγαλοστελεχος ειμαι στη δουλεια γιατι αφεντικο ειναι ο αντρας μου!!!βεβαια σημερα δεν σηκωσα κεφαλι...αΛΛΑ λεμε τωρα..

μεγαλοστελεχος της πλακας ε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλημερες!!!!

Μανιταρακι ηρθα...λιγο αργησα αλλα καλιο αργα παρα ποτε....:)

Και δε καταλαβα...τι πειραζει που εισαι πτωμα;;;Ριξε εναν υπνο εκει να κανει κι ο ανθρωπος τη δουλεια του!!Τι;;;θες να εισαι ξυπνια αυτη τη φορα;;;;Ααααααα κοπελια!Σα πολλς απαιτησεις δεν εχεις;;;; :) :) :)

Ρηνουλι φοβερο το προσκλητηριο!!Πρωτοτυπο!Χρωματιστο!Σαλονικιοτικο ;) !Πολυ καλο!Μου αρεσε τρελλα!!!

Και να ερθω τωρα και στη Σοφη....βρεεεε μεγαλοστελεχος της πλακας :) Κανε μια αιτηση στον διευθυντη να σου βαλει νετ γιαντα δε σε βλεπω καλα!!! :) :) :)

Ξεχασα τιποτις;;Α,ναι το Μαρινακι!Συμφωνω απολυτα μαρινα μου κι εγω το αργοτερο εννια στα κρεββατια τους!!!Οσο για τις αρρωστιες τα παιδακια ή απο ιους τη πατανε(ή απο κορες χιχιχιχ) ή αν τυχον ιδρωσουν και μετα φυσηξει κανα μπατης και την αρπαξουν!Σε καμια περιπτωση επειδη ηταν ξεσκεπαστα το βραδυ ή επειδη τα βγαλαμε καλα ντυμενα στο κρυο,ισα ισα,κανουν και κοκκινα μαγουλακια! :) :) :)

Λοιπον αρκετα μονολογησα αντε σηκωθειτε τωρα να πιουμε κανα καφε! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...