Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

θελεις λεπτομεριες η με λιγα λογια?:tongue:

λεπτομερειες εννοειται!:tongue::tongue::mrgreen:

Μαρακι οι σταγονες ειναι παιδικες οτριβιν και βαζω μια με δυο σε καθε ρουθουνακι

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το πάρτυ είναι για 12\2 λες να είμαι πολυ υπερβολική μωρε την λυπαμαι που είναι ετσι και δεν θέλω να ξαναπεράσει δύσκολα για μένα που κουράζομαι δεν με νοιάζει αλλα για το μωρό μου ανυσηχω και μόνο!

Τις σταγόνες τις εδωσε παιδίατρος?ειναι ακυνδηνες για τα παιδιά ?

εγω λεω για τις οτριβιν ομως καποιοι παιδιατροι δεν τις δινουν ομως εγω και απο οτι ειδα και η ελενιτσα τις δινουμε:mrgreen:ομως μονο για λιγες μερες.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Εχθες σβήσαμε τα κερακια με την κόρη μου η οποια ξέρει το τραγούδι και φυσάει και μετα λέει μπιαο και παλαμάκια!Εσας περπατάνε?Εμένα στεκετε λίγο μόνη αλλα ειναι ανεξάρτητα πάει παντου μόνη της σηκώνετε ανοιγει το ραδιόφωνο την φωνή κάνει χάδια νιάνια ειναι η αγκαλία μας και πολλά αλλα με εχει τρελάνει θέλω να την ζουλάω σε οτι εχει απομήνει και να ρουφάω τα μαγουλάκια της που όλο το λίπος εχει συσωρεύτει εκει οπως λεει και ο γιατρός!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

λεπτομερειες εννοειται!:tongue::tongue::mrgreen:

Μαρακι οι σταγονες ειναι παιδικες οτριβιν και βαζω μια με δυο σε καθε ρουθουνακι

λοιπον ακουν ενα μεσημερι (μαλλον δεν περνω και ορκο)εκει που εβλεπα τηλεοραση ,τα πιτσιρικια με τον μπαμπα επαιζαν στο δωματιο τους ,και ειχα χαλαρωσει αρκετα δηλ ηθελα και να κοιμηθω λιγακι, ειδα τον αντρα μου .ειπε κατι σαν τα παιδια παιζουν?δεν καταλαβα και καλα .μετα κατι εκανε για 1-2 λεπτα δεν ξερω τι ακριβως γιατι νομιζω οτι σε αυτο το σημειο κοιμηθηκα.και μετα τον ακουσα να λεει παω μεσα στα παιδια.

μετα απο λιγες μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος στην ΚΟΡΗ μου.

τωρα περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω ρλπιζω να σε βοηθισα:mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ δηλαδη το μυστικο ειναι να με παρει ο υπνος την ωρα της πραξης;;;;;χαχαχαχαχαχα τι μερα του κυκλου σου ητανε;;;;(αυτα που ειπες δε βοηθανε και πολυ οπως καταλαβες!!!χαχαχαχα)

Μαρακι,ειναι τοσες ιωσεις σε εξαρση αυτο το καιρο.....που ειναι πολυ πολυ δυσκολο να προφυλαχθουμε απο οποιαδηποτε!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εχθες σβήσαμε τα κερακια με την κόρη μου η οποια ξέρει το τραγούδι και φυσάει και μετα λέει μπιαο και παλαμάκια!Εσας περπατάνε?Εμένα στεκετε λίγο μόνη αλλα ειναι ανεξάρτητα πάει παντου μόνη της σηκώνετε ανοιγει το ραδιόφωνο την φωνή κάνει χάδια νιάνια ειναι η αγκαλία μας και πολλά αλλα με εχει τρελάνει θέλω να την ζουλάω σε οτι εχει απομήνει και να ρουφάω τα μαγουλάκια της που όλο το λίπος εχει συσωρεύτει εκει οπως λεει και ο γιατρός!

θα ειναι καλα ,μην σε περνει απο κατω .ολα τα παιδακια αρρωστενουν απλα αμα ειναι μικρουλια ταλαιπωρουνται λιγο παραπανω .εσυ μονο υπομονη πρεπει να κανεις.

izE6p2.png?S6UQkQqM

χαχαχαχαχαχ δηλαδη το μυστικο ειναι να με παρει ο υπνος την ωρα της πραξης;;;;;χαχαχαχαχαχα τι μερα του κυκλου σου ητανε;;;;(αυτα που ειπες δε βοηθανε και πολυ οπως καταλαβες!!!χαχαχαχα)

Μαρακι,ειναι τοσες ιωσεις σε εξαρση αυτο το καιρο.....που ειναι πολυ πολυ δυσκολο να προφυλαχθουμε απο οποιαδηποτε!

ακριβως αυτο ειναι το μυστικο.δεν θυμαμαι καθολου το μονο που θυμαμαι ειναι τελευταια περιοδος κυριακη του πασχα.

λεω να παω να μαγειρεψω ,λεω δεν ειμαι σιγουρη.

