Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαράκι αν έχεις γενέθλια, πολύχρονη!!!!! Να σε χαίρονται ο αντρούλης σου και η κορούλα σου!!!

Από ποσότητες ούτε εγώ μετράω... Πίνει 240μλ το πρωί γάλα και 270μλ το βράδυ... φρούτα πλέον δεν τα αλέθω αλλά τα τρίβω στον τρίφτη, εκτός από μπανάνα που της δίνω μικρούτσικα κομματάκια...τρώει 1-2 φρούτα την ημέρα... Για απόγευμα ή γιαούρτι δικό μας, ή ψωμάκι με τυράκι ή κρέμα.. Σήμερα λέω να της δώσω αυγό με ντοματούλα μπας και φάει μιας και το αυγό είναι το μόνο που δεν τρώει μέχρι τώρα...Και το μεσημέρι δεν μετράω ποτέ...ότι κρίνω ότι είναι επαρκής ποσότητα για τη φαγανούλα μου!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι λέτε τώρα???Τι ποσότητες διαβάζω? Φτού φτού τα παιδάκια! Εμείς το πρωί γάλα με 210 νερό και 7 κουταλιές σκόνη, το ίδιο και το βράδυ, φρουτόκρεμα περίπου 200-220μλ, άλλο τόσο μεσημεριανό κι απογευματινό ή γιαούρτι πρόβειο με μπανάνα οπότε θα φάει 180 περίπου ή φαγητό γύρω στα 160. Από τα υπόλοιπα άντε καμιά μπουκίτσα από ψωμάκι ή μπισκοτάκι ή λίγο μπανάνα δαγκώνει κανονικά.

mGKop3.png60Jvp3.png

αχχχχ δεν ειμαι καλα....βηχω,ποναει ο λαιμος και θελω ολη την ωρα να κοιμαμαιιι μπουαααα την αρπαξα κι εγω γμτ;;;;κι ο μικρος χαλια,κι ο μεγαλος!!!τελεια;;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκι αρρωστήσατε; ο μικρός τι έχει; ο Χρηστάκης;

Εμείς τρώμε λιγότερο απ 'ολους σας. πχ δε τρώει κάθε μέρα μεσημεριανό. Καμιά φορά τρώει 10 κουταλιές...χθες δεν έφαγε καθόλου απογευματινο. Απορώ πως είναι τοσα κιλά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Θα σου πω εγώ το μυστικό Λορέτα, απλά εμείς όοοοταν είμαστε καλά τρώμε καλά, αλλά συχνά πυκνά κάτι μας πιάνει και ξερνάμε κάμποσο οπότε κρατάει σιλουέτα! :) Σήμερα καλή ώρα έκανε το θαύμα της πάλι μετά το γάλα από τις παλιομύξες!

Περαστικά Ελένη μου και στους 3 σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας!!

δεν εχω προλαβει να μπω τοσες μερες, τρεχω σαν τρελη διοτι ο αντρας μου ειναι αρρωστος και τον εχω στην απομονωση, κ ετσι και κατι 10λεπτα που ειχα στη διαθεση μου "ελευθερα" τα εχω χαιρετησει μεχρι νεοτερας...

Γενησε και η αδερφη μου εχθες, εγινα θεια και κοριτσια μιλαμε για τρελο κλαμα και συγκινιση στο μαιευτηριο...Δεν θα το ξεχασω ποτε! Σε εμενα ημουν τοσο ψυχραιμη, στην αδερφη μου καθολου ομως! Εντωμεταξυ με το που πηγα στον οροφο που ηταν τ δωματιο της στο ιασω (και που ημουν κι εγω) επαθα ΤΡΕΛΟ deja vue με τις εικονες, τη μυρωδια, τις νοσηλευτριες κλπ ...αφου κοιταξα ασυναισθητα τα ρουχα μου να δω αν φοραω πιτζαμα και ρομπα και με χαρα ειδα οτι φορουσα τζιν και μποτες!!!!

μανουλες με 2 για πειτε μου,,,,εχετε ποτε σκεφτει το ενδεχομενοπ για #3???

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!

