Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πωπω ..εγώ δεν μπορώ καθόλου γμτ... αφού εχθές που μου το έλεγε η γιατρός πρέπει να είχα γουρλώσει τα μάτια σαν την τρελή!! :D:D

Εγώ έχω να χάσω άλλα 3 κιλά που φαντάζομαι αν δεν έτρωγα αυτές τις ποσότητες γλυκών θα τα είχα χάσει προ πολλού αλλά πραγματικά δυσκολεύοαμι πολύ να μην φάω έστω και μια μέρα...

Το κουνιστό ρηλάξ που έχω εγώ είναι ψηλό σαν κούνια σκέψου.. εμένα μου το δάνεισε μια φίλη μου γιατί είνια και ακριβούτσικο αν δεν κάνω λάθος.. πάντως της αρέσει πολύ και κάθεται αρκετά ανάλογα με τα κέφια της... άλλες φορές προτιμάει το απλό ρηλάξ και ασχολείται με τα κουκλάκια μπροστά..τους μιλάει.. κλπ κλπ...σήμερα δε, τώρα που σας γράφω την πήρε για πρώτη φορά ο ύπνος στο ρηλάξ εδώ και μια ώρα!! Δεν έχει ξανασυμβεί!!!

Κορίτσια υπομονή και όσο μεγαλώνουν θα είναι πιο ανεξάρτητα νομίζω και θα κάθονται περισσότερο μόνα τους με τα παιχνιδάκια τους.. τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω/πιστέυω!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποσα κιλά έχασες στο σύνολο χριστινάκι????

εγώ δε χάνω γραμμάριο...εχω κολλήσει εδώ και ένα μήνα...

μακάρι να γίνουν πιο ανεξάρτητα και να παίζουν λίγο. γιατι οταν τον αφήνω στο ριλάξ, ετσι που κάθεται και κοιτάει, τον λυπάμαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Και εγώ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Hello girls! Μόλις επέστρεψα από shopping therapy ...για το μικρούλι μου όμως...εγώ ακόμα τίποτις... ούτε μισό μπλουζάκι δεν πήρα!

ποσα κιλά έχασες στο σύνολο χριστινάκι????

εγώ δε χάνω γραμμάριο...εχω κολλήσει εδώ και ένα μήνα...

μακάρι να γίνουν πιο ανεξάρτητα και να παίζουν λίγο. γιατι οταν τον αφήνω στο ριλάξ, ετσι που κάθεται και κοιτάει, τον λυπάμαι

Λορέττα μου έχασα 10κιλά μέχρι τώρα αλλά χωρίς δίαιτα όπως καταλαβαίνεις...αντιθέτως θα έλεγα ότι τρώω πολύ.. και έχω άλλα 3 εγκυμοσύνης εδώ και ενάμιση μήνα και εγώ.. που δεν κατεβαίνει η ζυγαριά γραμμάριο!

Κοριτσάκια μου σας αφήνω..πάω να δω ταινία..φιλάκια!

PCqNp2.png

Καλησπέρα!!!Το μεσημέρι μπήκα για 20 λεπτά, δεν είδα κίνηση στο μαγαζάκι και βγήκα, έτσι δεν σας πρόλαβα για μπίρι μπίρι...

Από κιλά πονεμένη ιστορία, έχω χάσει τα 10 μέχρι στιγμής και μου μένουν άλλα 7. Τις πρώτες μέρες που είχα γυρίσει από το μαιευτήριο έχανα 1/2 κιλό την ημέρα, αλλά τώρα η ζυγαριά έχει κουρ*διαστεί στα 63 και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Σκοπεύω να πάω σε διαιτολόγο λίγο αργότερα.

Χριστινάκι έχω κι εγώ τρελό κόλλημα με τις σοκολάτες (εκτός κι αν φταίει τελικά η έλλειψη του σεχ!!!!) και ιδίως με τις σερενάτες και το break με λευκή σοκολάτα.

και γω μία απο τα ίδια...έχασα 9 κιλά και εδώ και ένα μήνα δεν έχω χάσει τίποτα...

έλεγα οτι με τον θηλασμό θα χάνω αλλά τελικά μύθος αυτό....

θέλω αλλα 8 να χάσω... θα μου πάρει κανα χρόνο μου φαίνεται...

και το γυμναστήριο μου φαίνεται ονειρο μακρυνο. Με τέτοια ξενύχτια και κουραση και ολοήμερο θηλασμό πως θα πάω? ελπίζω να μπουμε σε μία σειρά και να έχω λίγο χρόνο.

