Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι μανιταρακι μου....τιποτα δε δινω και ειδικα σιροπι!!!!Μονο οροοοο πολυυυυ οροοοοοοοοοο!! :) :) :)

αυτο ειναι το καλυτερο.

εγω ομως της βαζω και σταγονιτσες στην μυτη για 2 μερες 2 φορες την ημερα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

οχι καλε.....δε δινω...τα φυλαω....αλλα ελπιζω το τριτο να ειναι κοριτσακι και να μη μου χρειαστουν :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κι εγω βαζω σταγονιτσες,πριν τον υπνο!

Ε,κι η μπανανα καλη ειναι!Στιβε της και ενα πορτοκαλακι να πινει χυμο και ετοιμη!!! :)

κι εγω το φοβαμαι το μηλο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

οχι καλε.....δε δινω...τα φυλαω....αλλα ελπιζω το τριτο να ειναι κοριτσακι και να μη μου χρειαστουν :)

καλα τα μωρουδιακα μεχρι 6 μηνων μονο αγοριστικα τις εβαζα που δεν ηταν ασχημα τα φορμακια και οι μπιτζαμες δεν ηταν ολα μπλε. τις ζακετες τις αγοριστικες τις φοραμε μεσα στο σπιτι και τα φανελακια που τα περισσοτερα ειναι ασπρα και εχουν τον μικι.και πολλα μπορω να πω τις βαζω κοκκινα πορτοκαλι κτλ.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Kαλημέρα και πάλι κοριτσάκια μου μια απο τα ίδια Ελενάκι μου ετσι είμαστε και εμεις μας ειπε ό παιδίατρος απο την στιγμη που δεν εχει ακροαστικά μόνο φυσιολογικό ορο υγρο περιβάλλον και υγρα τι σταγόνες δινετε εσεις?

Το ξανασκέφτομαι για το πάρτυ τοσο ασχημα που περναει 5 μέρες τωρα αφηστε δε που δεν τρωει τιποτα ολη μέρα με 120 γρ γάλα τιποτα αλλο ειμαστε 7900 και 74 πόντοι!Αυτην την φορα ανυσηχησε ο γιατρος και μου είπε να τρωει ότι τρωμε και τωρα που είναι ετσι αμα θέλει να φάει παγωτο ή οτι γουστάρει ας φάει!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Που εισαι βρε μανιταριους;;;

Μηπως να παω να τη πεσω ελαφρως οσο προλαβαινω;;;; :)

οχι εδω ειμαι απλα δεν ξερω για ποσο θα με σφησουν.τις ανεβασα απο κατω την πορτα και εβαλα μπαταριες και την παιζει ο γιωργος.η μικρη παλι τρωει (κουλουρακι θεσσαλονικης):-D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταρι,πρεπει καποια στιγμη να μου πεις πως μετα απο δυο γιους πετυχες τη κορη ;) ;)

Μαρακι εμενα δοξα το θεο τρωει κανονικα παρ'ολο το ζορι του....κατι ειναι κι αυτο....περαστικα και σε σας....για ποτε ειναι το παρτυ;Γνωμη μου αν δεν ειναι τελειως καλα η μικρη σου να το αναβαλλεις....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

οχι εδω ειμαι απλα δεν ξερω για ποσο θα με σφησουν.τις ανεβασα απο κατω την πορτα και εβαλα μπαταριες και την παιζει ο γιωργος.η μικρη παλι τρωει (κουλουρακι θεσσαλονικης):-D

οριτζιναλ ή μουσαντενιο;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και πάλι κοριτσάκια μου μια απο τα ίδια Ελενάκι μου ετσι είμαστε και εμεις μας ειπε ό παιδίατρος απο την στιγμη που δεν εχει ακροαστικά μόνο φυσιολογικό ορο υγρο περιβάλλον και υγρα τι σταγόνες δινετε εσεις?

Το ξανασκέφτομαι για το πάρτυ τοσο ασχημα που περναει 5 μέρες τωρα αφηστε δε που δεν τρωει τιποτα ολη μέρα με 120 γρ γάλα τιποτα αλλο ειμαστε 7900 και 74 πόντοι!Αυτην την φορα ανυσηχησε ο γιατρος και μου είπε να τρωει ότι τρωμε και τωρα που είναι ετσι αμα θέλει να φάει παγωτο ή οτι γουστάρει ας φάει!

θα περασει βρε μαρακι εγω εδω και καιρο της δινω να φαει οτι θελει .αμα ειχε και περισσοτερα δοντια θα ετρωγε κι εμενα :mrgreen:

οσσο για το παρτυ σας ειναι νωρις ακομα το μωρακι σε 1-2 μερες θα ειναι καλα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

οριτζιναλ ή μουσαντενιο;;;; :)

σουσαμενιο κοριτσακι που να το βρω το οριτζιναλ?να ειναι καλα κατι φιλες απο εκει ψηλα που μου στελνουν:mrgreen:(ηθελες να τα ακουσεις δεν φταιω:mrgreen:)

izE6p2.png?S6UQkQqM

Το πάρτυ είναι για 12\2 λες να είμαι πολυ υπερβολική μωρε την λυπαμαι που είναι ετσι και δεν θέλω να ξαναπεράσει δύσκολα για μένα που κουράζομαι δεν με νοιάζει αλλα για το μωρό μου ανυσηχω και μόνο!

Τις σταγόνες τις εδωσε παιδίατρος?ειναι ακυνδηνες για τα παιδιά ?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Μανιταρι,πρεπει καποια στιγμη να μου πεις πως μετα απο δυο γιους πετυχες τη κορη ;) ;)

Μαρακι εμενα δοξα το θεο τρωει κανονικα παρ'ολο το ζορι του....κατι ειναι κι αυτο....περαστικα και σε σας....για ποτε ειναι το παρτυ;Γνωμη μου αν δεν ειναι τελειως καλα η μικρη σου να το αναβαλλεις....:)

θελεις λεπτομεριες η με λιγα λογια?:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

σουσαμενιο κοριτσακι που να το βρω το οριτζιναλ?να ειναι καλα κατι φιλες απο εκει ψηλα που μου στελνουν:mrgreen:(ηθελες να τα ακουσεις δεν φταιω:mrgreen:)

χαχαχαχαχ:tongue:

δεν εχω λεφτα για κουριερ καρδια μου...ελα εδω να σε κερασω ολοκληρη τη ταβλα με τα κουλουρια!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...