Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πρινσι μου ανοιξες την ορεξη πρωι πρωι με τη τουρτα.....και ξερεις ποσο ΔΥΣΚΟΛΑ ανοιγει εμενα η ορεξη μου.....:) :) :)

Βαλε και καμια φωτο απο το παρτυ λεμεεεεεεεεεεε!!!!

Επισης να σας πω οτι το αγορι μου σημερα ξυπνησε πουρνο πουρνο!!!Τον εβαλα κι εγω στο παρκο του εδωσα και τσουρεκακι να μασουλαει και ηρθα να πιω καφε....μονη μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε αργαααα (8:20 :)

τώρα προσπαθούμε να συνηθίσουμε οτι δεν έχουμε τον μπαμπά μας εδώ...

ρε συ ο μικρός με τον γιώργο εδώ ετρωγε πολυ καλά και κοιμόταν: μιαμιση ώρα το πρωί, μια το απόγευμα και δώδεκα το βράδυ...μα μάγια του κάνει;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αντε ρε συ Λωρα;Μηπως ειναι πιο χαλαρος και γι αυτο δεν αγχωνεται το μωρο ουτε να φαει ουτε να κοιμηθει με αποτελεσμα να τα κανει ολα αυτα αβιαστα;;;;

¨η νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια με το μπαμπα στο σπιτι;;...τι να πω!Πως περασατε Σουκου;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

μάλλον νοιώθει οτι ο γιώργος είναι πιο αποφασιστικός και δε του "χαρίζεται" και πολυ! Καλά περάσαμε ελενάκι. χθες ηταν το μνημόσυνο του παππου μου και ήμουν "κάπως"...εσείς;;; πώς ειστε από υγεία;

ήρθε η μαμά μου και θα πάω γυμναστήριο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε αργαααα (8:20 :)

τώρα προσπαθούμε να συνηθίσουμε οτι δεν έχουμε τον μπαμπά μας εδώ...

ρε συ ο μικρός με τον γιώργο εδώ ετρωγε πολυ καλά και κοιμόταν: μιαμιση ώρα το πρωί, μια το απόγευμα και δώδεκα το βράδυ...μα μάγια του κάνει;

εγω παλι λεω να πας εσυ στο φαρμακειο και αντρα σου σπιτι.:lol:

καλημερα τη κανετε?

χαιρομε κοριτσια που με καταλαβαινετε,μπραβο σας.

ο γιωργος ειναι λιγο καλυτερα ομως η μικρη λιγο χειροτερα

στις 12 εχω οδοντιατρο αντε να δουμε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα κοριτσια μου!!!σας ευχαριστω θερμα για τις ευχες σας,με συγκινησατε πολυ!!!παω να σας διαβασω να δω τι εχω χασει.ξεπατωθηκα αυτες τις μερες να καθαριζω και να μαγειρευω και σημερα πρεπει παλι να καθαρισω,τελικα ειχα στα 20 ατομα καλεσμενους γιατι τα υπολοιπα 10 δεν ηρθαν λογω γριπης.....μονο η νουνα μας μας εφερα κουζινικα και μινι πλυντηριο και οι υπολοιποι μας βοηθησαν να καλυψουμε οποιο κενο χωρο

ειχαμε στην ντουλαπα με ωραια συνολακια και μπουφανακια.η τουρτα με τον winnie τελεια,τα φαγητα μια χαρα ηταν και να φανταστειτε που φοβομουν μηπως δεν εφταναν αλλα μαλλον θα τα τρωμε για 2 μερες

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ,,ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ,,,,ΠΑΛΙ ΜΑΣΚΑ ,ΖΙΡΤΕΚ ΜΕΤΟ ΖΟΡΙ 7 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΣΙΡΟΠΙΑ......ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ,,,ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΠΙΕ ΜΟΝΟ 1 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

μολις εβαλα της τουρτας αλλα βγηκε τεραστια παλι.τις υπολοιπες θα τις βαλω οταν μου τις στειλει η αδερφη μου γιατι πιο πολυ τραβουσαμε καμερα.λενακι τι κανουν τα μικρα σου ,τωρα διαβασα.να δωσω περαστικουλια σε ολα τα αρρωστουλικα της παρεας.γρηγορα να ερθει το καλοκαιρι μπας και γλυτωσουμε απο αυτες τις ιωσεις.παω να βαλω και φωτο απο το νοσοκομειο για να σας δειξω και τα παιδακια που εκανε παρεα.ο μικρος κοκκινομαλλης που θα δειτε συνεχεια της χουφτωνε τα μπουτακια:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα βρε Ιοασμα...περαστικα στο Νικολα σου γρηγορα γιατι εχει ταλαιπωρηθει πολτ το μικρακι σου...

καλα ειμαστε τωρα τζες μου,παω να δω τουρτα!!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αμαν βρε τζεσ γιατι σου βγαινουν τοσο μεγαλοες οι φωτος;;;;Βγαζω τα μπιρμπιλοματικα μου καθε φορα!! :) :) :)

Λιγο στεναχωρεθηκα με τις πρωτες φωτος αλλα σημασια εχει που ειναι τωρα καλα το κοριτσακι μας....η τουρτα σας δε,φοβερη!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...