Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αυτό το καρεκλάκι τι είναι? δεν είναι δεμένη πάνω;

η μπουμπου σού είναι γλύκα, στο'πα;

ναι καλε το ξερω αφου ειναι ιδια η μαμα .εχει παρει τα δαχτυλα μου:D:D

ειναι το καρεκλακι της φισερ πραις και εχει διπλα ενα ρολογακι και ενα φωτακι κτλ και καποια ειχε ρωτησει δεν θυμαμαι ποια και ειχα απαντησει οτι δεν το βολευτικα γιατι σκαρφαλωνουν και πεφτουν

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι και γω ήθελα να πάρω, εκπαιδευτικό καρεκλάκι! Μάλλον είναι λίγο μικρά; δε ξέρω...

Δε σου μοιάζει η μικρή; εμενα μου φαινεται οτι σου μοιάζει πολύ. Αν και τον άντρα σου δεν τον έχω δει...κάτσε να παώ να κατασκοπεύσω στο φεις

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ηρθα κι εγωωωωωωωω!!!

Βλεπω κινηση ε;;;; :)

Πηγαμε στο παρτακι του Αργυρη παιδια και περασαμε τελεια,για τους εξη παρακατω λογους:

-Φαγαμε του σκασμου!!!Ειχε πολυ νοστιμα σλουρπ μιαμ πραγματακια ετοιμασει...ο γιος μου εκανε τρελλη επιδρομη στο μπουφε κι αφου τελειωσε απο κει τσακισε και κατι μπισκοτακια της Λορετας...χωρις ζαχαρη βεβαιως βειαως διοτι ειμαστε και λιτοδιαιτοι...:)

-Φαγαμε τουρτααααα πεντανοστιμη δε το συζητω...(Λορετα αν εμεινε ερχομαι αυριο για καφε :) )

-Σκαλισαμε τα σιντι του μπαμπα του Αργυρη τα μασουληξαμε και λιγο και ηρεμησαμε!

-Ειδαμε παιδακια στην ηλικια μας αλλα φυσικα δε δωσαμε σε κανενα σημασια....ΕΚΤΟΣ απο αυτα που στο χερι τους κρατουσαν κατι φαγωσιμο οποτε και καναμε τα ΑΔΥΝΑΤΑ δυνατα για να τους το παρουμε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λοιπόν η μικρή μοιάζει πιο πολυ τον μεγάλο της τον αδερφό! μου τον θυμίζει υπερβολικά. Βέβαια ο μεγάλος σου ο γιος μοιάζει τον άντρα σου...

Ησουν πολυ όμορφη στη βάφτιση. Εχεις καμιά φωτο λίιιιιγο πιο καθαρή να σε δούμε; Η θα κοιτάς αλλού η θα έχεις κλειστά μάτια αααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λοιπον....εχω να δηλωσω το εξης:

Μη την ακουτε παιδια....ειναι μεγαλη ψευτρα....μυθομανη θα τη χαρακτιριζα...εχει ενα κορμι...λαμπαδα!!!Μια γαμπουλα...μια σταλιτσα!Ειναι κουκλα και πολυ αδυνατη!

Λορετα δινε ρε τα 20 ευρω σε μενα και θα σου κανω εγω μια χαρα διαιτα...;)

Μου ειπε οτι ειναι 65 κιλα εμενα παιδια δε μου φανηκε ουτε εξηντα...ή λοιπον ειναι μυθομανης...ή το γυμναστηριο εχει αποδωσει καρπους....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Οσο για τον Αργυρακο παιδια....το πιο γλυκο και ησυχο παιδακι στο παρτυ...αφηστε τι λεει η Λορετα.....ειναι ενας κουκλος χαμογελαστος και γλυκος αντρακος!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ηρθα κι εγωωωωωωωω!!!

Βλεπω κινηση ε;;;; :)

Πηγαμε στο παρτακι του Αργυρη παιδια και περασαμε τελεια,για τους εξη παρακατω λογους:

-Φαγαμε του σκασμου!!!Ειχε πολυ νοστιμα σλουρπ μιαμ πραγματακια ετοιμασει...ο γιος μου εκανε τρελλη επιδρομη στο μπουφε κι αφου τελειωσε απο κει τσακισε και κατι μπισκοτακια της Λορετας...χωρις ζαχαρη βεβαιως βειαως διοτι ειμαστε και λιτοδιαιτοι...:)

-Φαγαμε τουρτααααα πεντανοστιμη δε το συζητω...(Λορετα αν εμεινε ερχομαι αυριο για καφε :) )

-Σκαλισαμε τα σιντι του μπαμπα του Αργυρη τα μασουληξαμε και λιγο και ηρεμησαμε!

