Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπερα .τι εγινε το κλεισαμε το μαγαζι?

λορεττα ελενη δεν ζηλευουμε και δεν θα θελαμε να ειμασταν εκει.:tongue:

κοριτσια απο την λυσσα μου τρωω κουβερτουρα γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο σε γλυκο.δεν ειμαι καλα ε?

αα ξεχασα να σας πω απο προχθες οταν κοιταζω γραμματα πολυ κοντα ζαλιζομαι και δεν τα βγαζω καλα σαν να πηδανε.μαλλον πρεπει να παω στον δρ.το εχει καμια αλλη αυτο?ξερετε κατι σχετικο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι τη ειναι και αυτο παλι ευχομαι γρηγορα περαστικα.

στελλιτσα νομιζα οτι εισαι εκδρομουλα γιατι σε εχασα κανα δυο μερες.

ελενη η κελι καλα? μιλησατε?

παω λιγο διπλα και αμα δω φως θα ξαναερθω.

και μια που ειπα φως το ειχε ορθογραφια εχτες ο γιος μου και του το μαθενα και του ελεγα να βαλει και τονο στο ω και τελικα δεν περνει τονο καλα που το ειδα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??Εμεις ας τα λεμε καλα...ο μικρος εχει πολυ γκρινια οσο μεγαλωνει τοσο γκρινιαζει μου φαινεται:confused:επισης μου εκανε και ενα 37,2παλι οποτε ειναι κανενα δοντι αλλα οταν βαζω το δαχτυλο μου δεν φαινεται τιποτα μονο πρηξιμο...Τι να πω αν ειναι δοντι αντε να το βγαλει γρηγορα γιατι δεν αντεχω αλλο εχουν παθει τα νευρα μου!!

:-D

καλησπερα .τι εγινε το κλεισαμε το μαγαζι?

λορεττα ελενη δεν ζηλευουμε και δεν θα θελαμε να ειμασταν εκει.:tongue:

κοριτσια απο την λυσσα μου τρωω κουβερτουρα γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο σε γλυκο.δεν ειμαι καλα ε?

αα ξεχασα να σας πω απο προχθες οταν κοιταζω γραμματα πολυ κοντα ζαλιζομαι και δεν τα βγαζω καλα σαν να πηδανε.μαλλον πρεπει να παω στον δρ.το εχει καμια αλλη αυτο?ξερετε κατι σχετικο?

πρεσβυωπία :shock: λέγεται αλλά το έχουν οι μεγάλες και όχι τα κοριτσάκια σαν εμάς!!!!:cool:

Άννια μου κουράγιο. Εγώ ρε παιδιά δε του βάζω σχεδόν ποτέ θερμόμετρο. Μήπως θα'πρεπε; και μεις το απόγευμα πολυ γκρίνια. Κοιμήθηκε κατ'εξαίρεση και αντί να ξυπνήσει κεφάτος, ξύπνησε μες στο κλάμα.

Πάω να δω ντιβιντι...εχουμε πάλι 3 μέρες απεργία!!! μπλιαξ καραμπλιαξ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσια!

Γιατι τοση βουβαμαρα χτες;;;Και να πω οτι ητανε ο καιρος για βολτες...που τρεχατε με αυτη τη παγωνια καλε;;;;

Μανιταρακι μου μια επισκεψη στον οφθαλμιατρο θα σε πεισει :)

Εμεις ειχαμε ενα λιγο ανησυχο βραδυ αφου το μωρο φτερνιζοταν ολη την ωρα στον υπνο του!!Συνεχεια μιλαμε!Τεσπα,το πρωι ξυπνησε κατουρημενος,τον αλλαξα του εβαλα παλι ορο ηπιε και το γαλατακι του και κοιμαται ηρεμος προς το παρον...για να δουμε τι μας επιφυλασσει η σημερινη μερα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!! Όλες καλά;

Ελενάκο τι ώρα του δίνεις γάλα το πρωί; Χωρίς να ξυπνήσει; Εμένα δεν ξυπνάει απότο βράδυ και της δίνω κατευθείαν στις 9.30 το πρωί που ξυπνάει...

Βρε κορίτσια και εγώ της βάζω πολύ σπάνια θερμόμετρο! Το 37.2 δεν είναι τίποτα...γιατί σας ανησυχεί; Εμένα μια φορά μέχρι τώρα είχα δει να έχει 37.9, δεν της έδωσα καν ντεπόν και το πρωί είχε πέσει ο πυρετός! Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αγχωνόμαστε για τέτοια νούμερα όταν είναι τόσο μικρούλια ούτε να τους βάζουμε συνέχεια θερμόμετρο παρά μόνο αν τα νοιώθουμε ζεστά...

Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ήλιο και λέω να βγούμε καμιά βολτίτσα αργότερα... αν βέβαια δεν το γυρίσει σε καταιγίδα ξαφνικά...

PCqNp2.png

Καλημερα Χριστινα μου!Πρωι πρωι πινουμε γαλα!Βαζω ξυπνητηρι συνηθως στις εξι και τεταρτο με εξιμηση,αν δεν ξυπνησει νωριτερα!Δεν αντεχει το παιδι μου δωδεκα ωρες χωρις μαμ χαχαχαχα!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου στο θεμα του πυρετου,ουτε εγω βαζω εκτος αν καταλαβω οτι ειναι αρκετα ζεστος ;)

Καλε ηλιο εχει αλλα εδω τουλαχιστον εχει και -5....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Aααα μάλλον γι'αυτό τότε το μικρό μου θέλει να τρώει όλη μέρα...για να αντέχει το 13ωρο το βράδυ χωρίς φαγητό!!:D:D

Ελενάκο εσύ τώρα του δίνεις φρέσκο; Δεν ξέρω τι να κάνω...η παιδίατρος ήταν κάθετη να συνεχίσω τη σκόνη...

