Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αυτο ειναι το φυσιολογικο για τους μεγαλους!Στα παιδια ειναι πιο μειωμενες οι τιμες!Ειναι δυνατον να εχει ενα μωρο ιδια τιμη αιματοκριτη με εναν ενηλικα;;; ;)

Μανιταριους θες να σου πω εγω που ειναι η τουρτα που περισεψε;;; στο στομαχι της....:) :) :) για λιγο μονο γιατι τωραμε τη γυμναστικη θα τη καψει ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο ειναι το φυσιολογικο για τους μεγαλους!Στα παιδια ειναι πιο μειωμενες οι τιμες!Ειναι δυνατον να εχει ενα μωρο ιδια τιμη αιματοκριτη με εναν ενηλικα;;; ;)

Μανιταριους θες να σου πω εγω που ειναι η τουρτα που περισεψε;;; στο στομαχι της....:) :) :) για λιγο μονο γιατι τωραμε τη γυμναστικη θα τη καψει ;)

χαχα ειμουν σιγουρη απλα ηθελα να τις το θυμισω τωρα πριν παει για να κανει εξτρα καψεις.:tongue::tongue::tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημέρα κι από μένα!

Πολλά φιλιά πρώτα στην Κέλη μας και όλα να πάνε καλά γλυκιά μου!

Περαστικά στον τσαχπίνη Γιωργάκο σου μανιταράκι!

Εμείς τα 2 τελευταία βράδυα έχουμε θέμα με τη μικρή, έχει πολύυυυυ μύξα ευτυχώς χωρίς άλλα συμπτώματα προς το παρόν και παράλληλα δεν ξέρω πόσα δόντια βγάζει , σίγουρα έσκασε και το 10ο αλλά έχει φοβερή ενόχληση και με κυνόδοντες οπότε όοοοολη την ημέρα κλαίνει και γκρινιάζει. Τρελά γλέντια! Όσο για γάλα εγώ τις δίνω κατά τις 9.30 και κοιμάται και μετά κατά τις 8.30 που ξυπνάει ξανά. Πίνουμε σκόνη ακόμα και για την ακρίβεια ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να σταματήσουμε τελείως το υποαλλεργικό, της βάζω 5 κουταλιές κανονικό και 2 υποαλλεργικό. Η παιδίατρος πιστεύει κι εμάς για τους λόγους που λέτε ότι μέχρι 2 καλό είναι να πίνουν σκόνη. Στο Γιώργο όμως 18 μηνών που έκοψε το μπιμπερό ξεκίνησα φρέσκο! Αν δεν είχαμε το θέμα με τις αλλεργίες και το παιδί ήταν καλά απο σίδερο και βάρος, θα έδινα φρέσκο. Προς το παρόν όμως δεν παίζει για μας!

Κορίτσια για τους υπνόσακους που λέτε εγώ έχω αυτούς που έχουν ξεχωριστά ποδαράκια οπότε μπορούν να κινούνται κανονικά ακόμα και να σηκώνονται οπότε γιατί να μην τους θέλουν?

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟ...

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΤΕ.....ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ(ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ)ΚΑΙ ΕΛΙΩΣΑ.....

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΕΕΕ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Μαρινακι κι εγω αυτον εχω...αλλαοσες φορες του τον εβαλα εκλαιγε και τσιριζε και προσπαθουσε να κατεβασει το φερμουαρ....:(

Στεγια αντε και λιγη ξεκουραση τωρα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμείς λοιπόν θηλάζουμε περί τις 9:30 για τελευταία φορά πριν ξυπνήσουμε,όταν ξυπνήσουμε ανάλογα τα κέφια θα θηλάσουμε και θα φάμε φρουτόκρεμα.

Και μετά θα ξαναθηλάσουμε πολλές πολλές φορές....

όσο για τον ύπνο και εμείς κοιμόμαστε σε υπνόσακο,και σηκώνεται χωρίς πρόβλημα!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γύρισα...σήμερα έκανα καλή γυμναστική!!!!

ίσως να έχασα και μία κουταλιά απο την τουρτίτσα χιχι...

Μανιτάρι περαστικά στο αγοράκι σου!!!

πω πω θα γράψω μετά πάω να φάω ψάρι...

φιλιά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελένη πες το ψέματα εκτός ότι μας έλειψε ο Γιάννος έκανε κόλπα τα τελευταία 2 βράδια.Δε κοιμόταν έπαιρνα τηλ τον μπαμπούλη και μιλούσαν και νάνι...απίστευτο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λορετακι καλημέρααααααααααααααα

Μανιταράκι μου περαστικά στον Γιώργο δε το είδα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

τσααααααααααααααααααααα να μαι και εγω τζεσικουλα μου εδω ειμαι γλυκια μου επιτελους προχτες βαλαμε κουρτιλοξυλα κια φωτιστικα διοτι δε τα ειχαμε βαλει ακομα και εκανα ηρθε και ο προκοπης και μου ξεσηκωσε γενικη εχτες τα ειχα παρατησει στη μεση ημουνα στη μαμα μου ολη μερα μενουμε και μακρια και δε μπορω να τη βλεπω συνεχεια και σημερα συνεχιζω παρεα με το προκοπη να τελειωσω δε ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω περαστικα στα αρρωστουλια ειμαι επιτελους το βγαλαμε το σκυλοδοντο το ειδα το πρωι

πολλα πολλα φιλακια στη κελακο μας και τη περιμενουμε γρηγορα κοντα μας

φιλακια σε ολες και στα αγγελουδια σας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kελάκο μου σου εύχομαι ολόψυχα ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις, να ξεπεραστεί γρήγορα....

Μας λείπεις και σε σκεφτόμαστε πολύ... όποτε θέλεις να μιλήσεις...εδώ είμαστε...!!

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσακια ρι κανετε???διαφορα θεματα συζητησατε παλι ε κοκονες????ελενιτσα εσυ παραπονιεσαι για 12ωρο για τον φαγανα σου ε???εμενα δεν μενει ουτε 3ωρες νηστικος...τον ταιζω τελ.γευμα στις 9-10και μετα ξανατρωει 12-1 μετα ξανα 5μετα 8,30-9,30...εγω του δινω το νουλακ αν και σκεφτομαι με την παιδιατρο να του ξεκινησω φρεσκο των μεγαλων:tongue::tongue:στην μαρια εδινα απο1 το νουνου κιντ και στα 2εδωσα φρεσκο..δεν ξερω οτι μου πει!!!!

κελακο ελπιζω οτι και να ειναι να το ξεπερασεις γρηγορα!!!!

μαρακι χρονια σου πολλα πολυχρονη!!!!

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια...!

:-D

και για πειτε τι ποσοτητες τρωνε τα μικρα σας....?

εμενα πινει γαλα 220μλ τις ωρες που σας εγραψα παραπανω μετα τρωει αυγο η λιγα δημητριακα αναλογως τι εχω!!μετα θα φαει 250μλ φρουτοκρεμα το μεσημερι κατα της 3θα φαει 200-300μλ φαγητο στις 6-6,30θα φαει η 2γιαουρτακια η 250μλ κρεμα...

:-D

Γεια σου Αννια μου!

Ρε παιδια,η Μαρια εχει γενεθλια;Πολυχρονη κοριτσι μου!Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!

Αχ απο ποσοτητες μη με ρωτατε.....δεν μετραω...κατα τα αλλα,μασουλαμε ολη την ωρα και απο γαλα 240 δυο φορες τη μερα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...