Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχχ εμένα ευτυχώς για αλλαγή είναι πολύ τακτοποιημένο καθώς είχε έρθει η κυριούλα που μας καθαρίζει προχθές και δεν έχουμε προλάβει να το κάνουμε μπάχαλο ακόμα!!

Σήμερα έχει και τέλειο καιρό στας Αθήνας (προς το παρον) και σκέφτομαι μήπως βγούμε για καμιά βολτίτσα!! Εκεί τι γίνεται;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω εχει υγρασια και ψυχρα....και εχει αγωνα ο μεγαλος και ελεγα μηπως παω κι εγω με το μωρο αλλα εχει κρυο δε το βλεπω.....ειπε βεβαια χτες ο Σακης...ο αρναουτογλου ντε :) οτι θα εχουμε μεγααααααααααααααααλα ανοιγματα μεχρι το μεσημερι...οποτε αναμενουμε στο ακουστικο μας :) :) :)

Τι θα κανετε σουκου χριστινακι;

ιοασμα καλημερα!εισαι στη δουλεια;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα σας! Ηλιόλουστη ξεκινάει η μέρα στην Αθήνα και μιας και είναι και Σάββατο ας το εκμεταλλευτούμε!!!

Μια τέτοια όμορφη μέρα λοιπόν χρονίζει ο όμορφος Λόρδος! Να το χαίρεσαι τον γαλανομάτη σου Πρίνσι μου και πάντα καλότυχος!

Χτες πήγαμε και είδαμε το tourist, το μόνο που αξίζει στην ταινία είναι η Jolie που παιδιά δεν ξέρω πόσες πλαστικές έκανε αλλά είναι κούκλα!!!

Χριστινάκι ζούληξέ την κι από μένα τη μικρούλα σου! Αλήθεια για πού σκέφτεσαι? Ψήνομαι πολύ να κανονίσω κι εγώ κάτι με τα παιδιά για Ισπανία! Έχω ακούσει είναι ιδανική χώρα για ταξίδι με πιτσιρίκια!

Ελκαράκι μπήκατε στη φάση των ηλεκτρονικών ε? Μεγάλωσε ο γιόκας σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μμμμμμμμμ!!!Σημερα θα παμε κι εμεις σινεμα Μαρινακι αλλα σιγα μη παω να δω τη Τζολι τη χαλια....( :) :) :) )αν και λατρευω τζονι(ντεπ) :)

λεω να δουμε αυτο του κλιντ .....για να δουμε....:)

Επισης κι εγω θελω τρελλα να παω Ισπανιαααααααααααααααχ ποτε;;;;;;και Πραγα επισης αλλα χειμωνα!Τι αλλα;;;α...απο κει φαινεται οτι μεγαλωσαμε;;απο το ηλεκτρονικο...εμ τοτε...ΠΑΡΑμεγαλωσαμε μου φαινεται μαρινακι μου!!! ;):) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χα μέχρι να γράψω εγώ με τόσες διακοπές από τα πιτσιρίκια, τα ίδια βλέπω σχολιάζεται κι εσείς! Για τη βόλτα άλλα κανονίζαμε γιατί είδαμε λίγο τον ήλιο, αλλά κάτω έχει πολλά νερά οπότε άκυρες οι κούνιες! :( Κατά τα άλλα χτες η σουρτουκα μου μπήκε στο πλυντήριο πιάτων! Ω ναι φανταστείτε να περπατήσει κιόλας! Επίσης για τα γενέθλιά της της πήραμε το γουίνι σε αλογάκι (γίνεται κι αυτό! :lol::lol::lol:) και τσακώνονται με το Γιώργο ποιός θα πρωτοανεβει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxax φοβερη η κορη σου ρε Μαρινα!Μη μπει και στο πλυντηριο ρουχων και δε τη παρετε χαμπαρι!χαχαχαχαχα!!!

επισης ασχετο αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι θελω να δω κι το μαυρο κυκνο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙΑ ΜΟΥ???

ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΜΙΣΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ( ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ Κ...ΚΑΙΡΟ ΟΥ ΝΑ ΠΑΣ???

ΌΟοοχι Ελένη μου, όχι στο πλυντήριο ρούχων στο πιάτων καλέ που έχει και πιο εύκολη πρόσβαση! Το είχα ανοιχτό και έβγαζα τα πλυμένα κι αυτή κλασσικά μέσα στα πόδια μου βρήκε ευκαιρία μέχρι να τακτοποιήσω τις κατσαρόλες σκαρφάλωσε στην πόρτα και βουρ μέσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

προς το παρον ο καιρος αυτος δεν ειναι για που-θε-να!!

μαρινα νοικοκυρα παιδι μου να σε βοηθησει ηθελε....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χαχα και εμένα τρελαίνεται και με το πλυντήριο πιάτων και με των ρούχων... της αρέσει πολύ να βγάζει τα πλυμμένα πιάτα και ειδικα τα ...μαχαιροπίρουνα!!! :roll::?:???: Αλλά μέσα ακόμα δεν έχει μπει!!!:D

Μαρινάκι έκλεισα για να πάμε Νότιο Γαλλία...αεροπορικώς μέχρι Μιλάνο και από εκεί να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να πάμε Γαλλία.. Ελπίζω το μικρό μας να συνεργαστεί και να της αρέσει....

Ισπανία έχω πάει μόνο Βαρκελώνη και μου άρεσε πολύ!!! Όταν λες με τα πιτσιρίκια εννοείς προφανώς να κάνετε τουρ με αυτοκίνητο ε;; Πιστεύω ότι όλες οι χώρες έχουν κάτι ωραίο για τα παιδιά και ειδικά αν μεγαλώσουν και λίγο υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα, ζωολογικοί κηποι και ένα σωρό δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις για να μην βαρεθούν τρελά... Όρεξη, υπομονή και λεφτά να έχουμε...:roll::-D:-D

ΆΣχετο...χάλασε και εδώ ο καιρός... τρελή συννεφιά τώρα!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ΆΣχετο...χάλασε και εδώ ο καιρός... τρελή συννεφιά τώρα!!!!

ααααααα το πε χτες ο Σακης!:lol::lol::lol::lol:

αχ εμεις μεχρι τα λουτρα θελουμε να παμε και δε βρισκουμε ωρα οχι εξωτερικο!!!!!:lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερεςςςςςςςςςςςς σε ολες τις κοπελες και στις συμπεθερουλες μου

εμεις βγαζουμε το 5 και το σκυλοδοντο και ποναμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερουδια χαρα μου!!!!

ποναει ο παυλιτος σου μωρε;;;αχ τα πουλακια μου τι τραβανε για τα βρωμοδοντα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα κορες!!!εδω και εγω για λιγο αλλα για λιγο γιατι εχω το αρσενικο μου εδω.σημερα θα παμε σε παιδικο παρτυ και να πω την αληθεια φοβαμαι μην κολλησει τιποτα που θα ειναι τοσα παιδακια.εχω γινει υποχονδρια μου φαινεται.χαρα μου υπομονη με τον μικρουλη.αληθεια μεχρι ποτε πρεπει να τους εχουν βγει ολα????χριστινακι τελεια επιλογη του ταξιδιου.επειδη εμεις παλια πηγαιναμε βελγιο με το αμαξι απο ιταλια σε διαβεβαιωνω οτι θα δεις απιθανα μερη.η νοτια γαλλια ειναι σαν την ελλαδα αλλα πιο πλουσια....σελω και εγω ντιακοπες:(:(:(

OjQkp2.png?B89kEt5q

μολις την κοιμησα .

τα αγορια ανακαλυψαν τις σακουλες με τα παιχνιδια και τους ακουω που τα αδιαζουν. ποιος θα τα ξαναμαζεψει αραγε?τουλαχιστον θα ασχοληθουν καμια ωρα.

που χαθηκατε?κελι που εισαι?ηρθα εγω κι εφυγες εσυ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...