Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμείς τον βάλαμε σε υπνόσακο από μωρό αλλά μετά το καλοκαίρι δε τον ήθελε...ακόμη και πολυ μικρός σήκωνε τα ποδαράκια του και προσπαθούσε να τον βγάλει από πάνω του...(ίδιος ο μπαμπάς του, ίιιιδιιοοςςς)

Εγώ μέχρι να αρχίσει να τρώει καλά θα του δίνω σκόνη. Το αποφάσισα. Σήμερα θα του κάνουμε (δηλαδη ο Γιώργος) ψάρι!!!! Αντε να δουμε!

Παω να δω τι ρωτάνε σε μία baby sitter...εντωμεταξύ δε νομίζω να μπορέσω να τον αφήσω, μόνο που το σκέφτομαι κάτι με πιάνει.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορετακι μου αν τη γνωρισεις τη κοπελα και σου εμπνευσει εμπιστοσυνη,ισως να ειναι διαφορετικα..ε; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα.Τον τελευταιο καιρο εχω ενα οικογενειακο προβλημα.Περναω πολυ δυσκολα.Αυτη την στιγμη δεν ειμαι ετοιμη να σας πω τιποτα.Τα παιδια ειναι μια χαρα και καθονται ολη την ωρα στο face,δεν ειμαι εγω.Πολλα φιλια και καποια στιγμη θα τα πουμε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

έτσι λέω και γω ρε ελενάκι...

δε θέλω πολύ όπως σου είπα! ψάχνω ψάχνω αλλά δε βρίσκω το θέμα με τις baby sitter.

πάω να παίξω με τα αγόρια...

και επανέρχομαι!

οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα.κελακο μου ελπιζω οτι προβλημα και να εχεις να τελειωσει αμεσως και οταν θα εισαι ετοιμη θα μας πεις.και σε σκεφτομουν εντονα αυτες τις μερες....τωρα η χαρα ξαναρωταω που ειναι ε????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα.Τον τελευταιο καιρο εχω ενα οικογενειακο προβλημα.Περναω πολυ δυσκολα.Αυτη την στιγμη δεν ειμαι ετοιμη να σας πω τιποτα.Τα παιδια ειναι μια χαρα και καθονται ολη την ωρα στο face,δεν ειμαι εγω.Πολλα φιλια και καποια στιγμη θα τα πουμε.

Κέλι μου τώρα το είδα το μήνυμά σου κορίτσι μου!

Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα υγείας. Να μας μιλήσεις όταν και άμα νιώσεις έτοιμη. Να ξέρεις οτι εμείς είμαστε εδώ για να σ'ακουσουμε!

σε σκεφτόμαστε πολύ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα σημερα εχω και τον γιωργο σπιτι με πυρετο 38,2 περαστικο να ειναι και δεν πειραζει.

σημερα κανω κοτοσουπα μηπως φαει και ο γιωργος.κι εγω κοριτσια κουτι της δινω.

κελακο ευτιχως ολα τα προβληματα εχουν λυση απλα καποιες φορες πελαγωνουμε και δεν την βλεπουμε.ηρεμισε και σκεψου οτι αυτο το προβλημα το εχει καποια φιλη σου και οτι εσυ πρεπει να την βοηθισεις.σε εμενα πιανει σκεφτομαι λιγο πιο καθαρα.

αντε ελπιζω μεχρι αυριο να ειναι ολα καλα.θυμασαι τοτε που η μικρη εφαγε το κερμα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Δύσκολη δουλειά, ειδικά το καλοκαίρι φαντάζομαι!!!!

πάω να γυμνάσω το σφιχτοδεμένο μου κορμί!

αν αργήσω, φάτε

σμουτς

πριν φυγεις θα μας πεις που ειναι η τουρτα που περισσεψε?:tongue::tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

έτσι λέω και γω ρε ελενάκι...

δε θέλω πολύ όπως σου είπα! ψάχνω ψάχνω αλλά δε βρίσκω το θέμα με τις baby sitter.

πάω να παίξω με τα αγόρια...

και επανέρχομαι!

οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

γμτ κι εγω εχω ατομο που το εμπιστευωμαι με κλειστα ματια και θελει δουλεια ομως ειναι πειραια.:mad:

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΕΜΕΙΣ ΓΑΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΟΥΝΟΥ KID ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟ....ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΙΔΗΡΟ 29 ΕΝΩ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 37-44 ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΡΩΣΤΟΣ !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...