Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ!!!!!!!!!!

ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΓΙΑ ΣΚΙ!!!!!!!!11Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΚΗΘΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΣΤΡΑ ΑΦΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε Ιόασμα πολύ μ' αρέσεις! Εγώ με τη μικρή στο χιονοδρομικό η αλήθεια δε θα πήγαινα γιατί δε θα μπορούσα να την έχω όλη την ώρα αγκαλιά όρθια μέσα στο χιόνι! Θα έπρεπε να είμαστε εναλλάξ με τον καλό μου στο καφέ! Μπράβο όμως που δεν το φοβάσαι, πες μας την εμπειρία να το τολμήσουμε και οι υπόλοιπες!

Λορετάκι ο Αργυράκος σου μια χαρά είναι καμία σχέση με παχύσαρκο παιδάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

το ξέχασε ειρηνάκι μου γιατί δε το έκανε...δεν έφτανε το φαρμακο και θα πάμε για τον άλλο μήνα!!! γκρρρρρρρρρρ καλός ο γιατρός μας αλλά είναι λίγο στον κόσμο του. Βέβαια θα πηγαιναμε για εξέταση αλλά θέλω να τελειώνουμε... Είμαστε 9700κιλά και 75 πόντους. Εκανε και έναν υπολογισμό για παχυσαρκία και βγήκαμε κάτω από 25%...καλό αυτό! Έχει παγωνιά.

Αύριο θα πάω στην Ελενίτσα για καφέ...

ΣΜΟΥΤΣ

μα καλα θα μας τρελανεις τελειως?εσυ ελεγε οτι ειναι κοντουλη το μικιο σου.και τωρα μας λες 75 ποντους?τι εγινε?ολημερις τον τραβας?νομιζω τοσο ειναι και ο δικος μου αλλα τα 9 κιλα ακομα δεν τα εχουμε πιασει.μια χαρα ειναι το αντρακι σου,φτου φτου ματι να μην το πιασει.

οσο για τον καφε και εγω θα ειμαι εκει.ξερετε τα εχουμε ξαναπει θα μιλατε και σε μενα σαν να ειμαι εκει.χαχα

4ywWp2.png

Κλαψ δε παίζω δε βλέπω τις φωτο τις Λορέτας!!!!

Ξαναβαλτες....

Είδα όμως της Ελένης και έχω να πω πως ο Αργυράκος είναι κούκλος!!!!!!!

Άννια κουκλάρα και πριν και μετά... ;)

Ειρήνη και ο δικός σου μεγάλος τυπάς....

Τζες είσαι εδώ?

καλησπέρα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέεεεεεεεραααααααα!!!

ξυπνήσαμε και πιο μετά θα πάμε για καφέ...

Ειρηνάκι μου τα παιδάκια μας είναι στο 25% στην καμπύλη. Δεν είναι και πολύ ψηλά!

Σήμερα που θα πινουμε καφέ, θα σου μιλάμε...αλλά κανόνισε να μην απαντάς ε;;;;

Στελλίτσα θα τις ξαναβάλω τις φώτο σε άλμπουμ! Σ'ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια...

σας φιλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις γυρισα απο το σχολειο πηγα τον μεγαλο!Και πριν ξεκινησουμε του επεσε και το τριτο του δοντακι και τωρα ειναι πανω κατω κουτσοδοντης το αγορι μου!!! :) :) :)

Χτες πηγαμε σε λογοθεραπευτη μετα απο συσταση της Νηπιαγωγου μας το Νοεμβριο που ο Χρηστακης μου δεν ελεγε καθαρα ακομα το δ και το θ,μεχρι να ρθει ομως το ραντεβου(ικα βλεπεις)την εφτιαξε την ομιλια του το αγορι μου οποτε χτες μας βρηκε η λογοθεραπευτρια παρα πολυ καλους!!Μετα πηγα βολτα στα μαγαζια της Καλαμαριας αλλα δε με αρεσε τιποτα....γι αυτο λοιπον πηγα το απογευμα στα χοντος μετα του συζηγου και ψωνισα ενα πουκαμισακι και ενα φορεματακι χιχιχιχ!!!Με αρεσουν οι εκπτωσειιιις :)

Σημερα περιμενουμε τη Λορετα και τον Αργυρακο για καφε και τρελλο παιχνιδι!!! :)

Μονο..που....δε χιονισε γμτ!Τζαμπα τον εβλεπα τον Σακη χτες....που ναι το χιονι που υποσχεθηκες κυριε;;;;εεεε;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

τι τέλεια μέρα!!!!!!!!!!

καλέ πίνουν καφέ οι 2 τους και ερήμωσε το καφέ μας?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ηρθα!!!Ειναι κανεις εδω;;;;

Εβαλα το μωρο για υπνο αλλα τον ακουω που τραγουδαει γκρρρρρρ μα δε κουραζεται ποτε;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ηρθε το Λορετακι και εκατσε αρκετα αυτη τη φορα και μπορεσαμε να τα πουμε σαν ανθρωποι.......που μπλεκονται ολη την ωρα στα ποδια τους δυο ανθρωπακια χαχαχα!Πηγαμε και βολτα στο ψωφοκρυο να κοιμηθει ο Αργυρακος και μολις κοιμηθηκε γυρισαμε σπιτι γιατι μας επεσαν οι μυτες!!!! :) :) :)

Παιξανε και τα μικρακια μας,και οταν λεμε παιξανε τι εννοουμε:

Ο αναστασης μασουλουσε ολη την ωρα και οταν θυμοτανε επιανε και κανα παιχνιδι

ο Αργυρακος ειχε παρει παρα μασχαλα ενα μουσικο βιβλιαρακι εβαζε μουσικουλα και χορευε!!!χαχαχα συμπληρωνε ο ενας τον αλλο ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

τελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

εμείς εδώ χορό και παιχνίδι.....

πάμε να ξυπνήσουμε τον μπαμπά μας.....

χαχαχα θα ρίξουμε γέλιο....ο Γιάννος έχει πάρει την φάτσα του κουκου τσα και περιμένει να τον σφεντονίσω πάνω στο κρεβάτι...........

πάωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και απο μένα!

Περάσαμε τέλεια και αποφάσισα (μόνη μου) οτι θα πηγαίνω πιο συχνά στην Ελενίτσα μας! Τα μωρά μας ήταν πολυ καλά αλλά με 100 παιχνίδια γύρω γύρω παιζαμε με τα παμπερς! Τα παγώσαμε τα καημένα αλλά εντάξει, πιστευω οτι δε θα αρρωστήσουν!

Σμαρώ δε μένω Περαία αλλά εντάξει μισή ωρίτσα ήταν η διαδρομη!

Αχ μου έφερε παιδιά η Ελένη μια πιατέλα με μπουγάτσα με κρέμα (εσείς οι Αθηναίες που να καταλάβετε) με αχνη και κανέλα και την τσάκισα...Μιαμ μιαμ...θέλω και άλλη. Αντε μεχρι να βρω το τηλ. της διαιτολόγου! Κοιμηθηκε και το μωρό μου στο καρότσι, τι άλλο θέλω...

γιουπι

τώρα πεινάω...φαγάνας πεινάει φάει μακαρόνια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...