Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Φοβερες;;;ε;;τι λετε;;κανω για φωτογραφος;;; :)

Ειρηνουλι μου το μωρο σου ειναι ενας γλυκας!!!Και γω νομιζω οτι τα φρυδακια του ειναι ιδια με του δικου μου!ζωγραφιστα!!εχμ...απλα...εμεις ειμαστε λιγο στο πιο στρουμπουλο σας :) :) :)

Μαρινακι καλη βδομαδα και σε σας κοριτσι μου!

Εμεις σημερα δε θα παμε σχολειο γιατι εχουμε ραντεβου σε λογοθεραπευτη του ικα για τον μεγαλο,δεν ελεγε καθαρα το δ και το θ και μου ειπε η νηπιαγωγος να τον παω....μεχρι να ρθει ομως το ραντεβου(σημερα δηλαδη)ρε παιδια το παιδι μου καθαρισε μιλαει πεντακαθαρα!!1Τεσπα,θα τον παω αφου το χουμε κλεισει...

Τζεσικουλα...οι παππουδογιαγιαδες συχνα εχουν παραλογες απαιτησεις...γιατι νομιζουν οτι τα εγγονια...ειναι ΠΑΙΔΙΑ τους!!!!τεσπα...εσυ στο υψο σου...α...και μη περιμενεις απο τους αντρες...;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Ελενάκι μου ΄να μου τις στείλεις τις φώτο...Να σημειώσω οτι είναι από το τέλος του π΄παρτυ που ο μικρός μου ήταν κομμάαααααααατια!!!Βέβαια στις 7μιση ξύπνησε...

Ειρηνάκι τι να πω για το μωρό σου!! Γλυκύτατος...ομορφούλης, γελαστούλης! Τα ματάκια ψαράκια, γίνονται ακόμη πιο ψαράκια οταν γελάει!!!! μπράβο!!!

Τζες τα πήρες ε;;; ε δεν έχεις και άδικο αλλά μη χαλάτε τις καρδιές σας. Εγώ τα παιρνω με τους άντρες μας που δε τους απαντάνε...οχι άσχημα αλλά να πουνε Κ Α Τ Ι!

Αννια μου κουκλάρα ήσουν, κουκλάρα θα μείνεις...τι να λέμε τώρα, τόπο στα νειάτα...

Κεεελιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που είσαι βρε κορίτσι???????? αααααααααααααααα θα σε μαλλώσω!!!! μπες να τα πουμε!!!!! ΄

σμουτς και καλημέρα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ασπρος σιφουνας αζαξ εισαι λορετιους παιδι μου!!!

σ΄αρεσαν οι φωτο;;; :)

και μενα ξυπνησε στις εφτα και τεταρτο αλλα ευτυχως τον ξανακοιμισα...φιουυυυ :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ασπρος σιφουνας αζαξ εισαι λορετιους παιδι μου!!!

σ΄αρεσαν οι φωτο;;; :)

και μενα ξυπνησε στις εφτα και τεταρτο αλλα ευτυχως τον ξανακοιμισα...φιουυυυ :)

πρέπει να το δω αυτό...μα πώς γίνεται;;;;;

αχ ελενάκι πονάει το κεφαλάκι μου.....

Ηπια ενα ολόκληρο ποτό χθες!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαλημερούδια!!

Βρε παιδιά τα μωράκια σας είναι τέλειααααα πραγματικά!!!!! Δεν ξέρω από ποιο να ξεκινήσω γιατί είναι όλα τόοοσο μα τόοοσο γλυκούλια!!!!!

Μανιταράκι μου και η κορούλα σου που την είδα πρώτη φορά στο φέις είναι κουκλίτσα, τζουτζούκα, στρουμπουλή (σαν τη δικιά μου) για ζούληγμα και για φάγωμα!!!

