Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας ομορφες κοπελες τι κανετε????

λορετα εχω θελω τη διαιτα περιμενω θα χλαπακιασω το σκ και απο τριτη θα ειμαι ετοιμη

και εμεις απο φαγητο τελεια τρωμε τα πανταααααααααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το φτύνω και το ξαναφτύνω το αστέρι σου Μαράκι! Μπράβο!!!

Περπατήσατε Ευάκι! Ευχαριστούμε για το κέρασμα!

Μπράβο που συνήλθατε Ελένη!

Βόλταρες κυρία Λορέτιους???? Θέεεελωωωω! Το βράδυ όμως είναι η σειρά μου!

Άντε μαρή Πρίσνι βάλε τη φώτο στο άλμπουμ να δούμε!

Ιόασμα έφτασε η ώρα για σταθμό ε? Κι εμείς οριακά είμαστε, μάλλον όμως θα την κρατήσει για λίγο η μάνα μου μέχρι Απρίλη αν και μέχρι τελευταία στιγμή όλα μπορεί να αλλάξουν οπότε θα τρέχουμε για σταθμό.

Φιλάκιααααα! Η κόρη μου με εξακολουθεί να μας έχει ψοφήσει με τον ύπνο! Καθόλου δεν κοιμάται πια έλεος εδώ και 4 μέρες! Ακόμα και με ντεπόν δε βλέπω φως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας!

είμαστε αγκαλιά γιατί αλλιώς ο μικρός κλαιει και σπαράζει. Μάλλον τα δόντια του είναι!!! αχ δύσκολα! του έδωσα ντεπόν. Δεν τρώει καθόλου σημέρα...

Εve περιμένουμε περπατόπιτα διαδικτυακί,μπραβο στο μωρό σου που περπάτησε!

Χαρά άπό τρίτη θα σου γράψω τη δίαιτα να την κάνουμε μαζί..μαρινάκι μήπως θες και συ;;; λέω μήπως...

γιατί δε κοιμάται η μικρή;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ευάκι μιαμ πολύ ωραία η περπατόπιτα....

Μπράβο στην Φωτεινή!!!!!

Μαράκι αστεράκι η Αφροδίτη,δώστης φιλάκια...

Λωρετάκι υπομονή θα βγούν τα δοντάκια....Δώσε φιλάκι στον Αργυράκο..

Μαρινάκι βολτούλα εεε,καλά κάνετε..

Σχολιάζω τα τελευταία γιατί τα στα προηγούμενα το μόνο που θυμάμαι ήταν.....πως εγώ έπιασα τον Γιαννο την 6 μέρα....

Κοιμόμασταν,μόλις ξύπνησα και βάζω μουσική και αρχίζει ο χορός...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τσααα ακόμα εγώ εδώ! Η φίλη μου ακόμα δεν έτοιμη κι εγώ περιμένωωωω! Γκρρρ!

Λορέτα υπομονή πού θα πάει! Δεν ξέρω γιατί γκρινιάζει η μικρή, είναι το μπούκωμα και πού και που βήχας, ίσως δόντι? αν και είπαμε αυτή τη δικαιολογία δεν τη θέλω, αφού βγήκε και το 10ο δοντάκι, ποιός ξέρει τι την ενοχλεί!

Στελλίτσα φαντάζομαι να έβαλες ανεβαστική μουσική για το Γιάννο αφού σήμερα είναι και Σαββατόβραδο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα!!!τι κανετε?βρηκα λιγο χρονο και μπαινω να δω τι κανετε...δεν τα διαβασα ολα γιατι ειπατε πολλα!!!

λορεττα και εγω στην διαιτα μαζι την θελω πρεπει να αδυνατισω δεν γινεται αλλο ετσι!!!γκρρρρρρ...

τζες χρονια πολλα στην μικρη σου να την χαιρεσαιιιι....

δεν θυμαμαι τιποτ αλλο...φιλακιααααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Τζέσικα να τα εκατοστήσει το αστεράκι σου και να το καμαρώνεις πάντα ευτυχισμένο!

Χτες πέρασα πολύ καλά, μαζεύτηκα 3.30 σπίτι! Έφαγα όμως του σκασμού γμτ και υποτίθεται έκανα μια εβδομάδα δίαιτα για να τη χαλάσω το Σκ! Γκρρρρ, τη λαιμαργία μου μέσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τζέσικα να τα εκατοστήσει το αστεράκι σου και να το καμαρώνεις πάντα ευτυχισμένο!

Χτες πέρασα πολύ καλά, μαζεύτηκα 3.30 σπίτι! Έφαγα όμως του σκασμού γμτ και υποτίθεται έκανα μια εβδομάδα δίαιτα για να τη χαλάσω το Σκ! Γκρρρρ, τη λαιμαργία μου μέσα!

Μπράβο βρε Μαρινάκι!!!! Καλά έκανες και βγήκες! Χαλάλι το φαί.

Εγώ κορίτσια απο τη σιγουριά οτι θα έρθει η διαιτολόγος (λες και άλλος θα την κάνει τη δίαιτα και θα χάνω εγώ) τρώω σα βόδι και έβαλα ακόμη μισό κιλό...:mad:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τί κάνετε?

Εγώ είπα σήμερα να ξεκινήσω δίαιτα, γιατί βλέπω τα μούτρα μου και με έχει πιάσει κατάθλιψη λέμε, δεν μπορώ άλλο!!! Από το πρωί λοιπόν έτρεχα με το μικρό και είχα πιει μόνο ένα ποτήρι φρεσκοστυμένη πορτοκαλάδα και πάνω που είπα πως καλά κρατώ.................. ταράμ....... ταράμ μετά τη μεσημεριανή βόλτα γύρισα ξεληγουριασμένη και καταβρόχθησα 3 μπάρες bounty πριν το φαί και μία ιον αμυγδάλου μετά και καλή μου χώνεψη!!!!

Ααααα και επιτέλους κατάφερα να μικρύνω το μέγεθος της περιβόητης φωτογραφίας με την τούρτα γενεθλίων και την έβαλα στο άλμπουμ μου!

Πάω να κοιμηθώ, γιατί πριν λίγο αποφάσισε να κοιμηθεί και ο μικρός, που από το πρωί είχε τον ακοίμητο! Φιλιά!

Καλέ να ευχηθώ στη Τζεσικούλα μας να τα εκατοστήσει η γλυκιά Αρτεμούλα!

Μαρίνα, γουάου, τέλεια τα νυχτοπερπατήματα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...