Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

στην υγεια μας καλα ειμαστε στα νευρα ομως:evil::evil::evil:λοιπον θα τα πω τωρα να ξεσκασω.θελει ο παλιο... να μου υποδειξει πως θα κανω τα γενεθλια του παιδιου μου.εχει αλλες 2 εγγονες στην αγγλια και μου ζητησε την κυριακη που θα εχουμε τα γενεθλια να βαλω σκαιπ για να ειμαστε ον λαιν με τις μικρες και επειδη πλησιαζουν και τα δικα του γενεθλια αλλα και μιας εκ της εγγονες μου ειπε να παρω μια τουρτα για να την σβησουν ολοι μαζι.εγω ειπα δεν μου ζηταει κατι το τραγικο και ας κανω πισω μιας και ξαναμιλησαμε μετα απο ενα εναμιση χρονο που ειμασταν τσακωμενοι.anyway του λεω παραγγειλα σημερα τουρτα με τον winnie και αυτος μου λεει αφου ειπα να παρεις μια τετραπατη,και τουε λεω αποκλειεται να μου το ειπες για δεν δινουν τετοιες για γενεθλια παρα μονο σε γαμους.με εβγαλε ψευτρα και πηγε στο σπιτακι του,απο κατω απο εμενα δλδ.ο συγθγος μουγκα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στην υγεια μας καλα ειμαστε στα νευρα ομως:evil::evil::evil:λοιπον θα τα πω τωρα να ξεσκασω.θελει ο παλιο... να μου υποδειξει πως θα κανω τα γενεθλια του παιδιου μου.εχει αλλες 2 εγγονες στην αγγλια και μου ζητησε την κυριακη που θα εχουμε τα γενεθλια να βαλω σκαιπ για να ειμαστε ον λαιν με τις μικρες και επειδη πλησιαζουν και τα δικα του γενεθλια αλλα και μιας εκ της εγγονες μου ειπε να παρω μια τουρτα για να την σβησουν ολοι μαζι.εγω ειπα δεν μου ζηταει κατι το τραγικο και ας κανω πισω μιας και ξαναμιλησαμε μετα απο ενα εναμιση χρονο που ειμασταν τσακωμενοι.anyway του λεω παραγγειλα σημερα τουρτα με τον winnie και αυτος μου λεει αφου ειπα να παρεις μια τετραπατη,και τουε λεω αποκλειεται να μου το ειπες για δεν δινουν τετοιες για γενεθλια παρα μονο σε γαμους.με εβγαλε ψευτρα και πηγε στο σπιτακι του,απο κατω απο εμενα δλδ.ο συγθγος μουγκα

δηλ ηθελε να σβησει την ιδια τουρτα με το μωρο?που ειναι και τα πρωτα του γενεθλια?οχι μωρε υπερβολη δεν ειναι ωραιο να βγαλετε φωτο με το κοριτσακι σας που σβηνει το κερακι του.ενταξει ηρεμισε τωρα και πηγαινε αυριο και παραγγειλε αλλη μια τουρτα γι αυτον δεν πειραζει μπορει να μην το σκεφτηκε .

izE6p2.png?S6UQkQqM

2σελ σε 2ωρες:shock:πατε καλα....????μανιταρακι και εσυ μια χαρα εισαι απο σωμα σε εκοψα εγω στις φωτος..;);)εγω τωρα στις γιορτες εφτασα 57,5παλι:oops::oops::cry:......επισης ο μικρος δεν ξανα ανεβασε παιζει να ειναι δοντι αλλα παιζει να ειναι και κρυωμενος οπως η μαρια...

:-D

Διαφημίσεις

δηλ ηθελε να σβησει την ιδια τουρτα με το μωρο?που ειναι και τα πρωτα του γενεθλια?οχι μωρε υπερβολη δεν ειναι ωραιο να βγαλετε φωτο με το κοριτσακι σας που σβηνει το κερακι του.ενταξει ηρεμισε τωρα και πηγαινε αυριο και παραγγειλε αλλη μια τουρτα γι αυτον δεν πειραζει μπορει να μην το σκεφτηκε .

αυτο θα κανω για να μην εχει να λεει αλλα ειναι πολυ σκατογερος.τι να πω δεν εχω πεθερα αλλα με αυτον ειναι σαν να εχω 10.περιμενω να ξημερωσει και η αυριανη μερα και θα περασω τον αντρα μου απο τον μπιπ του βελονιου.ταυρος σε υαλοπωλειο:evil::evil:ευχαριστω που με ακουσατε,δεν φανταζεστε ποσο καλο μου κανει.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ειναι μια γλυκα ειναι ειναι ειναι για ρουφηγμα :P

και αυτο το χαμογελο δεν το εχω ξαναδει κουκλος πτου

μανιταρακι μου μην ντρεπεσαι φτυσε κανονικα.καλος ειναι .ολα ειναι πολυ γλυκουλια χωρις καμια απολυτως εξαιρεση

4ywWp2.png

τζεσικακι μην στεναχωριεσαι.οι μεγαλοι ανθρωποι εχουν κατι τρελες απαιτησεις συνηθως.παρε και εσυ μια τετραοροφη δωσε του τους τρεις οροφος και κρατα τον ενα να τα σβησει η μπεμπα σας.

καληνυχτα μανιταρακι μου ονειρα γλυκα!

αννια εδω ειμαι αλλα με βλεπω να την κανω και εγω σιγα σιγα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Σας πέτυχα?

Τι τέλειος ο Αργυράκος, η τουρτίτσα του και όλοι οι καλεσμένοι βεβαίως βεβαίως!

Τζέσικα πάμε μαζί όοοοοομμμμμμ ομμμμμμμμμμμμμ μου χρειάζεται κι εμένα σήμερα!!!

Στη συζήτηση για κιλά και ύψος σφυρίζω αδιάφορα!!!:oops:

Φιλάκια κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σας πέτυχα?

Τι τέλειος ο Αργυράκος, η τουρτίτσα του και όλοι οι καλεσμένοι βεβαίως βεβαίως!

Τζέσικα πάμε μαζί όοοοοομμμμμμ ομμμμμμμμμμμμμ μου χρειάζεται κι εμένα σήμερα!!!

Στη συζήτηση για κιλά και ύψος σφυρίζω αδιάφορα!!!:oops:

Φιλάκια κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

ομμμμμμμμμμμ

καλη εβδομαδα να εχουμε:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημεραααααααααα!!!!

Ειδα οτι η Λορετιτσα με εδωσα στεγνα χτες το βραδυ οποτε κι εγω για αντιποινα θα σα βαλω να δειτε μερικε φωτο του Αργυρακου αφου αυτη μονο του Ανασταση εβαλε χιχιχιχ!!

Παρτε να χετε ;)

post-15908-14825440666397_thumb.jpg

post-15908-14825440666967_thumb.jpg

post-15908-14825440667131_thumb.jpg

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...