Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΥΡΕΤΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ 39 ΠΥΡΕΤΟ...ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΨΗΝΟΤΑΝΕ !!!!! ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ oTRIVIN ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ και ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ (ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΜΑ) ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ 38,8 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΙΜΟ ΧΑΛΙΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι...

ναι έχω τον αντρουλη μου και είναι σουπερ!

Καταρχήν ο μικρός κοιμάται απο τις 11...χθες μας πηγε στο παιδικό και μας έδειχνε το κρεβάτι για να τον βάλουμε για ύπνο!!!!!!! μα το πιστευετε;

Ελενάκι μου δε ξέρω κανένα ζαχαροπλαστείο που να κανει ντελιβερι. ευτυχώς...

τι καλό θα φτιάξεις σήμερα;

Σμαρώ περαστικά βρε παιδί μου...ευτυχώς έχεις τη μαμά σου που τα καταφέρνει!

Πηρα τη διαιτολόγο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θα με πάρει σε λίγο να κλεισουμε ραντεβού!!!!

Θα γίνω κορμάρα λέμεεεεεεε!!!

Που είστε οι υπόλοιπες!!! Ε; Ε; ε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Περαστικα βρε Σμαρωωω αχ αν δεν ειχαμε και τις μανουλες μας τι θα καναμε;;;;; :)

Λορετακι....το μωρο ειναι πιο ηρεμο οταν ειναι και ο μπαμπας σπιτι ή μου φαινεται;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Περαστικα βρε Σμαρωωω αχ αν δεν ειχαμε και τις μανουλες μας τι θα καναμε;;;;; :)

Λορετακι....το μωρο ειναι πιο ηρεμο οταν ειναι και ο μπαμπας σπιτι ή μου φαινεται;;;;

εννοείται πως είναι πιο ήρεμος...ειδικά αν δεν είμαι εγώ μπροστά!!! άλλο παιδί! με τον μπαμπά του έχουν άλλη σχέση. Του δειχνει το ραδιόφωνο για να βάλει μουσική, κάθετε στο καρεκλάκι του και τα λένε!!! με μένα όλο μα μα μα και αγκαλιές...

βρήκες γλυκά;;; τι ώρα θα έρθουν οι καλεσμένοι;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaa

εδω και γω, άρρωστες και μενα οι κορούλες, ,μονο η μεσαία τη γλίτωσε! ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ!!! Όλα όπως τα ξέρετε, η κοιλιά παραμεγαλωσε και γω επίσης, φύλο θα δούμε τελη Φεβρουαριου στον υπέρηχο β επιπέδου! Ελενη χρονια πολλά για το σύζυγο, περαστικά για τα αρρωστούλια καιαιια....

ΑΠΕΙΡΑ ΦΙΛΙΑ!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Τάο μου περαστικα και σε σας!

φαντάζομαι η εγκυμοσύνη πάει τέλεια! Ας φουσκωσες, θα ξεφουσκώσεις και συ!

Με πήρε η διαιτολόγος θα έρθει την Τρίτη. Όποια θέλει μπορεί να ξεκινήσει διαδικτυακή δίαιτα μαζί μου!!! Θα της γράφω τη διατροφή και θα μετριόμαστε μια φορά την εβδομάδα... θέτε;;;; δε θέτε;;;; να θέτε!!!!

Δε μ'αρεσει ο καιρός και ΠΕΙΝΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ας φάω τώρα που μπορώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Φαε τωρα που μπορεις γιατι απο Τριτη σφιγγουν τα λουρια Λορετακι μουυυυυ!!!

Ταοοοοοο περαστικαααα!Αντε ανυπομονουμε για το φυλο!!! :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοπελιες!!!Τι μου κανετε???εμεις εδω καλα,πολυ κρυο βροχη και αερας,τρελαινομαι μιλαμε για τετοιο καιρο:D:D...Εφτιαξα και φακουλες και μολις εβαλα τα μικρα για νανι θα κατσω να φαω και να πιασω το σιδερο βαριεμε βεβαια αλλα δεν θελω να εχω καθολου δουλειες για το σ/κ....Σμαρω μου περαστικα ειναι πολλες τωρα οι ιωσεις και η κορη σου παει και σχολειο και εκει τα περισσοτερα παιδακια ειναι κρυωμενα:|...

Λορετα απο τριτη φερμουαρ στο στομα,εγω τα καταφερα και εχασα μισο κιλο εφτασα 57:)αντε να δουμε με το χειρουργειο θα ξεπρηστει καθολου η κοιλια μπαλονι??:?

