Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

hello.....τι κανετε???εμεις προσπαθουμε να μην μπουμε στο τζακι:shock::shock:την κυνηγαω απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα γραμμαριο δεν χανω:(χριστινακι μου τι δικαιολογητικα χρειαζονται για παιδικο διαβατηριο και που πρεπει να απευθυνθω???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζες χρειάζονται:

-4 πρόσφατες φωτογραφίες για διαβατήριο

-Απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης γέννησης (πας στο δημαρχείο και το βγάζεις)

-Παράβολα για ανήλικο κάτω των 12 έτων (71€)

Να είναι και οι δυο γονείς μαζί με το παιδί παρόντες...διαφορετικά αν πας εσύ με τη μικρή θα πρέπει να σου κάνει εξουσιοδότηση ο σύζυγος ότι δέχεται.

Ελπίζω να μην ξεχνάω ΠΑΛΙ κάτι...:rolleyes:

Τζες τι σχέση έχεις με το Βέλγιο; Έμενα 3 χρόνια εκεί όταν ήμουνα μικρή (10-12χρ) και είχα περάσει τέλεια!!

PCqNp2.png

Τζες χρειάζονται:

-4 πρόσφατες φωτογραφίες για διαβατήριο

-Απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης γέννησης (πας στο δημαρχείο και το βγάζεις)

-Παράβολα για ανήλικο κάτω των 12 έτων (71€)

Να είναι και οι δυο γονείς μαζί με το παιδί παρόντες...διαφορετικά αν πας εσύ με τη μικρή θα πρέπει να σου κάνει εξουσιοδότηση ο σύζυγος ότι δέχεται.

Ελπίζω να μην ξεχνάω ΠΑΛΙ κάτι...:rolleyes:

Τζες τι σχέση έχεις με το Βέλγιο; Έμενα 3 χρόνια εκεί όταν ήμουνα μικρή (10-12χρ) και είχα περάσει τέλεια!!

ελα ρε,τελεια!!!εγω γεννηθηκα εκει και ηρθα στο δημοτικο ελλαδα.ειναι ολοι μου οι συγγενεις εκει και απο το σοι της μανας μου και του πατερα μου ο οποιος μενει εκει.που εμενες στο φλαμανδικο ή στο γαλλικο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Βρυξέλλες μέναμε! Εσείς;

MONS νοτια 20' απο τα συνορα της Γαλλιας.πολυ χαιρομαι που σου αρεσε.σου ευχομαι να πας και με την Αριαδνη!!!εγω σκεφτομαι να παω φετος γιατι εχω 2 χρονια να παω και μου λειπει τρελα(και τα φαγητα και οι σοκολατες:P)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Θα πάμε σίγουρα κάποια στιγμή ταξιδάκι πάλι... σκεφτόμουνα μήπως πηγαίναμε και το πάσχα αντί για Νότια Γαλλία αλλά τελικά θα το κάνουμε άλλη στιγμή... Θα ήθελα να πάω και brugges, ίσως και αμβέρσα... Έχω να πάω 20 χρόνια!! Ξέρεις καθόλου από Βρυξέλλες; Μέναμε κοντά στο bois de la cambre...σου λέει κάτι;

PCqNp2.png

Θα πάμε σίγουρα κάποια στιγμή ταξιδάκι πάλι... σκεφτόμουνα μήπως πηγαίναμε και το πάσχα αντί για Νότια Γαλλία αλλά τελικά θα το κάνουμε άλλη στιγμή... Θα ήθελα να πάω και brugges, ίσως και αμβέρσα... Έχω να πάω 20 χρόνια!! Ξέρεις καθόλου από Βρυξέλλες; Μέναμε κοντά στο bois de la cambre...σου λέει κάτι;

μπα δεν ξερω καθολου.οταν παω παντα εχω καποιον συγγενη γιατι απο Βρυξελλες δεν ξερω τιποτα.παντως ειναι ιδανικα για διακοπες με παιδι γιατι υπαρχουν πολλα πραγματα να δεις.εχει και δυο μεγαλα παρκα σαν την disneyland και το καλο ειναι οτι μπορεις να πας σε 2 ωρες γερμανια,ολλανδια,γαλλια,λουξεμβουργο ακομα και αγγλια με το υπογειο τρενο.πηγες σε ελληνικο σχολειο ή γαλλικο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας κορίτσια!

