Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επειδη οταν ειχα το ιωαννακι ημουν μονη στην θεσσαλονικη οποτε επρεπε να δουλεψω (οικογενειακη επιχειρηση ---του θειου) αναγκαστηκα να την στειλω παιδικο σταθμο απο 1 ετους ετσι υποχρεωθηκα με τον καιρο(πολυ καιρο ομως) να διωξω τις τυψεις της κακης μανας....και με τον καιρο συνειδητοποιησα οτι ηταν εξαιρετικη επιλογη....δεν ηθελα αλλα και δεν μπορουσα να εχω την μαμα μου κοντα.....νομιζω οτι για ολους ηταν καλυτερα !!!!!!!!και τωρα ηρθε η σειρα του νικολα στη 1 μαρτιου να παει στον νηπιακο κηπο

Ειναι η περιοδος ταλιμπανησματος!

Εχω ενα αγορακι στο παιδικο σταθμο ισα με την κορη μου και αν τον δειτε καθετε μονιμως στο καρεκλακι και δεν μιλάει ε αυτο το παιδι δεν θα το ηθελα προτιμω που ειναι κινητικα τα παιδακια μας!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

παγωσαμε κοπελια.........εξω πιο πολυ ζεστη εχει....μπουααχαχαχαααααααααααααααα

ξυπνησε ο συζηξ παω για καφε και ξαναμπαινω σε καμια ωριτσα

σμουτς

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΚΑ ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!

Διαφημίσεις

Ηρθα παλι!!!

Εισαι ευχαριστημενη δηλαδη απο το παιδικο ε;;;

Λορετιους και σιγα μη μας νοιαζει που θα πας!!!(εεελαααααααααα πες μαςςςςς πεςςς μαςςςςςςςς )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα,

Γράφω με το μικρό αγκαλιά, μη ρωτάτε πώς!!!! Αχ, χθες που είχα όρεξη μιλούσα και παραμιλούσα μόνη μου, δεν πειράζει, τα λες και ξεσπάς, χαχα!!!:mrgreen:

Βρε κορίτσια δεν κατάλαβα, δηλαδή με αυτό to imαge shack, βλέπουν άσχετοι τις φωτογραφίες σου στο internet? Γιατί εγώ νόμιζα πως το χρησιμοποιείς ίσα ίσα για να προσαρμόσεις τη φωτο σου. Την έβαλα εδώ στο ποστ, αλλά μετά την έβγαλα, γιατί νόμιζα πως σβήνοντάς την από το ποστ, πως σβήνεται και από κει. βλέπετε δε θέλω να βλέπουν άσχετοι τις φωτο μου. Πώς μπορώ να τη σβήσω από κει? ή μάλλον σβήστηκε? Καραφλιάσατε ή ακόμα? Πλιζ εξπλενέισιονς!!! Το απόγευμα θα πάμε σε παιδικό πάρτυ, γιατί όποτε έχει χιονιά εμείς έχουμε να πάμε σε παιδικά πάρτυ οεο? Κατά τα άλλα το σπιτάκι μου είναι μπομαρδισμένο, αλλά ο μικρός έχει ξεσαλώσει και δεν μπορώ νμα κάνω τίποτα, καλό ε? Εντωμεταξύ τρελαίνεται για καλώδια, σας το' χω πει?

Μαράκι, η μικρή σου είναι όντως τετραπέρατη!! Ωχ, αγρίεψε ο δικός μου!!!

Ηρθα παλι!!!

Εισαι ευχαριστημενη δηλαδη απο το παιδικο ε;;;

Λορετιους και σιγα μη μας νοιαζει που θα πας!!!(εεελαααααααααα πες μαςςςςς πεςςς μαςςςςςςςς

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

Γυρίιιιιιιιιιισαμε!!!

πήγα αγορά και καφέ με μία φίλη, μετά ήρθε ο αντρούλης μου και συναντηθήκαμε με κάτι φίλους μας (χωρίς παιδιά) ήπιαμε καφέ και φάγαμε!!! ήταν ουραίααααααα!

Τώρα εβαλε ο γιώργος τον μικρό για ύπνο (!!!!!!!!!!) είπαμε με τον μπαμπά του κοιμάται συνέχεια!!!!

Πρινσι δε ξέρω για τις φώτο. Εγώ τις ανεβάζω εδώ μόνο στο πάρεντς...σε ένα απο τα άμπλουμ σου, συμπλήρωσε φώτο!

Πάω να αράξω...(πάλι χλαπάκιασα)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...