Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα!!!

προλαβα καμια ή φυγατε?

σοφια να χαιρεστε το μικιο σας!!! σαν τα ψηλα βουνα!!!χρονια πολλα να περασετε πολυ ομορφα σημερα!

στεγια περπατατε και εσεις?μπραβο σας!!!!

λου και λεν σας ειπα οτι τα προσκλητηρια μας τα παραγγειλαμε απο τα μερη σας?καλα δεν ξερω ποσο κοντα ειστε ......απο την τουμπα.ειναι πανεμορφα!

θα σας τα βαλω σε΄λιγο.

λου και μενα κανει πως στεκεται και σηκωνει τα χερια ψηλα αλλα τιποτα αλλο .καθεται ετσι για πεντε εξι δευτερα και μετα ξανακρατιεται απο οπου βρει.

για την ωορρηξια εγω εχω σχεδον 14 μερα με 16 παντα το καταλαβαινω επειδη εχω κατι σαν ενοχλησουλα αριστερα η δεξια.σαν ελαφρη πονακι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όσο για το αν παιζει μόνος του...ας γελάσωωωω μπουααααα!!!! πρέπει να είμαι στο πάτωμα και να κυλιόμαστε μαζί και κάθε ένα λεπτο να τον αγκαλιάζω και να τον φιλάω...(τον γλυκούλη μου)

μια απο τα ιδια .χαχα

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ...

ΕΙΠΑ "ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ" ΟΧΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερουδια!!

τα ειδα τα " " αλλα εγω το ελαβα για μικρα βηματακια.χαχα τι κανετε?τι κανει ο ομορφουλης σας?

λελεν μου α δεν μπορεις να δεις τις μεγαλουτσικες φωτο κανε σμικρυνση στην οθονη.

τζεσικακι μια χαρα η φωτο αλλα γιατι τις βαζεις τοσο μεγαλες και βγαζω τα μπιρμπιλοματικα μου καθε φορα.χαχα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ηρθα .τελικα τα δοντακια μου ειναι μια χαρα

σοφακι να ζησει ο ηλιας σου.χρονια πολλα πολλα πολλα.

η κορη μου δευτερη μερα που κοιματε στο κρεβατι μου:confused:τι κακο κι αυτο μα και τα 3 στο κρεβατι μου?κι ελεγα με αυτην θα την γλιτωσω.

παω να δω τις φωτο τις τζες κι ερχομαι .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Αααααχαχα!!!Τι συγχρονισμος!!!Τα μεγαλα πνευματα παιδι μου!!!

Εμ δε σου ειπαμε κοπελια να πας σε παθολογο;;;;Μηπως τελικα δεν εχεις τιποτα και ειναι ολα η ιδεα σου;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κι εγώ, κι εγώ!!!! Αφού ξέρετε πως είναι το στοιχείο μου, θέμα dna :shock::shock::shock:!

Ελενίτσα, νομίζω πως σε εμάς τις δύο πρέπει να αφιερώσουν το τραγούδι "βαδίζω και παραμιλώ" εσύ το προυνό εγώ το σούρουπο!!!:-P

Ουφ, ξεπατώθηκα σήμερα και δεν έκανα τίποτα βρε κορίτσια, φανταστείτε ούτε να μαγειρέψω δεν πρόλαβα, αρκεί που βγήκαμε βόλτα με το μικρό για 2 ωρίτσες και μετά τα γνωστά, δηλαδή σούρσιμο και κυνηγητό. Μέχρι που σκέφτομαι να μαγειρεύω τα βράδια, γιατί διαφορετικά παίζει να μένουμε και νηστικοί. Έλάχιστα παιδιά ήταν στις κούνιες οπότε κουνιοτραμπαλιστήκαμε με την ησυχία μας! Εντάξει μωρέ όλοι λένε πως έχει παγωνιά κτλ, αλλά αν ντυθεί καλά το παιδί με το χοντρό το μπουφανάκι και το σκουφάκι του, νομίζω πως είναι καλυμμένο!

