Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θυμαστε που σας ειχα πει οτι ο γιωργος ειχε την τριτη ενα 38.2 ?μεχρι και εχθες το πρωι μια χαρα μετα ενα χαλι βηχας εμετος ,δεκατα,υπνος,και καθολου διαθεση ολη μερα στο κρεβατι.σημερα φοβηθηκα κι εφερα την δρ μου ειπε οτι ειναι απλα ιωση και δεν ειναι κατι .μας εδωσε αντιβιωση ,μασκα,σιροπι.το προβλημα ειναι οτι δεν πινει την αντιβιωση με τιποτα ουτε με το καλο ουτε με το αγριο .τι να κανω?

izE6p2.png?S6UQkQqM

εγω τωρα την παρασκευη το βραδυ αισθανομουν το ουλο μου ελαχιστα πρισμενο το μαγουλο μου σαν να ειχα φαει σφαλιαρα και με χτουπουσε και λιγο στο αυτη.ααααα με ποναγε και λιγο το δοντι μου (μονο οταν το πιεζα)το ειπα στην κουνιαδα μου και με τρελανε οτι θελω απονευρωση και οτι θα πεθανω στον πονο κτλ.τελικα βρηκα εδω μια οδοντογιατρο της τα ειπα και με ρωτησε εαν ποναω και το βρηκρ λιγο κουφο οτι δεν ποναω ιδιαιτερα τελικα μου εδωσε αμοξιλ και μου ειπε να εχω και μουσουλιτ ,ντεπον πονσταν κτλ.το αποτελεσμα εγω να μην ποναω καθολου στο δοντι 0μως ειναι πρισμενο πανω στο λαιμο και μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι αρχη της αμυγδαλης?η κατι τετοιο. και οτι μαλλον ειναι ιωση. τωρα εγω τι να κανω να παω αυριο στην οδοντογιατρο η να παω σε παθολογο?

ξεχασα να πω οτι και η μικρη ειναι μεσα στις μυξες με το συμπαθιο:lol:

αυτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

να μην ξεχασω να σχολιασω και αυτο που ειπε η πρινσι περι διαιτας

μηπως εισαι υπερβολικη?εισαι η πιο αδυνατη απο ολες μας και οπως ειδες δεν ειμαιστε και χοντρουλες....που ειναι η φατσουλες γμτ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταρακι σε παθολογο θα πας και παψε επιτελους να ακους τον εναν και τον αλλον τι σου λεει!!!Αφου δε σε ποναει δοντι αρκετα θα πας σε παθολογο!

Επισης,ειμαστε πολυ καλυτερα ευχαριστω :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σου μανιταρι συγνωμη κιολας αλλα καθοτι το ντεκαπαζ εχει ποτισει εγω δε καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες

ναι μαλιστα.....το ντεκαπαζ σε εφταιξε εσενα:lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Μανιταράκι κρίμα ο Γιωργάκος μωρέ που τον έπιασε τόσο γερά!Με την αντιβίωση αν δεν τα καταφέρνεις αλλιώς μήπως να του τη βάλεις σε κανένα χυμό? Όχι ότι είναι ότι καλύτερο αλλά προκειμένου να την πιει, είναι και σε ηλικία που αν πει όχι άντε να τον μεταπείσεις!

Επίσης πολύ καλά τα λες για την Πρίνσι μας! Σιγά μη θέλει και δίαιτα! Ακόμα δεν είδα την τούρτα του λόρδου εντομεταξύ θα μπω σε λίγο!

Εμείς πήγαμε στο mall τώρα το απόγευμα και τα παιδάκια μου έκατσαν αρκετά καλά! Για να δούμε μπας και ηρεμήσει λίγο η μικρή! Θέλει τώρα να την κρατάω με το ένα χέρι και να βολτάρει! Άντε να δούμε πότε θα το αφήσει κι αυτό αν και ακόμα δεν είναι σταθερή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Μανιταράκι κρίμα ο Γιωργάκος μωρέ που τον έπιασε τόσο γερά!Με την αντιβίωση αν δεν τα καταφέρνεις αλλιώς μήπως να του τη βάλεις σε κανένα χυμό? Όχι ότι είναι ότι καλύτερο αλλά προκειμένου να την πιει, είναι και σε ηλικία που αν πει όχι άντε να τον μεταπείσεις!