Ελενάκο τα παιδιά μας πρέπει να μοιάζουν πααααρα πολύ στο φαγητό!!! χααχαχα..και εμένα με το που δει σε ακτίνα 100μέτρων φαγητό, έστω ψίχουλα... τα θέλει απεγνωσμένα ΟΛΑ!! Εχθές πάλι είχαμε βγει για φαγητό και πάλι έτρωγε επί 2 ώρες...

Λορεττάκι μπράβο που περάσατε τόσο όμορφα!! Έίναι σίγουρα πιο ωραία με φίλους με παιδάκια..ααα να πω μεγιά και το για τον τοίχο!!

Τζες ο πεθερός πρέπει να έχει τρελαθεί που θέλει να κόψετε την ίδια τούρτα με την Άρτεμιςςς....α όλα και όλα... σε αυτό να είσαι κάθετη...(τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...) Εδώ δύο φίλοι και αν έχουν ίδια μέρα γενέθλια κόβουν άλλη τούρτα και θέλει να την μοιραστεί με το μωρό; Μην τρελαθούμε!!

Άννια δεν σχολιάζω ΟΥΤΕ τα κιλά, ΟΥΤΕ την ηλικία.... Κούκλα ήσουν και πριν κούκλα και τώρα!! Μα θα μας τρελάνεις.... πήγε λέει 57 κιλά...!!!! :shock:! :P

Επίσης να πω για τα σχόλια για την πρίντσι ότι εμένα δεν μου έβγαζε καθόλου αγοροκόριτσο από τα γραφόμενά της...αντιθέτως μου έβγαζε μια πολύ γλυκειά κοπέλα!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου εμεις δεν ειμαστε και τοσο καλά αφου η μικρη ανεβασε 38,7και τωρα ειμαστε στο 37,4 με μπουκωμα και βηχα !Ειχα περασει πριν 1 βδομαδα μια γριπη που ειχε πολυ εντονο πονοκεφαλο πονο στα κοκαλα και μπουκωμα αλλ και εντονο βηχα με πονο στα κόκαλα και οταν το ειπα στον παιδιατρο μου ειπε οτι ειναι ................... ε ναι λοιπον ειναι η γριπη των χοιρων ναι λοιπον κυριες κερδησα το τζοκερα για ακομα μια φορα και κολησα και την μικρη καθως και ολη την οικογενεια μπαμπα παππου γιαγια κουνιαδο !Μου ειπε οτι αυτη η γριπη εχει μεταλαχτη και στο παιδων γινοταν χαμός το Σαββατο το βράδυ απο τα παιδακια προσοχη λοιπον γιατι η που θα σε στειλει στην εντατικη ή που θα την περασεις στο πόδι ετσι μου ειπει και τον εμπιστεύομαι γιατι ειναι και λοιμωξιολόγος!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Εμένα πάλι ο μικρός δε τρώει γμτ...του έδωσα τουρτα χθες (λίγη) και έκανε μια φάτσα σαν να έφαγε λεμόνι αγουρο!!! μα είναι δυνατόν;;;;

Επίσης ήταν ο πιο κοντουλης χθες το μωρό μου!!! Ελενάκι μη φωνάζεις, ηταν!!!!

Μα με τέτοιους γονείς ντερέκια, δε το καταλαβαίνω!!!

Μαράκι τι να πω, περαστικά κορίτσι μου! Εσύ πως εισαι; Η μικρή αφου επεσε ο πυρετός καλό σημάδι!

Χριστινάκι δύο ώρες τι τρώει η μικρή σου έξω;;; Καλό αυτό γιατί σας αφήνει να απολάυσετε το φαί σας. Ενώ εμάς τρώει ενα κριτσινάκι ολικής άλεσης και μετά θέλει παιχνίδια και αγκαλιές...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πόναγε το σώμα της ήθελε μόνο αγκαλιά εκανε πυρετο δεν τρωει παρα μόνο γάλα τιποτα άλλο εχει βήχα βαθύ και εχει μπουκωμα και πολλά παιδιά κάνουν δυσπνοια μου είπε ο γιατρός!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Άντε βρε Μαράκι κρίμα που ταλαιπωρείται η μικρούλα σου!! Βέβαια αν είναι όντως των χοίρων πάλι καλά που την περάσατε σαν μια απλή γρίπη και τώρα θα έχετε ανοσία... και εγώ το άκουγα ότι έχει επανέλθει στο προσκήνιο φέτος....:|:|

