Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Όλες καλά διαβάζω!!

Τζες και Σοφάκι να χαίρεστε τα μικρουλάκια σας, να είναι πάντα χαρούμενα, ευτυχισμένα και υγιή!!!!

¨Οσο για τις οωρηξίες που συζητάτε...εγώ δεν έχω ιδέα πότε είναι άρα δεν ξέρω και ποια μέρα έμεινα έγκυος..οπότε δεν μπορώ να σας πω το μυστικό για κορίτσι..:P:p

PCqNp2.png

Ααααααα εδω εχει τρελλο ηλιο απο το πρωι αλλα και ψυχρουλα!

Μανιταρακι...ημουν σιγουρη ειπα να στο πω μαλιστα απο την αρχη αλλα...να...δεν ηθελα να στο χαλασω χαχαχα

Αχ τι δυσκολα οταν ειναι μπουκωμενα και δε μπορουν να κοιμηθουν τα καημενουλικα μωρακια μας...κλαψ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μπα τον εχω κοψει τον μεσημεριανο μετα απο αυτο που επαθα .:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χριστινακι τι κανεις κοριτσι μου;Η μικρη;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

αν το χεις πρινσυ μου......εξηγησε το και σε μενα τοτε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, είναι πολύ απλό, θα ξεκινήσεις 3-4 μήνες πριν να γράφεις πότε έχεις και πότε δεν έχεις, θα κάνεις τις ωραιότατες γραφικές παραστασούλες σου (y= ax, οπως και με το βάρος που σας έλεγα χθες) και έτοιμο το νέο βλαστάρι!!!

γμτ εδω και 3 μερες θελω να φαω ενα γλυκακι ομως ειναι εδω ο μανωλης και δεν μπορω .και το βραδυ που κοιματε δεν θελω γιατι κοιταω και την γραμμη μου:lol::lol::lol:ποτε θα το φαω ε?ε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Όλες καλά διαβάζω!!

Τζες και Σοφάκι να χαίρεστε τα μικρουλάκια σας, να είναι πάντα χαρούμενα, ευτυχισμένα και υγιή!!!!

¨Οσο για τις οωρηξίες που συζητάτε...εγώ δεν έχω ιδέα πότε είναι άρα δεν ξέρω και ποια μέρα έμεινα έγκυος..οπότε δεν μπορώ να σας πω το μυστικό για κορίτσι..:P:p

καλησπερα χριστινακι ολα καλα?

τζες εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτα .απλα καθομαι και μετα ειμαι εγκυος :wink:απλα πραγματα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλησπερα χριστινακι ολα καλα?

τζες εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτα .απλα καθομαι και μετα ειμαι εγκυος :wink:απλα πραγματα.

καλε ναι!

το μανιταρι κοιμαται και ξυπναει γκαστρωμενη:lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλε ναι!

το μανιταρι κοιμαται και ξυπναει γκαστρωμενη:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν τα εχεις δει για αυτο γελας, ναι κυρια μου αυτο ακριβως και για αποδειξη ρωτα αυτες που τα ειδαν καμια σχεση .παντως εαν κανω 4 θελω να ειμαι ξυπνια να παρει και καποιο απο εμενα:lol:

izE6p2.png?S6UQkQqM

χαχαχαχαχαχα μανιταρι εισαι απαιχτηηηηηηηηηχαχαχαχαχα

μαρηηηηη ποιες τα ειδαν;;;με κοινο το κανετε;;;;αλλα να μου πεις τι σε νοιαζει εσενα;;εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευειχαχαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχαχαα σταματήστε καλέ και με έχει πιάσει νευρικό!!!

Κορίτσια άσχετο...πήγαμε και είδαμε εχθές τον μαύρο κύκνο! Ελενάκο εσύ δεν έλεγες ότι θέλεις να το δεις; Να πας!! Εμένα μ'άρεσε πολύ... σκληρό βέβαια αλλά μ'αρεσε!!

Όσο για τις δίαιτες...εγώ δεν μπορώ να κάνω γμτ...αλλά πρέπει... με αυτά και με τα άλλα έχω πάρει σε 1 μήνα 3 κιλά....:(:( Τρώω συνεχώς και ειδικά σοκολάτες.... εχθές στο σινεμά είχα φτιάξει ένα τεράστιο σακουλάκι με πλαστικές καραμέλες κόκα κόλα και smarties... και τα καταβρόχθιζα..μα το πιστεύτετε;; Ούτε 12 χρονών να ήμουνα.....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...