Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ακόμα θυμάμαι το walibi και πήγαινα αρκετά συχνά!!! Πήγαινα στο ευρωπαικό σχολείο που είχε ελληνικό τμήμα! Ήταν τέλειο σχολείο και είχα περάσει 3 φανταστικά χρόνια.. μετά γύρισα στην Ελλάδα στην 2α γυμνασίου και έπαθα κατάθλιψη...:rolleyes::rolleyes: (που λέει ο λόγος εε...)

Λορεττάκι νομίζω ότι παντού μπορούμε να πάμε με τα παιδιά αρκεί να έχουμε όρεξη... βλέπεις τους ξένους πως ταξιδεύουν με 4-5 παιδιά και εμείς δεν μπορούμε να κουνηθούμε... μας φαίνονται όλα βουνό...

τι λες τωρα!!!!κι εγω στο walibi παω συνεχεια γιατο περναω τελεια.σαν μικρο παιδι γεματο ενθουσιασμο κανω:Pβρε κοριτσια σαν την ελλαδα καμια αλλα εχει κατι μερη εκει εξω αξια θαυμασμου.εγω εκλαιγα με μαυρο δακρυ που φυγαμε και ακομα και τωρα δεν εχω προβλημα να παω πισω.για εμενα εκει ειναι ολα σχεδον τελεια.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Toυλάχιστον εσύ έχεις και ένα σημειωματάριο...εγώ τα γράφω όλα σε post-it τα οποία και παρατάω σε όλο το σπίτι...στο τέλος ή τα χάνω ή τα τρώει η μικρή και ησυχάζουμε.... Γι'αυτό δεν με παραξενεύει καθόλου που η Λορέττα έχασε το τελ της διαιτολόγου...

εγω λεω να καταργησεις και εσυ την ηλεκτρικη σκουπα αφου εχεις την μικρη σου.τι εχουν παθει και τα μασανε ολα.της εδωσα μια φετα λεμονι της προαλλες και ξινησε αλλα παρολο αυτα μου αρπαξε παλι την φετα και συνεχιζε.μαζοχισμος σου λεω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

οσο για τις ξενες που ερχονται εδω διακοπες με τα παιδια τους δεν ξερω τι κανουν ή μπορει και να μην κανουν και πολλα.εμενα με αγχωνει το κουβαλημα,το φαγητο,το καροτσι και το αλλαγμα.τωρα θα μου πειτε τι δεν με αγχνωνει,ΔΕΝ ΞΕΡΩ:?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Επειδή λέγατε για κιλά εχθές να σας πω ότι από αυτή την εγκυμοσύνη μου έμειναν 2 κιλά (ω ναι....πήρα τελικά)... και σήμερα για να επιβραβεύσω τον εαυτό μου έφαγα 2 ντόνατς με γέμιση σοκολάτα και ένα κομμάτι τσηζκέηκ....[/

και πολυ καλα εκανες και επιβραβευσες τον εαυτο σου.εχω λιγο μπλακ φορεστ απο εχθες,θες λιγη?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Ααα και εμένα της αρέσει πολύ το λεμόνι! Καμιά φορά το πλένω απέξω και της το δίνω έτσι σκέτο και το γλείφει και τρελαίνεται!!

Βρε τζες μου το φαγητό και το άλλαγμα γιατί σε αγχώνουν; Από φαγητό πλέον μπορείς να της δίνεις ότι τρώτε και εσείς αν πάτε έξω και το άλλαγμα όπου βρεις... ή στο καρότσι ή στο αυτοκίνητο!

Δεν ξέρω, εγώ τους χαίρομαι κάποιους ξένους που βλέπω και ειναι κουλ... και τα παιδάκια τους μια χαρά, χωρίς να ουρλιάζουν και να στιγκλίζουν ούτε αυτά ούτε οι μαμάδες όπως κάνουμε εμείς συνήθως! :-)

PCqNp2.png

και γω πολύ τους χαίρομαι τους ξένους. Εμείς έχουμε θέμα...και κάνουμε τα παιδιά στριγκλιάρικα από τα πολλά χάδια και τις υστερίες μας (σαν λαός). Βέβαια και γω όλο λόγια είμαι και πράξη καμία. Δε πάμε πουθενά με τον μικρό. Τώρα θα έχουμε άλλες τρεις μέρες απεργία (κλαψ) ε κάπου θα μπορούσαμε να πάμε. οοοοοοοοοοχχχχχχχχχιιιιιιιιιι εμείς εδώ!!!! λέτε να κανονίσω τιποτα;;; ε; ε; ε; ε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κανουν τα παιδακια σας η μικρή μου πολύ βηχα μαλλον θα παω στον γιατρό!