Λορεττάκι γιατί απεργούν οι φαρμακοποιοί τελικά; Για να μην ανοίξει το επάγγελμα και για τα ελεύθερα ωράρια; Τουλάχιστον θα χαρείς τον αντρούλη σου 3 μέρες σερί!!

PCqNp2.png

Εμενα δηλαδη ρε συ Χριστινα γιατι ΚΑΙ τρωει ολη μερα ΚΑΙ δεν αντεχει 12αωρο σερι;;;ε;;; :) :): )

Εγω τωρα του δινω Το νεσλακ 1+ αλλα οχι για πολυ ακομα....σκεφτομαι να ξεκινησω φρεσκο ,ουτως ή αλλως το μωρο τρωει απ΄ολα!Δε θεωρω οτι χρειαζεται πια συμπληρωμα σε κατι :)

Γι αυτους τους λογους και για μερικους αλλου που το Λορετακι μου εξηγησε χτες την ωρα που πηγαιναμε βολτα στη παγωνια αλλα δε τους θυμαμαι.....μαλλον ειχε παγωσει το μυαλο μου την ωρα που μου τα λεγε :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

έγραφα έγραφα και τα έσβησε ο αργύρης

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

:lol::lol::lol::lol::lol:τρελλοο σπασιμο ε;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα λοιπόν ξανά

Ναι χριστινάκι μου απεργούν. Χαίρομαι πολυ που τον έχω εδώ αλλά θα προτιμούσα να είναι στη δουλειά. Έχουν διάφορα θέματα όπως και το θέμα της μεταφοράς της άδειας από γονιό σε παιδί που ενδιαφέρει και εμάς γιατί περιμένουμε να γίνουν τα χαρτιά της μαμάς του για να πάρει ο Γιώργος την άδεια και δε ξέρουμε τελικά τι θα γίνει.

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Ελενάκι λες να κρύωσε μωρέ ο μικρουλης μας;;;; και μένα χθες φτερνίστηκε αρκετά αλλά σήμερα είναι καλά.

Ο γιατρός μας είπε να του δώσουμε σκόνη για λίγο και μετά εβαπορε!!!!!!! λέει οτι το φρέσκο δεν έχει καθόλου σιδηρο. Και γω δε ξέρω τι να κάνω. Το εβαπορέ δε το θεωρούσα ποτέ κατάλληλο (δε ξέρω γιατί, λόγω συσκευασίας;;;;)...

Χθες κοιμησα τον μικρό χωρίς φορμάκι με πιτζαμούλες; τους βάζετε κάλτσες; πως τα κοιμίζετε; Εμένα δε σκεπάζεται (με τιποτα)

Εχει κρύο, πώς θα πάμε βόλτααααααα

αααααααααα χθες είδα μια αγγελία στο άλλο παρεντς για κοπέλα για baby sitting και εστειλα πμ...εχετε να μου πειτε καμία συμβουλή;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πω πω όντως τρελό σπάσιμο...ξαναγράψτα!!!!:D

Για το γάλα εμένα μου έλεγε ότι εκτός από το γεγονός ότι η σκόνη έχει πολλές βιταμίνες κλπ κλπ, ότι τα φρέσκα πλέον είναι αμφιβόλου ποιότητος με την έννοια ότι βρίσκονται συχνά διοξίνες και διάφορα τέτοια.... τι να πω ρε γμτ.... πάντως προχθές που της έδωσα λίγο φρέσκο να πιει το έφτυσε....:rolleyes::shock: Οπότε και να θέλω να της το γυρίσω δεν ξέρω αν θα το πίνει....

PCqNp2.png

Εμένα τα σκεπάσματα δεν τα ανέχεται καθόλου και επιπλέον τα φοβάμαι γιατί γυρνοβολάει στο κρεβάτι... έτσι την κοιμίζω με κορμάκι και υπνόσακο 2,5 tog τώρα το χειμώνα και 1,0 tog την άνοιξη/φθινόπωρο... καλτσάκια δεν της βάζω ποτέ στον ύπνο!

Για babysitting Λορέττα μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά μόλις έχεις νεότερα πες μας και από εδώ τα νέα... νομίζω πάντως ότι υπάρχει ένα θέμα στο παρεντς για το τι πρέπει να ρωτάς και διάφορα τέτοια!

PCqNp2.png

Το φρεσκο δε το πινουν επειδη δεν ειναι γλυκο!Εγω προσωπικα θεωρω οτι το φρεσκο,τυπου Κουκακι,Ολυμπος,ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλο γαλα!Και δε καταλαβα δηλαδη...ποσο καιρο θα πινουν γαλατα ενισχυμενα;;;τα ιδια μου ειπε και η δικα μου παιδιατρος....αντε οταν ειναι μωρακια δε τρωνει και τιποτα αλλο ,,οκ!Τωρα ομως;;;τρωνε απ΄ολα!Παινρουν απο ολες τις τροφες τα συστατικα που χρειαζονται!

Λορετα κι εμενα η δικη μου μου ειπε εβαπορε και εγω απορησα γιατι ουτε εγω το εχω σε εκτιμηση,και τελικα δνω το νεσλακ αλλα οχι το εβαπορε,το αλλο σε κουτι χαρτινο μεγαλο.

Εγω τον κοιμιζω με μπυτζαμακια,και καλτσες,και δυστηχως επειδη δεν τον εβαλα απο νωρις σε υπνοσακο τωρα δε τον θελει...:(

Ξεσκεπαζεται συνεχεια δυστηχως....:(

Επισης τωρα κι εγω ημουν στο αλλο παρεντς και διαβασα αυτο που λες και σε σκεφτηκα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...