Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μπραβο ελενακι μου χαιρομαι.τα μικρα που ειδες στην φωτο ευτυχως δεν ταλαιπωρηθηκαν πολυ,το ειδαν σαν παιχνιδι.ολα ειχαν αδυναμια στην μικρη αφου οταν εφυγαν ολα τις χαρισαν πο ενα παιχνιδακι.η δε φωτο με το κοριτακι,το αγορακι και γιαγια μαμα, η μαμα εκει ειναι εγκυος στο 4ο παρακαλω....ο μικρος ειναι 5,το κοριτσακι 3,αλλο ενα κοριτσακι 15 μηνων και ο γιος ο αλλος ειναι καθοδον:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαν βρε τζεσ γιατι σου βγαινουν τοσο μεγαλοες οι φωτος;;;;Βγαζω τα μπιρμπιλοματικα μου καθε φορα!! :) :) :)

Λιγο στεναχωρεθηκα με τις πρωτες φωτος αλλα σημασια εχει που ειναι τωρα καλα το κοριτσακι μας....η τουρτα σας δε,φοβερη!

μην στεναχωριεσαι,αφου ολα περασαν ευτυχως.εγω τις βαλα για να δειξω και την θετικη πλευρα της καταστασης δλδ παιδια που δεν χανουν την ορεξη για παιχνιδι και σκανταλιες ακομα και στο νοσοκομειο και νεες φιλιες

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ποτε ειναι;;;Σημερα;;;;

Πολυχρονο το παλικαρι σου Σοφακι μου!!! :)

σημερα ειναι.εχτες εβλεπα το βιντεο της γεννας και το δακρυ επεφτε βροχη.αχ πρεπει να βαλω γρηγορα εμπρος για το 2ο.ελενακι για την κορη θα συμφωνησω,εγω πιαστηκα πριν την ωορηξια αρα βάλε μπρος....:Pεγω που θελω γιο το 2ο τι να κανω,την ημερα της ωορηξιας ε???για πειτε οι αγορομανες

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Nαι!Ακριβως αυτο πρεπει να κανεις!Εγω δυο γιους ετσι και τις δυο φορες ;)!!Εσυ ποια μερα πριν την ωορρηξια;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

βασικα εκανα (σεχ) μια μερα πριν και μια μετα.ακριβως ποια απο τις δυο δεν ξερω.την ημερα τις ωορηξιας δεν καναμε τιποτα γιατι δουλευε μεχρι αργα ο συζηξ και ηταν κουρασμενος:tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχαχαχα μαλιστα κοπελια!!!Κι εμεις καναμε μια μερα πριν και την ιδια μερα......ουφ,ο,τι και να κανεις ειναι και θεμα τυχης νομιζω!Ας ειναι γερα και ας ειναι ο,τι φυλο θενε! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

λορετακι εισαι εδω????οποτε μπορεις για ρωτα τον αντρα σου ποια ταμεια ειναι αυτα που θα κοψει την πιστωση και απο ποτε για να ξερω τι θα κανω με το εμβολιο του παιδιου

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχαχαχα μαλιστα κοπελια!!!Κι εμεις καναμε μια μερα πριν και την ιδια μερα......ουφ,ο,τι και να κανεις ειναι και θεμα τυχης νομιζω!Ας ειναι γερα και ας ειναι ο,τι φυλο θενε! :)

δεν το συζητω,ενοειται.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Γύρισα αφού γυμνασα το πονεμένο μου (αλλά σφιχτό) κορμί...

Ο μικρός έμαθε να κοιμάται νωρίς και με περίμενε με κλαματα να τον βάλω για ύπνο. θα μου πείτε, γιατί δε τον βάζει η μαμά σου...ε δε ξέρω...αβυσσος η ψυχή της πόντιας γιαγιάς!

Τζές και γω στεναχωρέθηκα με τις φώτο. Το δάκρυ το έχω στην άκρη του ματιού από τοτε που έγινα μαμά. Μακάρι όλα τα παιδάκια να είναι καλά, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία!

Σμαρώ περαστικά και στον γιοκα σου. Ελπίζω να μη ταλαιπωρηθεί άλλο το αγοράκι σου!

ΣΟΦΑΑΑΑΑΑΑΚΙ να χαίρεσαι τον Ηλία σου! Να είναι πάντα γερός και δυνατός και ευτυχισμένος...

Μανιταράκι μπες να μας πεις τελικά τι είχες..δόντι; λαιμό; κανένα στραμπούλιγμα (μπουααα πως τα λέω, πως τα λέω)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετακι οποτε μπορεις για ρωτα τον αντρα σου ποια ταμεια ειναι αυτα που θα κοψει την πιστωση και απο ποτε για να ξερω τι θα κανω με το εμβολιο του παιδιου

Νομιζω οτι του Δημοσιου τα εχουν ηδη κοψει;;;;αν δε κανω λαθος δηλαδη...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λορετακι με κεφακια γυρισες ετσι;;;Αμ πως!!!!

Δε πειραζει που ειναι πονεμενο το κορμι σου,πανω απ΄ολα σημασια εχει που ειναι σφιχτο χαχαχαχαχαχαχα!!

Δωδεκα η ωρα εχει ραντεβου το μανιταρι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Νομιζω οτι του Δημοσιου τα εχουν ηδη κοψει;;;;αν δε κανω λαθος δηλαδη...

γιατι εμεις εχουμε ΟΑΕΕ δλδ ΤΕΒΕ και απότι ξερω και αυτο χρωσταει τα μαλλιοκεφαλα του.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζες δε ξέρω γιαυτό που μου λες, θα τον ρωτήσω...εσύ σε πιο ταμείο είσαι; επίσης σε κάθε περιοχή είναι διαφορετικά. Θα του πω να το ψάξει...΄

Εσείς πώς καταλαβαίνετε πότε έχετε Ωορρηξία; Εγώ είχα πάρει τα τεστ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...