Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Μαράκι περαστικά για την μικρή και κουράγιο για τα υπόλοιπα. Ζούμε όλοι με μία αγωνία για το μέλλον και τις δουλειές μας! Τέλεια η ιδέα για το λουλούδι και τη διακόσμηση. Εμείς πάλι δε θα έχουμε διακόσμηση!!! κλαααψψψ!!!!

Ελενάκι τι κάνεις;;;;

εγώ πάλι κάτι συμμαζεύω και από πίσω γίνονται όλα πάλι χάλια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσαρες....τι κανετε???πρινσακο μου χρονια πολλα για τον λορδο σου για χτες...χιλιοχρονος να ειναι....εμεις τα νεα μας,η μικρη ειναι ψιλοκρυωμενη με μπουκωμα και πολλες πολλες πορδες:tongue:ολη νυχτα παραπονιοταν αχ μμμμ βαχ και ο μικρος που τον εχω μαζι της στο δωματιο ηταν μεχρι της 4ξυπνιος χωρις να κλαιει η να παραπονιετε και κοιτουσε την μαρια....ειδατε τι δεμενα αδερφακια εχω κανει????και δεν εφτανε ολο αυτο πρεπει να εχω ,υκητες....εχω τρελαθει στην φαγουρα και στο τσουξιμο πλακωθηκα στα γιαουυρτια και στο χαμομηλι...

:-D

γεια σας κοριτσακια μου .τι κανετε?

να ευχηθω κατοπιν εορτης........

πρινσι να χαιρεστε τον γιοκα σας να ειναι παντα ευτυχισμενο και καλοτυχο.να τα χιλιασει!!!!!!!!

αγγελικουλα να χαιρεστε και εσεις την κορουλα σας να ειναι παντα τυχερο και ευτυχισμενο!!χρονια πολλα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας τσακωσα ειδα πρασινο φως και μπηκα.

δεν μου λες αννια μας κοροιδευεις?εγω για να βαλω φορεμα κολλητο πρεπει να χασω 20 κιλα,κι εσυ παραπονιεσε?δεν ντρεπεσε?ε?ε?ε?

ειρηνη ολα καλα?ο γατζουλης?

izE6p2.png?S6UQkQqM

για πειτε στο φεις η κοπελα του αδελφου μου εχει βαλει καποιες ωραιες φωτο απο την βαπτιση πως μπορω να τις παρω και να τις βαλω εγω για να τις δειτε ?εαν τις σχολειασω θα βγουν στον τοιχο σας?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

να ζησει και ο λορδος να ειναι γερο βασουλα μου οτι επυθιμεις να το δεις.

και σε αυτο το σημειο να κανω και ενα σχολιο για την βασουλα.

οταν την ειδα η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι δεν ειναι αυτη καταλαβα κατι λαθος γιατι?η εξωτερικη της εμφανιση δεν μου ταιριαζει με αυτα που ακουω απο μαλλον διαβαζω εδω.δηλ οταν την ειδα μου εφερε στο μυαλο γαλλικα και πιανο πως να το εξηγησω να το ζωγραφισω?προφανος βασω δεν ειχα δει φωτο σου και σε φανταζομουν εεεεεε μμμμμμμ ποιο αγοροκοριτσο να το πω?με την καλη εννοια βεβαιως.

αααααααααα να πω και για το γελιο τις στεγιας απιθανο τελειο φανταζομαι στελιτσα εισαι η ψυχη της παρεας μπραβο.

συμφωνω απολυτα .και εγω ετσι την ειχα στο μυαλο μου και οταν την ειδα μου φανηκε μια κυριουλα μη μου απτου.θα το θυμαται ου τις το ελεγα.χαχα

4ywWp2.png

για πειτε στο φεις η κοπελα του αδελφου μου εχει βαλει καποιες ωραιες φωτο απο την βαπτιση πως μπορω να τις παρω και να τις βαλω εγω για να τις δειτε ?εαν τις σχολειασω θα βγουν στον τοιχο σας?

δεξι κλικ πανω στην φωτο και αποθηκευση κατα προτιμηση στην επιφανεια εργασιας για να την βρεις.εγω οποτε τις αποθηκευω καπου αλλου δεν τις βρισκω ποτε.μετα τις ταξινομω.

ο γαντζουλης μια χαρα και στις 5 του φλεβαρη θα περει και ονομα.επιτελους

4ywWp2.png

καλησπερα!!!!!!!!

Ειρηνη μου ευχαριστω παρα πολυ!!

Καναμε και εμεις παρτακι ειμασταν εικοσι και κατι ατομα, ειχαμε στολισμο, μπαλονακια, φαγητα, τέλεια τουρτιτσα και ανθρωπους που μας αγαπουσαν, περασαμε πολυ καλα!

Πρισνι να χαιρεσε και εσυ το παιδακι σου!

Ειρηνουλα με το καλο η βαφτηση σας ειναι φοβερη στιγμη εγω συγκηνηθηκα παρα πολυ στην δικη μας.φιλακια !

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...