Λορέττα μου τρώει επί 2 ώρες χωρίς υπερβολή... εχθές έφαγε λαχανοντολμά, κεφτεδάκι, πατατοκροκέτα, κολοκυθόπιτα και μετά της τρίβω ψωμάκι και τρώει τα ψίχουλα και έτσι ασχολείται με αυτό.... Αα και στο τέλος έφαγε και λίγο γιαουρτάκι....:shock: Και αφού τα έφαγε όλα αυτά και μας μάζεψαν το τραπέζι, ήθελε αγκαλιές.... και φύγαμε!

PCqNp2.png

Άντε βρε Μαράκι κρίμα που ταλαιπωρείται η μικρούλα σου!! Βέβαια αν είναι όντως των χοίρων πάλι καλά που την περάσατε σαν μια απλή γρίπη και τώρα θα έχετε ανοσία... και εγώ το άκουγα ότι έχει επανέλθει στο προσκήνιο φέτος....:|:|

Λορέττα μου τρώει επί 2 ώρες χωρίς υπερβολή... εχθές έφαγε λαχανοντολμά, κεφτεδάκι, πατατοκροκέτα, κολοκυθόπιτα και μετά της τρίβω ψωμάκι και τρώει τα ψίχουλα και έτσι ασχολείται με αυτό.... Αα και στο τέλος έφαγε και λίγο γιαουρτάκι....:shock: Και αφού τα έφαγε όλα αυτά και μας μάζεψαν το τραπέζι, ήθελε αγκαλιές.... και φύγαμε!

ε δε το πιστεύω... αυτό με το ψωμάκι θα το κάνω και γω! γιατι εμείς τρώμε έξω μέσα σε μισή ώρα και μετά φεύγουμε! πιστεύω οτι οταν βγάλει δόντια και ο δικός μου κάτι θα γινει. Αλλά και σεις μόνο τα κάτω δεν έχετε; πάντως έχουν πολυ πλάκα οταν θέλουν να φάνε. Εγώ δε το έχω ζήσει αυτό με τον δικό μου! Με τον ύπνο πώς τα πάτε;;; καλυτερα;

Σε καμιά ώρα θα΄πάρω τη διαιτολόγο...αντε να δουμε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Eξαφανιζόλ όλες;; Λορέττα μου στη δικιά μου δεν έχουν παίξει καθόλου ρόλο τα δόντια... και πριν βγάλει τα δύο κάτω ήταν λαίμαργη και ήθελε όλο μαμ!! Με τον ύπνο τέλεια.. αν εξαιρέσεις εκείνες τις 6-7 ημέρες που μας ταλαιπώρησε μετά έφτιαξε πάλι στο γνωστό καλό της πρόγραμμα...δηλαδή 8.30μμ - 9.00/9.30πμ και 1-2 ωρίτσες το μεσημεροαπόγευμα!

Παιδιά δεν πάω καλά..πήγα για να βγάλω διαβατήριο στη μικρή και είναι η δεύτερη φορά που πάω....την προηγούμενη είχα πάρει λάθος παράβολα και σήμερα ξέχασα να τα πάρω μαζί!!!!:shock::|:-|:|

Επίσης...την προηγούμενη εβδόμαδα πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα 6-7 πράγματα, τα πλήρωσα και έφυγα...!!! Ούτε καν τα έβαλα σε σακούλα και τα άφησα εκεί...!!! Το συνηδητοποίησα όταν έφτασα σπίτι και ξαναγύρισα και ο καλός ταμίας μου τα είχε βάλει σε σακούλα και μου τα είχε φυλάξει....:rolleyes::rolleyes: Είμαι αλλού γι'αλλού αυτές τις μέρες......

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...