σήμερα ο δικος μου ήθελε ΟΛΗ ΜΕΡΑ να τρώει και να κοιμάται πάνω μου...πάνω απο 4-5 ώρες περάσαμε έτσι....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσαρες μου!!!Μπηκα να σας πω μια καλημερα και να παω να κανω καμια δουλεια που το σπιτι μου ειναι στο χαλι του το μαυρο!!!Ουτως ή αλλως αυτη την ωρα δεν ειναι καμια σας εδω συνηθως και απο το να πινω μονη μου καφε ας κανω καμια δουλεια και πινω αργοτερα καφεδακι που θα εχετε ξυπνησει!Ειμαστε καλα,δοξα το θεο,χτες τα καναμε 3 φορες επιτελους...αντε να δουμε σημερα!Ο καιρος ειναι υπεροχος βγηκαμε πρω πρωι για να παμε τον αδερφουλη μας σχολειο!Απο σημερα και ολο το σουκου δε θα βαλουμε κ@λο μεσα!!!Οσο για τα κιλα,εγω εχασα αρκετα και συνεχιζω αλλα..παιδια το εχω ραψει...αλλιως δε γινεται...:(

Φιλακια πολλα,δε βγαινω για..να παρακολουθω!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου!!!Μπηκα να σας πω μια καλημερα και να παω να κανω καμια δουλεια που το σπιτι μου ειναι στο χαλι του το μαυρο!!!Ουτως ή αλλως αυτη την ωρα δεν ειναι καμια σας εδω συνηθως και απο το να πινω μονη μου καφε ας κανω καμια δουλεια και πινω αργοτερα καφεδακι που θα εχετε ξυπνησει!Ειμαστε καλα,δοξα το θεο,χτες τα καναμε 3 φορες επιτελους...αντε να δουμε σημερα!Ο καιρος ειναι υπεροχος βγηκαμε πρω πρωι για να παμε τον αδερφουλη μας σχολειο!Απο σημερα και ολο το σουκου δε θα βαλουμε κ@λο μεσα!!!Οσο για τα κιλα,εγω εχασα αρκετα και συνεχιζω αλλα..παιδια το εχω ραψει...αλλιως δε γινεται...:(

Φιλακια πολλα,δε βγαινω για..να παρακολουθω!!!!

Ελενάκι καλημέρα,

είδα χθες τις φωτο σου στο facebook...Τα μωρά σου είναι κουκλιά...

Ο μεγάλος είναι απίθανος!!!! πολύ ομορφος και γλυκός. Μπράβο σας!!!!

Να μου πεις πως να χάσω κιλά...δεν αντέχω άλλο μ'αυτο το σώμα μου...

κλαψ, λιγμ

και μεις αρχίσαμε να κάνουμε λιγότερα κακάκια...είναι φυσιολογικό μεγαλώνοντας να κάνουν λιγότερα????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετα μου!!!Κι εγω ειδα τις δικες σας!!!!Ειστε ολοι κουκλοι,το μωρακι σας ειναι ολα τα λεφτα!!!!Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικη...δεν εχεις μεγαλη διαφορα τουλαχιστον στις φωτο!Οσο για το πως να χασεις κιλα...εγω τρωω καλο πρωινο(πολυ καλο)περιορισμενη μεριδα το μεσημερι και ενα γιαουρτακι το βραδυ..και εχω κι ενα στεπ σπιτι μου κι οποτε εχω χρονο ανεβαινω λιγο και κοπανιεμαι!:) :) :)Μη στεναχωριεσαι παντως!Τα κιλα αργα ή γρηγορα θα φυγουν!Προς το παρον δε μπορεις να κανεις πολλα αφου ολη τη μερα εισαι με το μωρο στο στηθος!Οταν θα αρχισετε να μπαινετε σε προγραμμα,θα ειναι διαφορετικα,θα δεις! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Οσο για τα κακακια,απο τη στιγμη που τον θηλαζεις,δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις!!Και φυσικα οσο μεγαλωνουν τα μωρακια ελαττωνουν τις κενωσεις τους!Εμενα στην αρχη για να καταλαβεις εκανε 9-10 φορες!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα κοριτσακια,μολις εφυγε η παιδιατρος.Ειμαστε μια χαρα,μου ειπε να αλαξω το γαλα να δουμε αν της αρεσει καλυτερα γιατι αυτο διχνει να μην της αρεσει πολυ και εχουμε και το θεμα με τα κακακια,μου εδωσε το απταμιλ,αν θυμαμαι καλα καποιο κοριτσακι το δινει και θα ηθελα να μου πει ποιας εταιριας ειναι και ποσο εχει.Επισης τωρα πηρα στο ιασω δεν εχουν ερθει ακομα βιβλιαρια και να ξαναπαρω μου ειπαν μεσα μαρτιου:confused:Σε 15 μερες ξεκιναμε και εμβολιο,που θα τα γραφουμε ολα αυτα;τα νευρα μου.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κσλημερούδια!!! Όντως τέλειος καιρός σήμερα!! Άντε να ξυπνήσει το μικρούλι μου να πάμε καμιά βόλτα στη γειτονιά!!

Λορετάκι μόλις είδα και εγώ τις φώτος!! Θα μας τρελάνεις καλέ;; Κούκλα είσαι, γιατί έχεις αγχωθεί τόσο με τα κιλά;;

Πρίντσι μου εμένα το κόλλημα μου με τις σοκολάτες δεν έχει να κάνει με σεχ.. χαχαχα.. αν ήταν τόοσο απλο να τις κόψω... θα του είχα δώσει να καταλάβει!!:tongue::tongue:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...