ουφ μολις εφτιαξα πιτσα και εχω την μαρια ξυπνια και την λιγουρευετε το μαναρι μου:tongue::tongue::tongue:ευακι να σου ζησει η ανηψουλα εγω εγινα θεια στα γενεθλια μου ακριβως 12χρονων το τι κλαμα ειχα ριξει και εγω τοτε..:D:Dεγω το σκεφτομαι πολυ για τριτο αλλα δυστυχως πρεπει να κανω υπομονη μιας και ειχα 2''αποτυχημενες''εγκυμοσυνες:|:cry:

:-D

Καλημερες!Πως ειστε;Εμεις περασαμε δυσκολα το βραδυ...μας επιασε κατα τις μια κριση βηχα και ψιλοηρεμησε το μωρο στις δυομιση...προσπαθουσα εντωμεταξυ να τον κοιμισω αλλα τιποτα!Ουτε στο κρεββατι ουτε στο καροτσακι ουτε αγκαλια....τελικα τον αφησα στο κρεββατακι του οταν ο βηχας του μαλακωσε και κοιμηθηκε κατα τις τεσσερις...μετα ηταν ψιλοηρεμος,μετα το γαλα παλι τον επιασε βηχας οπου ειπα παει θα το βγαλει αλλα τελικα οκ...ολο το βραδυ με ορους...ουτε ξερω ποσους του εβαλα....αχ.....τωρα κοιμαται δε ξερω για ποσο...ελπιζω να ξυπνησει και να ειναι λιγο καλυτερα....εντωμεταξυ κι εγω χαλια εχω τρελλα φλεματα...ευτυχως ο Χρηστακης μου καλυτερα φαινεται....για να δουμε...

Ευακι κι εγω θελω πολυ να κανω τριτο αλλα κατι τετοιες ωρες....το ξανασκεφτομαι πολυ σοβαρα...λεω αμα ειχα κι αλλο μωρο πω θα προλαβαινα;;ουφ....τι να πω θα δειξει...

Να σου ζησει και το ανηψακι σου!Αχ εγω ποτε θα γινω θεια;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

τι νεα ?ο γιωργακης ειναι καλυτερα δεν εκανε πυρετο ομως τον εχω σπιτι μαλλον αυριο θα τον στειλω σχολειο.

ουτε εγω μετραω ποσο τρωει η μικρη, το μονο σιγουρο ειναι οτι τρωει παραπανω απο οτι πρεπει.το μονο προβλημα ειναι οτι βαρεθηκαμε την φρουτοκρεμα και με βασανιζει για να την φαει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερες!Πως ειστε;Εμεις περασαμε δυσκολα το βραδυ...μας επιασε κατα τις μια κριση βηχα και ψιλοηρεμησε το μωρο στις δυομιση...προσπαθουσα εντωμεταξυ να τον κοιμισω αλλα τιποτα!Ουτε στο κρεββατι ουτε στο καροτσακι ουτε αγκαλια....τελικα τον αφησα στο κρεββατακι του οταν ο βηχας του μαλακωσε και κοιμηθηκε κατα τις τεσσερις...μετα ηταν ψιλοηρεμος,μετα το γαλα παλι τον επιασε βηχας οπου ειπα παει θα το βγαλει αλλα τελικα οκ...ολο το βραδυ με ορους...ουτε ξερω ποσους του εβαλα....αχ.....τωρα κοιμαται δε ξερω για ποσο...ελπιζω να ξυπνησει και να ειναι λιγο καλυτερα....εντωμεταξυ κι εγω χαλια εχω τρελλα φλεματα...ευτυχως ο Χρηστακης μου καλυτερα φαινεται....για να δουμε...

Ευακι κι εγω θελω πολυ να κανω τριτο αλλα κατι τετοιες ωρες....το ξανασκεφτομαι πολυ σοβαρα...λεω αμα ειχα κι αλλο μωρο πω θα προλαβαινα;;ουφ....τι να πω θα δειξει...

Να σου ζησει και το ανηψακι σου!Αχ εγω ποτε θα γινω θεια;;;;;;

αχ περαστικα ελενακη μου .τη ταλαιπωρια γμτ αντε να μαθουν να φυσαν την μυτουλα τους να ησυχασουμε.θα του δωσεις κανενα σιροπακι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Οχι μανιταρακι μου....τιποτα δε δινω και ειδικα σιροπι!!!!Μονο οροοοο πολυυυυ οροοοοοοοοοο!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

εγω που θελω και τεταρτο?ομως γμτ δεν θελω την εγκυμοσυνη και το πρωτο εξαμηνο μετα οκ.παντως ελπιζω να τα καταφερω και να κανω ακομα 1 ομως αμα κανω μετα απο 3-4 χρονια (μπας και το εχω ματανιωσει μεχρι τοτε?)παντως απο ρουχα δεν εχω δωσει τιποτα.εσυ ελενη τα εδωσες?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...