ειρηνη που εισαι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Mη ψαχνεις το ρηνουλι τετοιες ωρες....με τις μεγαλες ωρες μπαινει ;)

Εγω καθολου δε το λεω ακομη...βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

Ελενάκι μου νοιώθω τύψεις! λες να κρύωσε ο μικρούλης και συ με τη βόλτα που κάναμε στο κρύο;:?

εμείς έχουμε τρελή γκρίνια αλλά μόνο το απόγευμα! μαλλον βγάζει και άλλο δόντι αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Μανιτάρι θα μας τρελάνεις ρε συ; Λοιπόν ελενάκι για να κάνεις κορίτσι:

1. Τα παιδιά πρέπει να παιζουν

2. Εσύ να τον ψιλοπαίρνεις (τον ύπνο)

3. Ο άντρας σου να κρατήσει 2 λεπτά

4. Εσύ να συνεχίσεις τον ύπνο

Πάντως εγώ που ήθελα αγόρι έκανα σεξ τη μέρα της οωρρηξίας. Αν θελεις κορίτσι κάνεις λίγο πριν! Επιστημονικά μιλώντας ε; Τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι πιο γρήγορα αλλά δεν πεθαίνουν πιο γρήγορα τα θηλυκά το αντίθετο.

Μαράκι μου περαστικά για το κοριτσάκι σου. Εμένα δε τρώει ο δικός μου οταν τον ταίζω εγώ αλλά οταν προσπαθούν άλλοι κάτι γίνεται. Μήπως να τον ταίζει κανενας παππους καμιά γιαγιά;;;; δοκίμασέ το...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι μου μην εχεις καθολου τυψεις!!!Εμεις τρεις την ωρα ετσι ειμαστε....ανεξαρτητως καιρου και εποχης ;)

Ετσι ξερω και γω για κοριτσι.....κι εγω και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος εκανα την ιδια μερα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

http://www.uromed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=244:microbiologic-blood-test&catid=43:general-urology-topics&Itemid=103

ΕΨΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕς ΤΙΜΕς ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδιά 45-120 μg/dl

καλημερα σας καλες μου.τι κανετε.

μανιταρακι εδω ειμαι .....

μαρακι μου πολλα περαστικα στην μικρουλα σας!!ευχομαι να μην ξανακολλησει τιποτα.η μπεμπουλα σου ειναι πολυ προχω!!μπραβο της και ο μπεμπακος μου ειχε μαγουλακια και παροτι ειναι κοκαλιαρικο οσοι τον βλεπουν λενε οτι ειναι μια χαρα.ο μαγουλαδακος μου.

και εγω ποσο πολυ φοβαμαι μην αρρωστησει δεν λεγεται.....

αφου με κοροιδευουν οταν με βλεπουν και αποφευγω να πηγαινω κοντα σε συναχομενα και τα συναφη.ας με κοροιδευουν ομως εγω μεχρι τωρα το εχω προστατευψει καλα.βασικα δεν θελω να αρρωστησει ακομα που δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.να κλαιει και να μην ξερω τον λογο.

χτες πηγαμε στον γιατρο για το mantoux.το μωρακι μου σπαραξε.η αληθεια ειναι οτι σπαραξε με το που το εβαλα και εκαψε στην ζυγαρια και μετα σπαραξε οταν του κοιταζε τα αυτακια,σπαραξε οταν του κοιταξε το στοματακι οπου μας ειπε οτι εκτος απο τα 5 δονται που εχουν βγει ερχονται πολλα μαζεμενα,μετα σπαραξε οταν του κοιταζε τα "μεγαλεια" του και τελος σπαραξε οταν τον κραταγαμε και του εκανε το εμβολιο.μολις το σηκωσα ομως γελασε.ειναι ολιγον καθηκακι γιατι απο ολη αυτη την σπαρακτικη ωρα δακρυα ειχε μονο στο εμβολιο.ολο το αλλο ηταν το θεατρο του παραλογου.

για να μην μακρυλογο

ο μπεμπης ειναι 78 ποντους (παρα μισο).9,300γρ. (αφου ειχε φαει και 200 γρ κρεμα και περιμετρο κεφαλας 47.αυτα.ρωτησα για το γαλα και μου ειπε αν δεν ειναι οικονομικο το προβλημα καλο ειναι να συνεχισουμε για τρεις μηνες ακομα και μετα φρεσκο παιδικο μονο.σε καμια περιπτωση απο το δικο μας.αυτα.......

λελεν μου που εισαι?αρρωστησε και το δικο σου παιδακι?περαστικα.δεν διαβασα καλα.αν κανω λαθος αγνοησε με.χαχα

λου μου εισαι ολοσωστη για την διαδικασια !!κατι ξερετε και εσεις απο ιατρικη!!χαχα

αααααα μολις ειδα οτι ξεσηκωσες την διαδικασια του μανιταρακιου.

χαρουλιτσα μου ηρθες και εφυγες τσακα τσακα.μηπως εχει κολλησει το τικερ γαμου που εχεις?ποτε παντρευτηκες καλε?παλι αμνησια επαθα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...