-Ειδαμε παιδακια στην ηλικια μας αλλα φυσικα δε δωσαμε σε κανενα σημασια....ΕΚΤΟΣ απο αυτα που στο χερι τους κρατουσαν κατι φαγωσιμο οποτε και καναμε τα ΑΔΥΝΑΤΑ δυνατα για να τους το παρουμε.....

Ελενάκι μου ευχαριστώ...οσο για τον Αναστάση ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Μάμ και καλή μουσική...μια χαρά τον βρίσκω...

Οσο για το φαί, εσύ έφαγες τιποτα;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ωραια....αφου τελειωσαμε τα του παρτυ,

να ευχηθω χρονια πολλα στη κορουλα σου Αγγελικουλα μου!Να ειναι γερη δυνατη και ευτυχισμενη!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι μου ευχαριστώ...οσο για τον Αναστάση ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Μάμ και καλή μουσική...μια χαρά τον βρίσκω...

Οσο για το φαί, εσύ έφαγες τιποτα;;;;

τα απομειναρια του Ανασταση...χαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ Ελενάκι μου σ'ευχαριστώ...όμως είμαι 65 κιλά. Θα ανέβω στη ζυγαριά να με δείς. Ισως να μάζεψα λίγο από το γυμναστηριο.... Και γω τα λυπάμαι τα λεφτά αλλά αν πληρώνω μόνο τότε κανω δίαιτα...

Ο Αργυράκος ήταν καλό παιδί αλλά και όλα τα παιδάκια ήταν καλά εκτός από ένα που εκλαιγε...κλαααψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω,με θελετε??λοιπον να ευχηθω στην πρινσι μας και στην αγγελικουλα να χαιρονται τα παιδακια τους και θα δωσω την κλασικη αλλα σημαντικη ευχη που δινω παντα:να ειναι γερα και ευτυχισμενα!!!!τωρα για τα αλλα τι να σχολιασω,παρτυ κανατε,φαγητο φαγατε και εμεις τιποτα:(φατε ματια ψαρια ε??:tongue::tongue::tongue:αννια μου δωσε του αντωνακη λιγον ντεπον και αυριο πρωι πρωι τηλ τον παιδιατρο.να μην ξεχασα να ρωτησω,που ειναι ο κελακος και η χαρα,εχουν μερες να γραψουν

OjQkp2.png?B89kEt5q

Μανιταριους!Η κορη σου ειναι κουκλα!!!Νομιζω κι εγω πως μοιαζει σε σενα.....οσο για σενα....η πρινσι με εχει καλυψει πληρως με αυτο που ειπε!πραγματικα δεν εχεις καμια σχεση με ξυνη και αναποδη οπως θελεις να παρουσιαζεσαι :)

Το εχουμε κι εμεις το καρεκλακι και σκαρφαλωνουμε και τρωμε τουμπες αλλαααααααααα συνεχιζουμε ακαθεκτοι ! :)

Γεια σου τζεσικουλα μου!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ Ελενάκι μου σ'ευχαριστώ...όμως είμαι 65 κιλά. Θα ανέβω στη ζυγαριά να με δείς. Ισως να μάζεψα λίγο από το γυμναστηριο.... Και γω τα λυπάμαι τα λεφτά αλλά αν πληρώνω μόνο τότε κανω δίαιτα...

Ο Αργυράκος ήταν καλό παιδί αλλά και όλα τα παιδάκια ήταν καλά εκτός από ένα που εκλαιγε...κλαααψψψψψ

μηπως να μας ελεγες και το υψος σου να καταλαβουμε ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σου τζες...

θέλεις λίγη τουρτίτσα;;;;

και το ρωτας,καλω τωρα κουριερ να ερθει να παραλαβει:Pνα σημειωσω ομως οτι παρολο οτι δεν ειναι γλυκατζου εφαγα σημερα μια παστα κουκις και μια μπλακ φορεστ η γουρουνα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...