ήμουν πράσινη αλλά έλειπα...το έχω ανοιχτό γιατι βαριέμαι να μπαινοβγαίνω...

τι κάνετε;;; πείτε πειτε για προορισμούς που μπορούμε να πάμε με τα παιδιά!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Επίσης θέλω να πω οτι και γω ξεχνάω πααααααααρα πολύ. Ξεχνούσα πάντα αλλά πια παραπάει! Πήγα να πάρω τη διαιτολόγο και έχω χάσει το τηλ. Το πιστεύετε; Μάλλον είναι σημάδι από το σύμπαν. Συνωμοτεί για να μην αδυνατίσω ποτε. Έφαγα και γω τούρτα και ηρέμησα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ακόμα θυμάμαι το walibi και πήγαινα αρκετά συχνά!!! Πήγαινα στο ευρωπαικό σχολείο που είχε ελληνικό τμήμα! Ήταν τέλειο σχολείο και είχα περάσει 3 φανταστικά χρόνια.. μετά γύρισα στην Ελλάδα στην 2α γυμνασίου και έπαθα κατάθλιψη...:rolleyes::rolleyes: (που λέει ο λόγος εε...)

Λορεττάκι νομίζω ότι παντού μπορούμε να πάμε με τα παιδιά αρκεί να έχουμε όρεξη... βλέπεις τους ξένους πως ταξιδεύουν με 4-5 παιδιά και εμείς δεν μπορούμε να κουνηθούμε... μας φαίνονται όλα βουνό...

PCqNp2.png

Επίσης θέλω να πω οτι και γω ξεχνάω πααααααααρα πολύ. Ξεχνούσα πάντα αλλά πια παραπάει! Πήγα να πάρω τη διαιτολόγο και έχω χάσει το τηλ. Το πιστεύετε; Μάλλον είναι σημάδι από το σύμπαν. Συνωμοτεί για να μην αδυνατίσω ποτε. Έφαγα και γω τούρτα και ηρέμησα.

χαχαχαχα καλο!!!!και εμενα τι ιδιο κανει το συμπαν:Pβρε κοριτσια μηπως να το κοιταξουμε καπου γιατι εκει που δεν ειχα ποτε προβλημα μνημης τωρα ειμαι συνεχως με ενα σημειωματαριο για να μην ξεχναω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Επειδή λέγατε για κιλά εχθές να σας πω ότι από αυτή την εγκυμοσύνη μου έμειναν 2 κιλά (ω ναι....πήρα τελικά)... και σήμερα για να επιβραβεύσω τον εαυτό μου έφαγα 2 ντόνατς με γέμιση σοκολάτα και ένα κομμάτι τσηζκέηκ....

PCqNp2.png

χαχαχαχα καλο!!!!και εμενα τι ιδιο κανει το συμπαν:Pβρε κοριτσια μηπως να το κοιταξουμε καπου γιατι εκει που δεν ειχα ποτε προβλημα μνημης τωρα ειμαι συνεχως με ενα σημειωματαριο για να μην ξεχναω

Toυλάχιστον εσύ έχεις και ένα σημειωματάριο...εγώ τα γράφω όλα σε post-it τα οποία και παρατάω σε όλο το σπίτι...στο τέλος ή τα χάνω ή τα τρώει η μικρή και ησυχάζουμε.... Γι'αυτό δεν με παραξενεύει καθόλου που η Λορέττα έχασε το τελ της διαιτολόγου...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...