Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σας ευχαροστώ πολύ για τα περαστικά!

Ειρηνάκι μου και μας το ιδιο είπε για το γάλα με τον δεκατο πέμπτο μήνα δέλτα αντβανσ που ειναι για παιδάκια δεν θέλει καθολου το κεσεδακι γαλα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Περαστικά σας Μαράκι! Μην αγχώνεσαι όμως τόσο, παιδάκια είναι και θα αρρωστήσουν, είναι κι αυτό στο πρόγραμμα, εσύ που δουλεύεις με παιδάκια έπρεπε να το έχεις συνηθίσει! Όσο για τις μετρήσεις σας, γίνομαι τελείως γραφική αλλά πριν αγχωθείς δες και τις καμπύλες που την αφορούν, αρκετά καλή είναι νομίζω, κοντά στο μέσο όρο! Για τα τραγούδια σας και τις κουβεντούλες τι να πω! Μπράβο της είναι πολύ καλή!!!

Ειρηνάκι κι ο γαντζούλης διαβάζω μεγάλωσε πολύ και πήρε τα πάνω του και στο βάρος! Φτού σκόρδα! Για το γάλα ρε κορίτσια δεν ξέρω αυτά τα παιδικά δεν τα έχω σε υπόληψη, τόσα έχουν κυκλοφορήσει για τις γαλακτοβιομηχανίες ΔΕΛΤΑ και ΦΑΓΕ και τις διοξίνες (το advance νομίζω η ΔΕΛΤΑ το βγάζει), αφήστε που αυτό το advance έχει μέσα σίγουρα ζάχαρη γι αυτό γλυκίζει κιόλας και γεύση βανίλιας οπότε μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο το παιδάκι να πάει σε κανονικό γάλα! Γνώμη μου βέβαια, ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του!

Περαστικά σας Ελένη μου και εσάς οικογενειακώς! Κι εμένα η μικρή καλά πάει από μύξες, αλλά σήμερα είχαμε δράματα γιατί πήγαμε στο νοσοκομείο για να τις κάνουμε εξετάσεις και δε μπορούσαμε 5 άνθρωποι να την κρατήσουμε να της πάρουν αίμα! 3 φορές το τρύπησαν το κακόμοιρο, για να δούμε πώς θα είναι οι εξετάσεις μας τώρα! ΓΙα την έλλειψη ενζύμου τις κάναμε, αλλά μιας και θα την τρυπούσαν κάναμε και γενικές!

Μανιταράκι μου ζουλεύω λίιιιιγοοοοο θέλω κι εμένα να αρχίσει να τρώει από όλα η μικρή μου! Μπουαααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ μαρινακι μου ταλαιπωρηθηκε η τοσοδουλα σου ε;;Ελπιζω να ειναι ολα καλα με τις εξετασεις σας!

Εμεις απο βηχα παμε καλα!!!Εγω νομιζω ειμαι λιγο καλυτερα...και ανετα θα βγαλω τρελλα φραγκα αν πιασω δουλεια σαν τραγουδιστρια σε σκυλαδικο.....δικο σας!!!!!

Το μωρο ολη την ωρα γκουχ γκουχ....τον λυπαμαι γμτ...και δε κοιμαται και καλα,και εχει γκρινια φυσικα ολη την ωρα....αντε περαστικα μας να ναι!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα!

Μαρινάκι μου φιλάκια στο κοριτσάκι σου...Να μας πεις τα αποτελέσματα! Δε θέλω καθόλου να πονάνε τα μωράκια μας μωρέ.

Ειρηνάκι παιδαράς ο μικρός σου. Ψήλωσε, μεγάλωσε...μπράβο!!!!

Και μένα έτσι τσιρίζει στον γιατρό...ασε δε τον θέλει καθόλου.

Ελενάκι πώς ειναι ο μικρούλης μας;

Εμείς τον αφήσαμε στα πεθερικά και βγήκαμε. Πηρα ξανά το τηλέφωνο της διαιτολόγου και πήγαμε μετά για φαί (ειρωνία ε;) Φάγαμε πολύ ωραία (εγώ πήρα ψαράκι τέλειο) ήπιαμε και σουπερ κρασί και μετά νααααααααααανι...και μετά και μετά και μεταααααααα...δε λέω :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααα

Περαστικούλια σε όλα τα παιδάκια μας!!!

Μέρα παιδίατρου η σημερινή!!!

Πήγαμε και εμείς αλλά δεν έχουμε κλάματα εμείς ούτε καν στο εμβόλιο...

Μεγαλώσαμε και μας βρήκε ΤΕΛΕΙΟΥΣ!!!

Μας είπε πως είμαστε μέσα στη θετική ενέργεια γιαυτό και το ξεπεράσαμε χωρίς να μας αγγίξει...:P:p:p:p:p

9710 γρ ΚΑΙ 82 παρά 0,3 εκ

Βγάζουμε αλλα 4 δόντια οπότε λίγη υπόμονή αν και σας το έχω ξαναπεί.......φτού σκόρδα αλλά είναι σα να μην έχω παιδί στο θέμα γκρίνιας!!!!

