Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χαχα, χαίρομαι που οι απειλές μου έπιασαν επιτέλους τόπο!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο βρε Μαρίνα με τα κόλπα σου, αυτό θα κάνω λοιπόν! Τί κάνουτε? Τί νέα από τα βλαστάρια σου? Εμένα κοιμήθηκε νωρίς σήμερα δηλαδή 11 παρά:D:D:D!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς κατά τις 9 γέρνουμε,γιατί μόνο μία φορά μέσα στη μέρα κοιμάται περίπου 1,5 ώρα! Ελπίζω να είναι πιο ήρεμη, γιατί μέχρι προχθές μας τέντωσε! Ο δικός σου σε τι φάση είναι? Κάθεται καθόλου μόνος του? Εμένα με θέλει συνέχεια από πάνω! Είδα τις φώτο σας! Υπέροχες! Και η τούρτα πολυ γουστόζικη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι για τα κοπλιμέντα για το λορδογκογκολίνι μου! Άσε βρε συ, μιλάμε ότι έχει πάθει εξάρτηση ο δικός μου, όλη μέρα κυλιόμαστε στα πατώματα! Μόνος του??? Τί είναι αυτό, τρώγεται? Πριν λίγες μέρες βγάλαμε το τραπεζάκι στο σαλόνι για να έχει πιο πολύ χώρο να παίζει και εκεί, εεεε σόρρυ εννοώ να παίζουμε!!! Μέχρι πότε θα είναι έτσι? Αν είναι για πολύ να μου το πεις αργά, εντάξει? Εντωμεταξύ έχει διάφορα οχήματα που το καθένα έχει διάφορους ήχους και τραγούδια και γίνεται της τρελής. Άσε που καμιά φορά που μπαίνω στο δωμάτιό του όταν κοιμάται για να πάρω ή να αφήσω κάτι, πατάω κατά λάθος πάνω τους και αρχίζει το πάρτυ! Το καλύτερό μου είναι μία στράτα-αυτοκίνητο που του έχω, η οποία μεταξύ άλλων σε κάποια στιγμή λέει "γιούπι, τί ωραία που περνάμε!!!" Και άμα το ακούω αυτό σε στιγμές που τα νεύρα μου είναι τσιτωμένα, έχει πραγματικά τρελό γέλιο!!!

Εντάξει βρε νωρίς κοιμάται το Μαριαλενάκι. Εμένα να σου πω την αλήθεια θα μου κοιμηθεί μέσα στη μέρα γύρω στις 4 ώρες περίπου, ίσως γι' αυτό να αργεί τόσο ε?

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια βαριέμααιιιιι λέμε να αλλάξω τικεράκι όσο τίποτα! Χαχαχα! ΑΛήθεια πώς πάτε από βάρος? Τρώει καλύτερα? Λογικό να κοιμάται βρε πιο αργά εσένα αφού κοιμάται αρκετά τη μερα! Ειρηνάκι εσείς καλά? Όσο το μέχρι πότε παίζουν μόνο μαζί μας χμμμ μάλλον δε θέλεις να σου απαντήσω....

mGKop3.png60Jvp3.png

ε καριτσοπουλα!

τι κανετε?γιουπι τι ωραια περναμε αχαχα.ευτυχως ολα τα μπουμπουκια κοιμουνται!!δοξα τω θεο!!

πως παει η παχυνση του δημητρακη?

Καλώς τη γειτόνισσα!!!

Δόξα το Θεό, καλά πάει η πάχυνση, έχουμε πάρει 400 (σόρυ 450) γραμμάρια σε 25 μέρες, βέβαια έχουμε δρόμο ακόμα να διανύσουμε μέχρι να ξαναμπούμε στην καμπύλη, αλλά τουλάχιστον γλίτωσα προς το παρόν το ψυχιατρείο, αυτό πού το βάζεις? Σε λίγες μέρες θα βγουν και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που του είχαμε κάνει για κοιλιοκάκη κλπ, οπότε θα έχουμε και την πλήρη εικόνα. Καλέ ξέχασα να σχολιάσω, τί φοβερή που ήταν αυτή η φωτο του γάντζου που είχες βάλει στα γενέθλιά του με το απίστευτο colgate χαμόγελο?:D

Αααα, καλέ, σας έχω πει πως για βραδυνό τρώμε κανονικό φαί?:o Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Με τις υποδείξεις της διαιτολόγου λοιπόν τρώμε το βράδυ μια χαρά το μοσχαράκι μας, ενώ το γάλα ούτε για φτύσιμο δεν το είχε. Αυτό το παιδί καλύτερα να το ντύνεις παρά να το ταϊζεις τελικά!

Διαφημίσεις

ναι ναι .περιμενω .........

καλυνυχτα πρινσι.η φωτο που λες ηταν μετα το hangover μολις ειχε ξυπνησει.

μαρινακι δεν με πειραζει ολη μερα δεν κανουμε τιποτα αλλο ασχολουμαστε με το στριμενο.μια χαρα χαχα!

4ywWp2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πόσα είπατε? θα με τρελάνετε;;;;:eek:

καλημέρα κορίτσια μου!

Διαβασα πολλά πάρα πολλά και δε ξέρω τι να σχολιάσω με τον Αργύρη αγκαλιά...

Μανιτάρι μάλλον σε παθολόγο πρέπει να πας. Εγώ πάλι έχω κάνει πρακτις και πια καταλαβαίνω αυτά που γράφει το μανιτάρι... Το αγοράκι σου είναι καλύτερα;

Πρινσι μου να τα χάσεις εγώ λέω τα κιλά. Εντάξει τα δέκα πολλά μου φαίνονται αλλά 3-4 μπορείς να χάσεις. Οπως καταλάβατε τώρα που θα αρχίσω δίαιτα θέλω να πεινάμε όοοολες μαζί...χιχι:wink:

Ο λόρδος σου καλά πάει, σιγά σιγά θα τα βάλει τα κιλά! μη στεναχωριέσαι.

Εγώ έχω κάνει το σαλόνι παιδότοπο και γενικά μ'αρεσει πολυ! καμιά φορά σκέφτομαι ποτε θα αρχίσει να παίζει στο δωμάτιο του αλλά το βλέπω να αργεί ακόμη..

θα μπω πιο μετά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

όσο για το αν παιζει μόνος του...ας γελάσωωωω μπουααααα!!!! πρέπει να είμαι στο πάτωμα και να κυλιόμαστε μαζί και κάθε ένα λεπτο να τον αγκαλιάζω και να τον φιλάω...(τον γλυκούλη μου)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κι απο μενα :)

Πανω στο καλυτερο εφυγα χτες ετσι;;; ;)

Πρινσι....αμ τα λενε αυτα κυρια μου!!Ακου 50 κιλα!!!Ε,μην αναρωτιεσαι σε ποιον εμοιαξε ο λορδος σου!!! ;)

Λορετακι εφυγες;;;Ελα ρε παλι μονη μου θα μιλαω;;;Εγω κι η πρινσι ενα πραμα!χαχαχα!!!Παω να δω τις φωτος της :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...