Τζες, καλά η τούρτα υπερπαραγωγή, έτσι? Εμένα πάλι ο άντρας μου μισεί το winnie, δεν τον θέλει καθόλου, τί εμμονή κι αυτή, δεν ξέρω τί τον έχει πιάσει!

Σοφάκι να τα εκατοστήσει το μεγάλο το παλικαράκι σου! Αλήθεια, πού γυρνάς και έχεις ρίξει 5 οικογενειακές συσκευασίες αεροζόλ, εεεεε; :D

Και μιλώντας για ωορρηξίες και γκαστριές όπως λένε στο χωριό μου, δεν έχω καταλάβει ένα πράμα. Κατ' αρχάς κι εγώ με το τεστ ωορρηξίας έπιασα τον κανακάρη μου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να κάνεις κάτι μια μέρα πριν την ωορρηξία, αφού δεν ξέρεις ακριβώς πότε είναι? Δηλαδή να κάνεις το τεστ και να πεις "αααα, χθες έπρεπε να κάνω προπόνηση ένα πράμα;" Μιλάμε για σοβαρούς προβληματισμούς όχι αστεία:tongue::tongue::tongue:!

Γεια σου ρε πρινσυ με τους προβληματισμους σου!!!

Υποτιθεται πως οταν εχεις σταθερο κυκλο εχεις και σταθερη ωορρηξια....υποτιθεται ξερεις ποτε εχεις αφου ειναι σταθερη....υποτιθεται οτι κανεις προπονηση μια μερα πριν απο τη μερα που υποτιθεται οτι εχεις ωορρηξια.....το πιασες;;; ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ελενίτσααααα!!!! Γιούχου, επιτέλους συναντιόμαστε! Είδες βρε, το πρωί μπορεί να συναντηθεί με το βράδυ, ακριβώς το μεσημεράκι!!!

Μανιτάριους, μπράβο που όλα πάνε καλά! Πρόσεχε μόνο μήπως αντί για παθολόγο, χρειαστεί να πας σε γυναικολόγο;););););)!!!!!!!

Γεια σου ρε πρινσυ με τους προβληματισμους σου!!!

Υποτιθεται πως οταν εχεις σταθερο κυκλο εχεις και σταθερη ωορρηξια....υποτιθεται ξερεις ποτε εχεις αφου ειναι σταθερη....υποτιθεται οτι κανεις προπονηση μια μερα πριν απο τη μερα που υποτιθεται οτι εχεις ωορρηξια.....το πιασες;;; ;)

χα, χα!!! μιλάμε το' χω!!!!!!

Ελενίτσααααα!!!! Γιούχου, επιτέλους συναντιόμαστε! Είδες βρε, το πρωί μπορεί να συναντηθεί με το βράδυ, ακριβώς το μεσημεράκι!!!

Μανιτάριους, μπράβο που όλα πάνε καλά! Πρόσεχε μόνο μήπως αντί για παθολόγο, χρειαστεί να πας σε γυναικολόγο;););););)!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: λες πρινσυ μου να τη πιασει στον υπνο παλι ο αντρας της;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αααααχαχα!!!Τι συγχρονισμος!!!Τα μεγαλα πνευματα παιδι μου!!!

Εμ δε σου ειπαμε κοπελια να πας σε παθολογο;;;;Μηπως τελικα δεν εχεις τιποτα και ειναι ολα η ιδεα σου;;;;;

το βρηκες μια χαρα ειμαι.:lol::lol:

τζες τελεια η τουρτιτσα ομως και τα δικα μου ματακια βγηκαν.η μανουλα σου καμια σχεση με εσας .

πρινσι ουτε εγω τα καταλαβαινω αυτα με τα τεστ κτλ.

η καημενη η μικρη ειναι φισκα στις μυξουλες και ξυπναει ολη την ωρα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...