Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλέ τώρα το είδα, το τικεράκι μου λέει ενός έτους εδώ και μία βδομάδα!!! Μήπως γιατί τερμάτησε?

Βλέπω πολλά πράσινα κομβάκια ή είναι παραίσθηση!!! Κοριτσάκιααααα, γιούχουουου, τίμου κάνετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κ παλι. Αχ νιωθω μοναξιες κ μπηκα απο το κιν. Να διευκρινησω οτι οι συμβουλες που εδωσα στην ελενη για να κανει κορη ηταν του μανιταριου! :) εγω ακολουθησα αλλη τακτικη! Πρινσι μου λες να ψηλωσουν τα αγορακια μας? Κλαααψ! Ειρηνακι γιατι κλαιει ο μικρουλης?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω να σας καληνυχτισω μια ςκαι βλεπω το πρασινο μιλι τρελαινομαι για αυτο το εργο πολυ μου αρεσει..τελειωσα εδω και μια ωρα το σιδερο ευτυχως!!!και μολις ξυπνησε για γαλα ο μικρος...Τα λεμε αυριο καληνυχτααααααα!!!!

:-D

Κορίτσια, όου σιτ, το ουν μομέντο έγινε πολλά και η εικόνα δεν ανεβαίνει, δια ποίον λόγον παρακαλώ?????? Μήπως λόγω μεγέθους? Πώς μπορώ να την μικρύνω?

Υ.Γ. Τουλάχιστον έφυγε το 2ο τίκερ. Κάτι είναι κι αυτό, ένα ένα τα βήματα!!!

Άννια μου καληνύχτα! Μωρέ σιδέρωνες πάλι χρυσοχέρα μου?

Λορέτα μου μην ανησυχείς για το ύψος των θεριών μας! Ο άντρας μου για παρηγοριά λέει πως, οι κοντοί έχουν πολύ πέραση και καταφέρνουν να έχουν τις ομορφότερες γυναίκες!! Θυμάσαι, το είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η τούρτα δεν ανεβαίνει, έχει αναποδιές!!!! Αναμένω βοήθεια είπαμε!!!:-D

Τί άλλα νέα βρε κοριτσάκια? Εντωμεταξύ αυτός ο καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα. :-DΔεν έβγαλα βόλτα το μικρό εδώ και αρκετές μέρες και αποφάσισα να τον βγάλω αύριο, ακόμα και με παγοπέδιλα (από αυτά που δεν έχω!)! Όλο βρέχει, όλο φυσάει τσίρι τσίρι και λέω άστο για αργότερα. Από την άλλη αν στο Λονδίνο περίμεναν να βγάλουν βόλτα τα μικρά τους όταν ΔΕΝ βρέχει, μάλλον δε θα τα έβγαζαν ποτέ, σωστά?

Αχ, πάει, έμεινα να μιλάω μόνη σα τη γεροντοκόρη!

Διαφημίσεις

φωρτοσε την εικονα εκει που σου ειπα κανε αντιγραφη τον κωδικο που θα σου βγαλει γι αολα τα φορουμ και επικολληση εδω στο κειμενο.....εφυγα θα με χωρισει...

:-D

Είναι αυτό που λένε κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Αχ, μωρέ κορίτσια, με έχουν πιάσει οι αμπελοφιλοσοφίες μου βραδιάτικα. Δεν ξέρω, τώρα με το παιδί προβληματίζομαι πολύ τί θα κάνω όταν πιάσω δουλειά. Πώς θα τον αφήνω τόσες ώρες? Από τη μία θέλω, από την άλλη δε θέλω (να δουλέψω), αχ δεν ξέρω λέμε...

Είναι αυτό που λένε κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Αχ, μωρέ κορίτσια, με έχουν πιάσει οι αμπελοφιλοσοφίες μου βραδιάτικα. Δεν ξέρω, τώρα με το παιδί προβληματίζομαι πολύ τί θα κάνω όταν πιάσω δουλειά. Πώς θα τον αφήνω τόσες ώρες? Από τη μία θέλω, από την άλλη δε θέλω (να δουλέψω), αχ δεν ξέρω λέμε...

Καλημεραααααααααααααααα!!!

Πρινσι παιδι μου......τι πινεις και δε μας δινεις;;;;;;; :) :) :) Ειχες ορεξη για κουβεντουλα χτες αλλα δε σου πολυεκατσε ε;;;δε πειραζει βλεπω οτι μια χαρα τα καταφερνεις και μονη σου χαχαχα join the club!!!χαχχαχα

Ρε κοριτσια ξερω ειναι Σαββατο πρωι αλλα μηπως ειναι καμια κατα λαθος ξυπνια να πιουμε καφεδακι;;;ε;;; κλαψ....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...