Καλα θα κάνετε Λορ μου να πάτε εσεις τουλάχιστον εχετε εναν μπαμπά εμεις που τον βλέπουμε μόνο καθε Κυριακή?Αφου η μικρή μου δεν πάει καθόλου στον πατερα της!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Αφου να φανταστείς μπαμπά είπε οχι επειδή ξέρει ποιος είναι αλλα επειδη ειναι στην φύση των παιδιων να μπαμπαλίζουν το λεξιλόγιο τους δηλ όλα μονη μου παντού αστα τα εχω φτύση δουλειά και μετα το παιδί ο αντρας μου δουλευει 7 με 930 σερύ και τωρα του βάλανε ταξίδια και σαββατο οπότε καταλαβαίνεις

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσούδια!

Για ταξίδια λέτε ε? Το αγαπημένο μου θέμα! Εμείς γενικά με τα παιδιά εκδράμουμε συχνά και φέτος το Καλοκαίρι η αλήθεια είναι ότι κάναμε πολύ περισσότερες μέρες διακοπές από όλα τα προηγούμενα χρόνια! Το μόνο που με κρατάει λίγο πίσω είναι ότι η μικρή τρώει μόνο δικό της φαγητό και μόνο αλεσμένο κι αυτό είναι θέμα, ας ελπίσουμε μέχρι το καλοκαίρι να τρώει απ' όλα γιατί δε θέλω να κουβαλάμε παντού τον ατμομάγειρα και το μπλέντερ!

Μαράκι περαστικά σας! Ας ελπίσουμε να μην έχει τσιμπήσει καμιά βρογχιολίτιδα η μικρή που είναι στα φόρτε της από ό,τι ακούω. Όσο για τη γρίπη των χοίρων επειδή πέρυσι εγκυμονούσα στον 7ο είχα σοβαρό θέμα και έπαιζε να την έχω τσιμπήσει κι εγώ και έτρεχα σε γιατρούς και νοσοκομεία, αν δεν σου επιβεβαιώσει το σχετικό τεστ ότι την έχεις κανείς γιατρός δε μπορεί να κάνει τέτοια διάγνωση! Ο αντρούλης σου τόσο πολλές ώρες δουλεύει? Θα τα έχει παίξει κι εκείνος.

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας και από μένα!

πάμε στον γιατρό για μαντού...κλαααψψψψψ κλαιω εγώ μπας και προλάβω τον μικρό! Δε θέλω να κλαίει το γλυκούλη μου!

Μαράκι το χειρότερο είναι αυτό, να τα κάνεις όλα μόνος σου. Καταλαβαίνω πόσο δύσκλολο είναι και για τους δυο σας. Εγώ εδώ δίπλα τον έχω (στο φαρμακείο) και πάλι μετράω τις ώρες. Τώρα που θέλουν να αλλάξουν το ωράριο τα'χω πάρει...

Εγώ με τις εκδρομές δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένοι. Ισως γιατι οι δικοί μου δε πηγαιναν πουθενά και σαν παιδί δεν έκανα καθόλου ταξίδια. Μ'αρεσουν αλλά δε τρελαίνομαι. Τώρα θυμάμαι που η Μαρίνα είχε πάει διακοπές και είχε ξεχάσει να γυρίσει το καλοκαιρι... εμείς 5 μέρες άδεια όλες κ'ολες...

πάω να ντυθώ. Βαριέμαι αφάνταστα και έχει και κρύο...μπρρρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εη κοριτσουδακια .τι κανετε?

μαρακι περαστικα στην αφροδιτουλα σας!!

τι καλα που μιλατε για προορισμους μακρινους και ονειρεμενους.εγω δεν θα τους δω ποτε γιατι φοβομαι τα αεροπλανα.

λωρακι παλι καλα που εγραψες οτι πατε για μαντου μου θυνησες και εκλεισα ραντεβου και εγω.ευχομαι να το εχει ξεχασει ο μπεμπακος σου και να μην ποναει.

4ywWp2.png

το ξέχασε ειρηνάκι μου γιατί δε το έκανε...δεν έφτανε το φαρμακο και θα πάμε για τον άλλο μήνα!!! γκρρρρρρρρρρ καλός ο γιατρός μας αλλά είναι λίγο στον κόσμο του. Βέβαια θα πηγαιναμε για εξέταση αλλά θέλω να τελειώνουμε... Είμαστε 9700κιλά και 75 πόντους. Εκανε και έναν υπολογισμό για παχυσαρκία και βγήκαμε κάτω από 25%...καλό αυτό! Έχει παγωνιά.

Αύριο θα πάω στην Ελενίτσα για καφέ...

ΣΜΟΥΤΣ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...