Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μπα ορεξάτες μου είστε σήμερα?

Σοφάκι να τον χαίρεσαι τον Ηλία σου, να τα εκατοστήσει!

Τζες πολύ με άρεσε (που λένε και οι Σαλονικιές) η τούρτα σας και ο γουίνι είναι του γούστου μου πρέπει να πω!

Έτοιμες σας βλέπω πάντως όλες για να προχωρήσετε σε τεκνοποίηση και θέτε και τις λεπτομέρειες για το σωστό φύλο!:tongue:Εμένα πάντως ο γιος μου πιάστηκε ή 9η ή 11η μέρα από την ωορρηξία ή με άλλον άντρα καθώς τις υπόλοιπες μέρες με τον δικό μου μας χώριζαν πολλά μίλια! Η μικρή μια μέρα πριν την ωορρηξία. Ελπίζω να συνέβαλα σημαντικά ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και σύντομα να μας ανακοινώσετε ευχάριστα!;););)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε! πόσα γράψατε! όταν είμαι στις μοναξιές μου όλες λείπετε!

Χριστινάκι αναρωτιόμουν τι να κάνεις!

Χαίρομαι που σε βρίσκω να μασουλάς αυτά τα υγιεινά πλαστικά καραμελάκια!

Εγώ πάντως για το δεύτερο θέλω πάλι αγόρι. Βέβαια αν είναι και κορίτσι πάλι θα χαρώ! Αν είναι αγόρι θα χαρώ πολύ αλλά πάντα θα λέω "πώς θα ήταν να είχα και ένα κοριτσάκι" καταλάβατε;;;;

Εντωμεταξύ μου έχουν συστήσει μια κοπέλα για baby sitting αλλά δε την παιρνω...όλο λέω "από βδομάδα". Σε λίγο θα πάει φαντάρος ο Αργύρης και θα ησυχάσω.:lol:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γειά σας πολυλογούδες μου...

Ποποπο φιρί φιρί το πάτε για δεύτερο,τρίτο και τέταρτο ακούω εε?

Πάλι καλά που δε μπαίνει ο κελάκος και πάμε για πέμπτο.....

Πούείστε?

Συντονιστείτε ντε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Λορετάκι μου τι κάνετε?

Εμείς εδώ χορό και περιπλάνηση!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ανάλογα,δεν είναι δύσκολος στον ύπνο...ζιζί και νάνι...

Αλήθεια με το θηλασμό πως πάτε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Θηλάζει δυο - τρεις φορές τη μέρα αλλά το βράδυ όταν ξυπνάει του δίνουμε σκόνη γιατι το δικό μου δε φτάνει... Γενικά όμως καλά αν σκεφτείς οτι εδώ και παααρα πολυ καιρό θηλάζω μόνο από το ένα στήθος. Εσείς;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εμείς ζούμε για το ζιζί!!!

Μια χαρά τα πάτε αφού θηλάζεις μόνο από το ένα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ τώρα όσο πάρει...

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχ κοριτσακια μου τι κανετε??εγω επιτελους εκατσα το πρωι ημουν στο κατ για εξετασεις ηρθε μετα η μαμα μου και τωρα ειμαι σπιτι ετοιμαζω την βαλιτσα μου για αυριο στις 7μπαινω για χειρουργειο.......καντε μια προσευχουλα να πανε ολα καλα γιατι εχω αγχωθει παρα πολυ!!!!!!!!!!φιλια θα τα πουμε απο βδομαδα

:-D

Άννια μου τι κάνεις? Αύριο μπαίνεις? Θα μείνεις μέσα αρκετες μέρες? Όλα θα πάνε καλά, πολυ θετική σκέψη σου στέλνω! Φιλάκια και στα παιδακια σας!

Στεγία και Λορέτα μπράβο σας που φτάσατε ως εδώ με το θηλασμό και που σκέφτεστε να συνεχίσετε όσο πάει!

Εγώ κορίτσια πια τη μικρή προσπαθώ να τη βάζω μόνο μία φορά μέσα στη μέρα και κοιμάται κανένα δύωρο, μετά το βράδυ άλλες 11 ώρες περίπου αν είναι καλά και τέλος. Απλά έχω κόλλημα και θέλω 9-9.30 να είναι στο κρεβάτι τους! Γερμανική πειθαρχία στα παιδάκια μου! Χαχα!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ κοριτσακια μου τι κανετε??εγω επιτελους εκατσα το πρωι ημουν στο κατ για εξετασεις ηρθε μετα η μαμα μου και τωρα ειμαι σπιτι ετοιμαζω την βαλιτσα μου για αυριο στις 7μπαινω για χειρουργειο.......καντε μια προσευχουλα να πανε ολα καλα γιατι εχω αγχωθει παρα πολυ!!!!!!!!!!φιλια θα τα πουμε απο βδομαδα

ηρθε κι ολας η μερα?ολα θα πανε μια χαρα θα σε σκεφτομαστε .ποσο θα μεινεις μεσα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

και για να ξαναγυρισω στα προηγουμενα και να σας πω και τον πονο μου.

κοριτσια τη να κανω?εχουμε να κανουμε σεχ δεν ξερω κι εγω ποσο ,γιατι το βραδυ δεν μπορω εγω ειμαι πτωμα το πρωι ειναι τα πιτσιρικια στο ενδιαμεσο ο αντρας μου δεν ειναι εδω .εγω 4 δεν θα κανω?ποτε θα γινω μανα?(λεμε τωρα)

ελενη που εισαι?επιασα παλι το σεχ

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...