Έμαθα για 2 νέες εγκυμοσύνες η μια συγγενικού και η άλλη φιλικού προσώπου και χάρηκα...

Τώρα θα πάμε σε φίλους που είναι στις μέρες της να τους ευχηθούμε από κοντά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

τα χω φτυσει αυτες τις μερες με τον ανδρα μου αρρωστο και το ανχος μη μας κολλησει ολους, τις δουλειες, το σπιτι τα παιδια...!!ουφ θελω ενα διαλλειμα!!

ειχα και γυναικα 1 φορα την εβδομαδα και εχει να ερθει απο το Νοεμβριο λογω απεργιωνστα μεσα, στασεις εργασιας κλπ κλπ γκρρρρρρ το κερασακι στην τουρτα!

ουφ μπηκα και εγω τελευταια:?εκανα δουλειες μεχρι πριν λιγο...αγχωνομαι και για το χειρουργειο πλησιαζουν οι μερες:?:???::?...κοριτσια εγω τον αντωνινο ετσι τον επιασα την ημερα της ωορηξιας την μαρια δεν θυμαμαι καθολου:rolleyes::tongue:....Εμεις απο κιλα ειμαστε στα 10,200και 81π,τον πηγα και εγω παιδ..ειναι μια χαρα και βγαζουμε αλλα 2δοντακια...:-D:-DΟποτε υπομονηηηη!!για το γαλα μου ειπε καλο ειναι να συνεχισει η φρεσκο(παιδικο)η αυτο που πινει για κανενα 6μηνο ακομα...

στεγια ψηλος ο γιαννος ε???Εμενα η μαρια ηταν πιο κοντη στο χρονο γυρω στους 78π τωρα βεβαια ειναι 1,08

:-D

αννια μην ανησυχεις ολα τελεια θα πανε ....

στεγια ντερεκι ο γιος σου!και εις ανωτερα!!!!φτου φτου

ασχετοοο θα παει καμια κυρια στο μουσειο σοκολατας το σαββατοκυριακο?θελω πολυ να παω.βασικα θα παω

4ywWp2.png

Καλημεραααααααααααα!!!

Μπραβο στα μωρακια που μεγαλωσανε!!!Μην αγχωνεστε και το υψος σε αυτη την ηλικια δεν ειναι ενδικτικο του αν θα γινει το παιδι ψηλο ή κοντο ;)

Αννια μουυυυ μηπως κοιμοσουνα κι εσυ στη Μαρια;;;;;ααααα για κατσε να με παρει ο υπνος και θα του εδειξω εγω!!! :) :) :)

Λορετιους καλοπερασατε χτες ετσι;;;ζουλευωωωωω :)

Εμενα σημερα εχει γενεθλια ο συζηξ και λεγαμε να το ριξουμε εξω αλλα ετσι που ειναι ο μικιος μας δε μπορω να τον αφησω...καλυτερα κοιμηθηκαμε το βραδυ αλλα ο βηχας βηχας....:(

Βρεχει εδω.......κλειστηκαμε μεσα ΚΑΙ σημερα.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ασχετοοο θα παει καμια κυρια στο μουσειο σοκολατας το σαββατοκυριακο?θελω πολυ να παω.βασικα θα παω

ρηνουλι εγω αν και δε θα παω....θα ηθελα πολυ να φαω......πειραζει;;;;; :)

για πες λεπτομερειες.....;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημεεεεεεεεεραααααααα πέρα ως πέρα!!!!

εγώ για το ύψος να μη πω και γίνω γραφική...Eve και μένα τόσο είναι. Χαίρομαι που ψήλωσε ο γιος σου μετα, έχουμε και μεις ελπίδες!

Ελενάκι να χαιρεσαι το μεγάλο σου αγόρι (τον σύζηξ)!!! Δε θα κάνετε καμιά γιορτούλα;

Εχει παλιόκαιρο και σήμερα δεν έχει βόλτα!!!! κλαααψψψψ καρακλαααψψψψψ

Ειρηνάκι και γω θέλω να πάω στο μουσείο σοκολάτας. Θα δω όοοολα τα εκθέματα από πολυυυυυ κοντά και μερικά θα τα δοκιμάσω...αμ πως

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετιους!Εχεις τον αντρουλη σου σπιτι και ξυπνας με τις μεγαλες ωρες ετσι;;; ;)

Θα κανουμε γιορτη με τους παππουδογιαγιαδες...αμ πωωωως :( :( :( δε γλιτωνουμεεεε μπουαααααααα

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχαχαχαχαχαχαχ ανεβηκε πανω στο κρεββατι μας δε το πιστευωωωωω χαχαχαχαχαχαχα....αφου δεν εσπασε τη κεφαλα του..........:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...