Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω κατι νευρα,γκρ τα μικρα δεν κοιμηθηκανε καθολου...ξυπνησα τον αντωνη στης 8,30να παμε εκλησια και στις 9,30ξυπνησε η μαρια και το μεσημερι δεν κοιμηθηκανε ουτε 10λ και ξερετε πως ειναι και τα 2τωρα ε???τους φταινε ολα και μυξοκλαινε:evil::evil::evil::evil::evil:βεβαια αφου κουτουλανε...μανιταρι επειδη εχει ποτισει πολυυυυ το ξανθο ποιο στενο φορεμα καλε??:tongue::tongue:

:-D

Αλό! Άννια μου αυτο το πρόβλημα του μεσημεριανού ύπνου το αντιμετώπιζα και το αντιμετωπίζω καθημερινά αφού το μεγάλο κυρίως παιδί ξυπνάει το μικρό! Μϊα είναι η λύση για μένα πια, δεν βάζω το Γιώργο για ύπνο εκτός κι αν μόνος του αποκοιμηθεί, και 9.30 έχουν ξεραθεί και τα δύο!

Μόλις τέλειωσα 3 πλυντήρια σίδερο και ετοιμάζομαι για έξοδο!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ μαρινακι που θα πατε??εμενα ο τολης με αφησε μονη μου πηγε για μπιλιαρδο με τον ξαδερφο του.....δεν περνας και απο δω καμια βολτα για σιδερο??:tongue:εχω 3πληντυριa στην λεκανη και 1στην απλωστρα αλλα δεν ΘΕΛΩ να σιδερωσω:cool:

:-D

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ, από τα βάθη της ψυχής μου για τις ευχές σας για το γλυκοτζουτζουρίνι μου που εχθες έγινε 1 έτους!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, πάει ένας χρόνος (και μία μέρα, γιατί εχθές είχα νέφτι και έτρεχα και δεν πρόλαβα να μπω!!!!:oops::oops::oops:)από τότε που αντίκρυσα το μικρό πλασματάκι, που μόλις γεννήθηκε και το έφεραν δίπλα μου, με κοιτούσε κατάματα (πώς το λένε, straight in the eyes ένα πράμα!!)με τα μεγάλα του ματάκια κι από τότε όλα άλλαξαν!!!!:P:p:p

Λοιπόν το πάρτυ μας χθες είχε μεγάλη επιτυχία!!! Δεν μέτρησα τελικά πόσοι είμασταν, αλλά εκτιμώ πως γύρω στους 35 είμασταν. Πού θα πάει, θα κάνω την καταμέτρηση όταν προλάβω, χαχα! Πανικός στο σπίτι, τα παιδιά είχαν σεληνιαστεί εντελώς, οι μεγάλοι έτρωγαν, έτρωγαν, έτρωγαν κι εγώ τους έλεγα πως δε θα πάνε πουθενά αν δε τα φάνε όλα, γιατί πώς να το κάνουμε, τζάμπα μαγείρευα 2 μέρες;;;;:D:D:D Με τα πολλά το διαλύσαμε γύρω στις 2, γιατί αργότερα ήρθαν κάτι ξαδέρφια που δεν είχαν παιδιά και το κάναμε after! Τέλεια ήταν, αλλά πολύ ξεπάτωμα βρε κορίτσια, αφήστε που σήμερα έπεσε άλλο ξεπάτωμα για να φτιάξουμε το σπίτι-ναρκοπέδιο!!! Θα σας βάλω φωτο με την πρώτη ευκαιρία!

Διαφημίσεις

Να ευχηθώ και στην Αγγελική χρόνια πολλά στο μικράκι της!!!

Χριστίνα, πολύ καλά θα κάνετε να κανονίσετε εξόρμηση, λέμε κι εμείς πρώτα ο Θεός να πάμε εκδρομούλα το Πάσχα, ε καιρός είναι πια:D!

Να σχολιάσω πως γέλασα πολύ μανιταράκι με το σχόλιό σου!!! ώστε σας βγάζω το νταλικιέρη από μέσα μου εδώ πέρα????:tongue::tongue::tongue: Χαχαχαχα!!! Βασικά είμαι λίγο αυτοσαρκαστική-μπλακ χιούμορ ένα πράμα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Για σένα τα είχα σχολιάσει και στη φωτο της Στέγιας, ότι είσαι γλυκύτατη και καμία σχέση με ξυνή που έχεις βαλθεί να αυτοαποκαλείσαι. Στην επόμενη συνάντηση, να κάτσουμε πιο κοντά να τα πούμε καλύτερα, ναι???

