Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πρινσι τελικα την ανεβασες τη φωτο;;;

Και σας το ξαναλεωωωω δεν ειναι το υψος του σε αυτη την ηλικια ενδεικτικοοοοοοο μππααααα μαλλιασε η γλωσσα μου!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που αλλου τετοια ωρα!!!!τυχερουλες ειστε με τα παιδακια σας αλλα κια εγω απολαμβανω τον καφε μου και εσας με ησυχια που στο σπιτι σπανιζει,,,ο μικρος ολη μερα ολη μερα ομως κατι κανει!!!!!!ουτε ενα δευτερολεπτο ησυχος ασε που με δυσκολευει και στον υπνο

Kαλημέρα κοριτσάκια μου σας ευχαριστω που με νοιαζεστε να εισαστε καλά !

Λοιπον εμεις ειμαστε λιγο καλητερα σημερα εχθες μας εδωσε αερολιν για ενα 24ωρο για να δουμε πως παει και οντως παει καλητερα και θα μιλησουμε σε λιγο να δουμε τι θα γινει!

Αγαπούλες ξερω πως ειναι να αρρωστενουν τα παιδακια αλλα μην ξεχνατε αλλιως ειναι οταν αρρωσταινει το δικο μας!

Η Αφροδιτη ακουμπάει το καλοριφερ και λέει καει ,αντε γιαγια , μαμα ,μπαμπα ,πα που ,δειχνει και λεει που,πα απο το πάμε ,νιανια για αγκαλια χορεύει επι μονημου βάσεως φυσάει για το κεράκι της την ρωτας ποσο αγαπας την μαμα και δειχνει με το χερακι της τον ουρανό, την ρωτας πως κάνε η μαμα και τριβει τα χερακια της γιατι τα πλένω συνεχεια , λέει μαμ οποτε το θυμηθει!

Εχθες της εδωσε λιγα μακαρονακια με σαλτσα κοματακια οχι αλεσμενα και εφαγε αρκετα σημερα ελεγα να της φτιάξω πατατες στο φουρνο και να της δωσω σε κοματακια εχουμε 3 δοντακια κατω στην μέση και 2 πάνω και βγαζει 1 τραπεζιτη!

Πρεπει να σας πω οτι κουραστικα παρα πολυ μονη 5 μερες με το παιδι αρρωστο το σπιτι την δουλεια οι γονεις μου αρρωστοι ο αντρας μου ταξιδι αφηστε ενα εχω να πω εχαστα 2κιλά!

Ελπιζω να ειναι καμια μέσα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγω ιοασμα....εχω αρχισει να αναπολω τις μερες της δουλειας.....:)

Τα παιδια πως ειναι;;;Εμεις δοξα το θεο πολυ πολυ καλυτερα!!Παει κι αυτο...περασε.....neeeeeeeeeeeext!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

αρχικα κουκλιτσα μου αρεσει η δουλεια

δεθτερον ειναι διεξοδος και μονο που καποιες ωρες δεν εχω την ευθυνη και φροντιδα τους ειναι ξεκουραση!!!!!!!!

οσο αφορα την υγεια τους ποτε ετσι ποτε αλλιως ,,,χθες ολη μερα δεν ειχαν πυρετο και κατα τις 10 το βραδυ κανανε και τα 2 απο 38,2

τι να πω

ας ειστε εσεις καλα τουλαχιστον!!!!!!!!!!!!!

Γλωσσοκοπάνα ειχαμε πάει στον γιατρό και μέχριι να μπει μέσα μιλάμε μας έφαγε τα αυτια!

Παντως εγω επιασα την κορη μου μια μέρα πριν την ωοριξία και οντως βαριωμουνα πολύ στην ουσια κοιμωμουνα ο αντρας μου τραβηξε κουπι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

εμείς εδώ παιζουμε.. ο ΑΡγύρης στην αγκαλιά μου με το ένα χέρι στο ποντίκι να μου σβήνει όσα γράφω...γκρρρρρρρρρρρρρ

Ελενάκι πώς περάσατε χθες; πήρες τούρτα; ήρθαν οι γονείς σας;;;;

Μαράκι το κοριτσάκι σου είναι baby ainstein (πώς γραφεται) σε σχέση με τον Αργυράκο. Αλλά λένε οτι τα κοριτσάκια είναι πιο προχώ...

Και εμένα μου λείπει να κάνω κάτι (σε δουλειά) αλλά δε το παίρνω απόφαση να βρω γυναίκα.

Πρινσι χθες βλέπω επιασες την κουβέντα ε;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναι ξεφευγεις με τη δουλεια!Ειδικα αν αυτο που κανεις σου αρεσει!!!

Μαρακι....γυναικα παιδι μου!τι να πεις! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

απο λεξουλες πλεον η κυριαρχη ειναι μαμα (αλλα την φωναζει με νοημα σα να με ψαχνει) μπαμπα γιαγια και χιλιαδες δικες του

καταλαβαινει αρκετα ,,θελει να κουμπωνουμε το μπιμπερο του ,,,αν του πω να μαζεψει τα παιχνιδια του αρχιζει και τα πεταει μεσα στο κουτι,,χθες πηρα ενα χαρτι να καθαρισω το τραπεζακι στο σαλονι και μολις τελειωσα το πηρε και αυτος και καθαριζε και με φωναζε συνεχεια να τον δω.....σκαρφαλωνει παντου και το κυριοτερο ανεβοκατεβαινει στο κρεβατι του σε δευτερολεπτο( οχι παιδικο)

Καλημερα Λορετιους....ηρθαν ηρθαν....τι να σου πω...μια οορφια...τεσπα...

ναι επιασε κουβεντα χτες η πρινσι...με τον εαυτο της χαχαχαχαχαχα!!!

Ασχετο αλλα...αν πατησεις baby einstain το you tube βγαζει αυτα τα παιδικα που ειναι για μωρακια και παιδακια στην ηλικια των δικων μας,εγω καμια φορα του βαζω και χαζευει ωραιοτατα!Δεχνουν εικονες με ζωακια και παιχνιδια,και μουσικη απο μεγαλους κλασσικους συνθετες !!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα Λωρ ξερεις κατι της μιλάω πολυ και της συμπεριφερομαι σαν ενηλικας αλλα το καθε παιδι εχει το δικο του μετρο αναπτηξης η μικρη ας πουμε βαριεται να περπατησει κανει ενα βημα και μπουμ δεν θελει οποτε θεληση ας περπατηση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...