:-D

Διαφημίσεις

Επισης βρε κοριτσια τα παιδακια σας λενε κουβεντουλες???εμενα ο μικρος δεν μιλαει καθολου μονο μπαμπα μαμα μαμ ατα και αυτα σπανια τα λεει:cry:βεβαια καθομαι και συγκρινω με την κορη μου που αυτη ελεγε ενα τσουβαλι λεξεις αλλα λενε τα αγορια αργουν να μιλησουν....τι να πω ενω καταλαβαινει πολλα πραγματα οπως οταν του λεω παμε ατα παει και καθεται πισω απο την πορτα και κλαιει μεχρι να φυγουμε,μονο το λουρακι του που δεν φερνει:lol::lol:....Οταν ειναι να κανουμε μπανιο παει και κρεμετε απο την μπανιερα και γενικα οταν μου ζηταει παιχνιδια και του δινω κατι αλλο και ηενικα αν δεν περναει το δικο του κλαει και οδυρεται και κοπαναει την κεφαλα του στο πατωμα:shock::shock:.....

Και ενα ευχαριστο νεο θα ερθει η μαμουκα την δευτερα και θα με βοηθαει ειπε σε ολα(δηλαδη ολα αυτη θα τα κανει)γιουπι επιτελους θα ξεκουραστω!!!Εφυγα παω να χλαπακιασω και να αρχισω το σιδερο φιλια και ενα ησυχο βραδυ σε ολες μας!!

:-D

Άννια μου ένα σωρό λεξούλες λέει καλέ ο γιός σου! Μια χαρά είναι! Εμένα ενώ όλο και κάτι έλεγε αυτή την εβδομάδα απολύτως τίποτα! Μπράβο στη μανούλα σου που θα έρθει να σε βοηθήσει! Καλέ εσύ έγινες κορμάρα λέμε, για ποιά μπάκα μιλάς μας δουλεύεις?

Συγνώμη που δε σχολιάζω τα υπόλοιπα αλλά τα διάβασα το μεσημέρι και δε θυμάμαι τίποτα τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μπήκα να πω καληνύχτα! Ο αντρούλης μου βγήκε και γω θα πάω να δω μια γαλλική ταινία ή να διαβάσω...

Αννια μου εμένα λέει μόνο μαμά (οταν θέλει αγκαλιές) και μετά κάτι δικά του. Καταλαβαίνει πολλά αλλά δε μιλαει! Όσο περνάει ο καιρός επικοινωνούμε όλο και περισσότερο. Το πιο αστείο είναι που προσπαθεί να βάλει τις κάλτσες του μόνος του!!! χιχι...

Αντε με το καλό να ερθει η μαμάκα σου!

Μαρινάκι φιλιά

Πάω και γω!

καληνύχτα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τί κάνετε καλέ συντρόφισσες? Δεν έχω διαβάσει όλα παρά τις τελευταίες σελίδες.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούτσικα μωράκια Ελενίτσα, Μαράκι και Ιοάσμα. Μαράκι, μην τρελαίνεσαι,κι εγώ είχα φρικάρει όταν μου αρρώστησε μετά τη βάφτιση και ήταν άρρωστος ένα μήνα παρακαλώ, αλλά τώρα πια έχω ξεκουλάρει!

Στέγια, φτου φτου στο γλυκούλη Γιαννούλη, είναι ντερέκι λέμε. Εμείς από ύψος στο κλαμπ της Λορέτας είμαστε! Αααααα καλέ Λορέτα, βλέπω ακολουθήσαμε την ίδια συνταγή για να πιάσουμε το διάδοχο!!!:mrgreen: Οπότε ομοιοτρόπως :tongue::tongue::tongue:, θα ξέρεις φαντάζομαι πως για την κόρη πρέπει να πιάσουμε το σύζυξ αδιάβαστο με αιφνιαδιασμό λίγο πριν την ωορρηξία ναι?????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ταό σου εύχομαι η κοιλούμπα σου να γίνει ακόμα τεραστιότατη!

Άννια μου ο Αντωνάκης σου είναι μια χαρά χλάπα χλούπας το καμάρι μου!

Για τις κουβέντες που λέτε, κι εμένα ενώ κάνει καινούρια κόλπα κινητικά, από λόγια δε βλέπω εξέλιξη το τελευταίο διάστημα παρά μόνο αν του πω να πει τατατατα, που το λέει αμέσως, και μετά κάτι μπαμπα ή κιακια αν έχει όρεξη για κουτσομπολιό. Ααααα και κανένα βαβα αλλά όχι συχνά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...