Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να ζησει και ο λορδος να ειναι γερο βασουλα μου οτι επυθιμεις να το δεις.

και σε αυτο το σημειο να κανω και ενα σχολιο για την βασουλα.

οταν την ειδα η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι δεν ειναι αυτη καταλαβα κατι λαθος γιατι?η εξωτερικη της εμφανιση δεν μου ταιριαζει με αυτα που ακουω απο μαλλον διαβαζω εδω.δηλ οταν την ειδα μου εφερε στο μυαλο γαλλικα και πιανο πως να το εξηγησω να το ζωγραφισω?προφανος βασω δεν ειχα δει φωτο σου και σε φανταζομουν εεεεεε μμμμμμμ ποιο αγοροκοριτσο να το πω?με την καλη εννοια βεβαιως.

αααααααααα να πω και για το γελιο τις στεγιας απιθανο τελειο φανταζομαι στελιτσα εισαι η ψυχη της παρεας μπραβο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μια που το αρχισα (το σκαψιμο)η μαρινα αυτο που περιμενα ομως ειναι πιο ομορφη απο τις φωτο και πιο ΑΔΥΝΑΤΗ.

ειρηνακη κι εσενα οπως σε περιμενα ομως ο γατζουλης μια γλυκα (και απο κοντα και απο μακρυα.)αυτα γιατι δεν ηρθατε οι υπολοιπες ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταράκι μπήκες μας ανέβασες καμιά 10αριά πόντους και έφυγες! Για το όμορφη δε θα σχολιάσω είμαι μια Θεά, αλλά για το αδύνατη δε μπορώ να μην πω ότι ο φακός πάντα προσθέτει ενώ εγώ είμαι πετσί και κόκαλο!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

Η Πρίσνη πάντως το ίδιο κι εμένα μου βγάζει στα γραπτά!!! Από κοντά όπως το λες, πολύ ευγενική φυσιογνωμία, γαλλικά και πιάνο!

Χριστινάκι τέλειο το ταξιδάκι που σχεδιάζεται! Εγώ για Βαρκελώνη έλεγα να γυρίσουμε μέσα στην πόλη που έχω ακούσει έχει διάφορα, όχι για τουρ με αυτοκίνητο γιατί όλη την ώρα θα κοιμόντουσαν στο αμάξι και μετά θα μας έβγαζαν την ψυχή!:mrgreen: Πάντως μέχρι τα 2 είναι ευκαιρία να κάνετε ταξίδια γιατί δεν πληρώνουν ακόμα αεροπορικό εισητήριο (μόνο φόρους) τα παιδιά, μετά κοστίζει σχεδόν όσο και των ενηλίκων!

Χαρά υπομονή έχουμε μέλλον! 20 δοντάκια είναι να βγάλουν, διαφέρει από παιδί σε παιδί, απλά τα 4 τελευταία συνήθως τα βγάζουν μετά τα 2.

Η σκανδαλομαριαλένα συνεχίζει ακάθεκτη! Σήμερα γέλλασα πολύ όμως, είχα αφήσει πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού ένα μπολ με κορν φλέικς που έτρωγε ο ΓΙώργος και ξαφνικά βλέπω τη μικρή να έχει χύσει τα πάντα ευτυχώς πάνω στο τραπέζι και όχι στο χαλί, και να τρώει μόνη της με το κουτάλι κορν φλέικς! Δε συζητάγαμε για το ΛΟΤΤΟ καλύτερα ΛΟρέττα?

mGKop3.png60Jvp3.png

ΓΕια σας!

Είμαι εδώ! Τρέχω από χθες αλλά δεν έχω κάνει τιποτα...το πιστευετε;;;;

Πρινσι μου να χαιρεσαι το αγοράκι σου! Να ειναι πάντα ευτυχισμένο και χαμογελαστό. Εγώ τι κάνω;;;;;; δε ξέρω...Πήγα κομμωτήριο και τώρα έχω ένα μαλλί ΧΑΛΙΑ. Είναι απο την υγρασία; απο την ασχετοσύνη της κομμώτριας; δε ξέρω!

Εχω ένα σπιτι άνω κατω! Πότε θα τα κάνω όλα; μπουχουχουχουχκλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Προλαβαίνω?Ναι προλαβαίνω....

Πρινσυ μου να χαίρεστε τον Λόρδο σας!!!!

Να τα εκατοστήσει,μεγάλος να γίνει με άσπρα μαλλιά....

happy_birthday_10-728921.gif

birthday2520purple2520glitter.gif

birthday_cake.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Είναι κανείς εδώ?????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημεεεεεεεερααααααααα!!!

Τι μου κάνετε;;; Εμείς ξυπνήσαμε οικογενειακώς και θα πρέπει σιγά σιγά ν'αρχίσω να φτιάχνω το σπίτι. Ουτε ξέρω απο που ν'αρχισω και τι να κάνω...Α ρε μάνα δε μου'μαθες να κάνω μια δουλεια!!! κλαααψψψψ

Ξύπνησε και ο Αργυράκος με άγριες διαθέσεις για πολυ σκανδαλιά σήμερα...

Τι μου κανετε εσείς?

Μανιτάρι τέλειες οι φώτο σου. Τα παιδιά σου είναι κουκλιά αλλά η μικρή σου κλέβει την παράσταση...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετιους!!!!!Καλημερα!Αντε ποιος σε πιανει σημεραααααααααααα!!!!(κανεις...θα τρεχεις σα το Βεγγο)χαχαχαχαχα!!!

Μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν!Ενα συμμαζεμα κανε κι εξω απ΄τη πορτα....ξερεις πω θα ειναι παλι το σπιτι ΑΥΡΙΟ το πρωι;;;αντε...ας μη σου πω καλυτερα και σε στεναχωρησω!χαχαχα!!

Ειναι καμια τσουπρα εδω για καφεδακι;;Ξερω ειναι Κυριακη και χουζουρευετε ολες...ειπα μηπως ειμαι τυχερη! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Εμεις εχθες το βράδυ ειχαμε κλαματα τα πρωτα οσο ζει η μικρή εχει μποκωμα με βηχα που είναι απο τις μύξες ευτηχως και ημασταν ολη την ωρα αγκαλια και σημερα ξυπνησε με λίγο πυρετο 37,6 που ισως να είναι απο το μπουγκωμα της εδωσα λίγο ντεπον και θα δούμε!

Να σας πω και για το δικαστήριο είχε αρνητική εισηγηση και απο τον Εισαγγελέα και απο τον Αρειο Πάγο και σε δύο μήνες η απόφαση και στις 2 Φεβρουαρίου εχουμε παλι δικαστήριο!Δυσκολα τα πραγματα!

Τα εχουνε κάνει σαν τα μουτρα τους και αν ειναι σαν κάποιου που μιάζει με φαλαινα ναι ναι καλα καταλάβατε ποιανου ειναι τα μουτρα απλα φανταστειται πως τα εχουνε κάνει!Μα καλά δεν σκεφτονται πως απολύωντας τοσα ατομα απο πίσω υπαρχουν αλλα τοσα που ζούνε απο αυτο τα λεφτα οι οικογενειες μας τι να πω οτι και να πω είναι λίγο και χαλάω σάλιο μονο πραξεις απο εδω και πέρα και όχι λογια!

Σας κουρασα συγνωμη αλλα επρεπε να τα βγάλω απο μέσα μου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα βρε Μαρακι μου!

Περαστικα στο κοριτσακι σου!

Δε το ξερεις κοριτσι μου;;;Τετοιοι ειναι!Αυτοι να φανε μονο,και ασε το κοσμακη να κοψει το λαιμο του...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και συνεχίζω ετοιμάζω και τα γενεθλια της μικρης θα ειμαστε λίγα άτομα γυρω στα 16 αν ερθουν ολοι θα κανω τυροπιτακια κασεροπιτακαι λουκανικοπιτακια 4 τυριώ 1 μπομπα κεφτεδάκια μια πιτσα και και μια μακαρονοσαλάτα!εκτος απο τα κεφτεδακια την πιτσα και την μακαρονοσαλάτα που θα τα κανω εγω τα υπολοιπα θα ειναι ετοιμα!

παρειγγηλα στολισμό με θέμα το 1 σε λιλα και ροζ χρωμα το ιδιο και η τουρτα το νουμερο 1 σε αυτα τα χρωματα και θα τους δωσω φεύγοντας ενα λουλουδι που θα το εχω φτιαξει εγω με την φωτο της Αφροδίτης σε σχημα φτιαχμένο με κανσον 2 χρωμάτων και καλαμάκι και μπροστα η φωτογραφία της και απο πισω θα ευχαριστησει που ηρθαν στα 1μοναδικα γενεθλια της !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Μπραβο Μαρακι!Μου ανοιξες την ορεξη πρωι πρωι βρε!!! :) :) Οχι οτι ηθελα πολυ....:)

Αυτο θελουμε ολοι να ζουμε αξιοπρεπως!

Οσο για τα γενεθλια της κορουλας σου φοβερη η ιδεα σου για το λουλουδι....και εισαι καταπληκτικη που θα το φτιαξεις μονη σου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...