Αχ κορίτσια τελείωσε και το δικό μας παρτάκι! Με λίγα άτομα αλλά ήταν πολύ όμορφα! Πήραμε σουπερ δωράκια, παιξαμε με τους φίλους μας, ήρθε και η ελενίτσα μας (κούκλα και αδυνατη με το καινουριο της τζίν, μουρλια) με τον Αναστάση (γλυκούλης, ομορφουλης, ήθελε να κάνει μαμ)...

Ολα μια χαρά! Θα δω αν έβγαλα καμιά φώτο ωραία για να βάλω!

Αγγελική να χαιρεσαι το μωρό σου! Να ειστε πάντα ευτυχισμένοι!

Μανιτάρι τέλειο το κοριτσάκι σου στις φώτο του φέις! Πριγκήπισσα! (έτσι γράφεται;)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πρινσι μου χαμός ε;;; κάνατε τρελό γλέντι;

Εμείς είμασταν ήσυχοι μπορώ να πω. Αρρώστησαν και κανα-δυο παιδάκια και δεν ήρθαν! Το πιστευετε οτι ήταν στο παρτυ 5 παιδάκια και τα 5 αγόρια??? Αμαν βρε παιδί μου, ενα κοριτσάκι θέλουμε!!! λίγο να το ζουπήξουμε...

αχ έφαγα οτι περισσεψε απο το πάρτυ και ηρέμησα!!!

Κορίτσια αυριο θα πάρω τηλέφωνο τη διαιτολόγο. Σας το 'πα ξανά ε;;;; Ε δε πάει άλλο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ κοιμηθηκαν επιτελους.

αννια το μαυρο φορεμα απο τα χριστουγεννα στο φεις.

μαρη λορεττα τη θα πεις στον διαιτολογο αυριο ?οτι εφαγα οτι εμεινε χτες απο το ανχος μου που θα ερθεις να με μετρησεις?

την πριγκηπισα λαθος την εγραψα παλι?δεν πειραζει θα ξανακανω σχολειο 3 φορες ακομα που θα παει θα τα μαθω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

αχ μαρινακι που θα πατε??εμενα ο τολης με αφησε μονη μου πηγε για μπιλιαρδο με τον ξαδερφο του.....δεν περνας και απο δω καμια βολτα για σιδερο??:tongue:εχω 3πληντυριa στην λεκανη και 1στην απλωστρα αλλα δεν ΘΕΛΩ να σιδερωσω:cool:

μηπως να παρεις κανενα στεγνωτηριο να μην τα σιδερωνεις ολα τα ρουχα ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

ααα θυμαστε που σας ελεγα για το καρεκλακι οτι δεν ειναι καλο γιατι σκαρφαλωνουν?

εεεεεεε εχτες της το εφερα λεω μωρο ειναι ενταξει θα ειναι για κανενα μηνα .λοιπον σημερα σκαρφαλωσε και ευτυχως επεσε με τον ποπο .οποτε αυριο παλι στην αποθηκη.

izE6p2.png?S6UQkQqM

αχ κοιμηθηκαν επιτελους.

αννια το μαυρο φορεμα απο τα χριστουγεννα στο φεις.

μαρη λορεττα τη θα πεις στον διαιτολογο αυριο ?οτι εφαγα οτι εμεινε χτες απο το ανχος μου που θα ερθεις να με μετρησεις?

την πριγκηπισα λαθος την εγραψα παλι?δεν πειραζει θα ξανακανω σχολειο 3 φορες ακομα που θα παει θα τα μαθω.

μανιταράκι μου και γω ρωτάω στην παρένθεση αν τον έγραψα σωστά, δε σε διόρθωσα...αλίμονο είμαι πολύ ανορθόγραφη για να διορθώνω τους άλλους. Τώρα το είδα στο λεξικό και το γράψαμε και οι δύο λάθος:-P

Στην διαιτολόγο δε θα πω τίποτα...Θα δείξω το κορμί μου και θα καταλάβει...

Αννια μου γιατί έχει πυρετό, αρρώστησε ο Αντωνάκης μας;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...