Επίσης πολύ καλά τα λες για την Πρίνσι μας! Σιγά μη θέλει και δίαιτα! Ακόμα δεν είδα την τούρτα του λόρδου εντομεταξύ θα μπω σε λίγο!

Εμείς πήγαμε στο mall τώρα το απόγευμα και τα παιδάκια μου έκατσαν αρκετά καλά! Για να δούμε μπας και ηρεμήσει λίγο η μικρή! Θέλει τώρα να την κρατάω με το ένα χέρι και να βολτάρει! Άντε να δούμε πότε θα το αφήσει κι αυτό αν και ακόμα δεν είναι σταθερή.

ετσι ακριβως και η δικια μου ολη μερα βολτα.

παντως ο γιωργακης σου και στην συναντηση υσηχος ηταν .

izE6p2.png?S6UQkQqM

γεια σου μανιταρι συγνωμη κιολας αλλα καθοτι το ντεκαπαζ εχει ποτισει εγω δε καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες

χαρα εγω φταιω δεν παει μαζι η σκεψη μου με αυτα που γραφω το παθαινω συχνα.

δεν βλεπω να κοιμομαστε μαλλον κοιμαμαι (γιατι ο κυριος ροχαληζει) η μικρη τραγουδαει μεσα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Αλόχα μολόχες μου!!!

Μανιταράκι περαστικά και σε σένα και στο Γιώργο!

Χαρά βλέπω η νύφη περιμένει να "παρασκευαστεί" όσονούπω!!!!

Κορίτσια μη νομίζετε πως είμαι τρελόγκα και λέω αυτά περί βάρους, λοιπόν να σας εξηγήσω την περίπτωσή μου: Ήμουν πάντα πάρα πολύ αδύνατη, τόσο που πάντα προσπαθούσα να παχύνω:o:o:o. προσοχή όμως:!::!::!:, τα πράγματα κάποτε άλλαξαν:(:(:(. Το 2007 που παντρεύτηκα ήμουν 50 κιλά και ήταν το περισσότερο που ήμουν ποτέ. Τώρα, δηλαδή 4 χρόνια μετά, είμαι 60 κατσικωμένα κιλά, τα οποία βε βλέπω να μειώνονται, τουτέστιν 10 κιλά περισσότερο, δηλαδή για να μιλήσουμε και με στατιστικές μιλάμε για αύξηση βάρους 20% σε 4 χρόνια, για κάποιον άνθρωπο που δεν ήξερε τί πάει να πει αύξηση βάρους... Ελπίζω να σας έπεισα, διαφορετικά θα σας κάνω και τη γραφική παράσταση, εντάξει???:tongue::tongue::tongue: Ααααα, και από ύψος ξέρετε εσείς, 1.60 στρογγυλοποιημένο ναι?

Θα προσπαθήσω να βάλω και φωτο από το πάρτυ, δε ξέρω τί συνέβη και αυτή τη φορά και οι φωτογραφίες έχουν μεγάλο μέγεθος και δε μπαίνουν. Γάνιασα για να βάλω την τούρτα!

Χαίρομαι που σας άρεσε!

Υ.Γ χαχα. πολλά "και" είχε η πρόταση ε?

Υ.Γ2 θα συνεχίσω να κάνω edit σε αυτό το ποστ, μέχρι να μου μιλήσει άνθρωπος!!!:tongue::tongue::tongue: Κανονίστε να μιλάω μόνη μου πάλι (όχι πως δεν το συνηθίζω βέβαια!):lol::lol::lol:

Σταμάτα τα έντιτ! Ορίστε να σου μιλήσω! Χαχαχαχα! Εγώ ξέρεις τι κάνω για να βάλω φώτο? Επιλέγω τη φώτο, την ανοίγω με πρόγραμμα για επεξεργασία, μετά πάω Εικόνα, Αυξομείωση, τη μειώνω στο 10% και αποθηκεύω και μετά την περνάω στο άλμπουμ! Άντε και χωρίς γραφική παράσταση το έπιασα το θέμα, παντως και τώρα μια χαρά αδύνατη μου φαίνεσαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...