Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ουφ, μόλις κοιμήθηκε ο μικρός. Ευτυχώς, τον τελευταίο καιρό μου κοιμάται γύρω στις 22:30!!! φτου φτου μην πω μεγάλη κουβέντα, μου φαίνεται πάαααααρα πολύ νωρίς!!!

Χριστινάκι, επιτέλους εμφανίστηκες!!! Να' στε καλά, να χαίρεστε τη ζουζουνίτσα σας και ο Θεούλης να σας στείλει όταν θέλετε το νέο αδερφάκι της!

Άννια μου η επέμβαση είναι για την ομφαλοκήλη ε; Πότε είπες θα την κάνεις; Απαιτεί ανάρρωση κάποιες μέρες ή είναι τσακ μπαμ;

Μανιταράκι ταλιμπανιάζει η μικρή σιγά σιγά!

Μαρινάκι, άσε τα έχω παίξει λέμε! Ευτυχώς έκανα σήμερα τη σημαντική προεργασία με τα χοντρά πιάτα, δηλαδή έφτιαξα τα ντολμαδάκια, τις κρέπες και τον κιμά και αύριο θα τα ψήσω με τη σάλτσα και τα τυριά, έφτιαξα το νουά και αύριο θα προσθέσω την κρέμα γάλακτος και ετοίμασα τη γέμιση για την τυπόπιτα, γιατί αύριο θα βαράνε βιολητζήδες!!!!!!!

Λορέτα διαιτολόγος με 20 ευρώ στο σπίτι σου!!!! Αυτό κι αν είναι τζάμπα! Μωρέ τσούπρες, τελικά τα 20 ευρώ έχουν αποκτήσει αξία!

καλέ να ευχηθώ και στη Γλυκούλα χρόνια πολλά για τον Αργυράκο!!! (έτρεξα η κουτσομπόλα και έκανα ποδαρικό και στις τούρτες, αμ πώς;;;;;;;)

Άντε να δω πόσα edit θα κάνω ακόμα σε αυτό το μήνυμα!!!

Κοριτσάκιααααααα, σε μία ώρα πλησιάζουν και τα δικά μας γενέθλια!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χελόου!

Μαρινάκι ήμουν λίγο υπερβολική. Δεν ακύρωσαν όλοι, θα έρθουν τρία ζευγάρια σίγουρα και περιμένω απάντηση από άλλα δύο! Από τη μία στεναχωριέμαι από την άλλη λέω καλύτερα λίγοι και καλοί! Τι έγινε μαρινάκι, τα πήρες με κανέναν? Εγώ τώρα τελευταία το κατάλαβα οτι ο καθένας είναι για την πάρτυ του. Μέχρι τώρα άλλα πιστευα!

Λοιπόν οι τούρτες της Γλυκούλας είναι σουπερ!!! και οι δύο!! μπράβο μπράβο!!!

Θα βγάλω και γω φώτο από τη δικιά μας!

Μανιτάρι ήθελε το κοριτσάκι σου να περπατήσει και δε το αφήνατε βρε? Είδες πως τα κατάφερε; Εμάς ο μικρουλης φοβιτσιαρούλης είναι έτοιμος εδώ και ένα μηνα και μόλις πάει να κάνει ένα βήμα φοβάται....μα τι παιδί!

Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Ο άντρας μου βγήκε και γω έκανα ένα παζλ (καινούρια λατρεία, μέχρι να μου βγουν τα μάτια)...Κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθώ και γω αλλά δε ξέρω πότε.

Πάω για ξάπλες...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πρινσι εγώ μπερδεύω τα ονόματα αλλά και συ δε πας πίσω :)...

Ευθύμη τον λένε τον γιο της Γλυκούλας ΄και τον δικό μου Αργύρη!!!

Λίγα τα 20 ευρώ αλλά δε κάνει και τιποτα. Ουτε γραφείο έχει, ουτε λιπομέτρηση κάνει, ούτε καν ζυγαριά...άραγε θα φέρει καμιά μεζούρα ή μπα???? απλά σου δίνει τη διαιτα και σε παρακολουθεί. Και συ λυπάσαι τα λεφτά και τον χρόνο σου και δε τρώς!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αλήθεια βρε Μαρινάκι, ξέχασα να το σχολιάσω, ποιός σε πείραξε να τον αναλάβουμε εμείς; Να δαγκώσουμε κανένα λαρυγγάκι για εκφοβισμό μήπως; Άσε, έχουν δει κι εμένα τα μάτια μου ουκ ολίγα, τόσα που σταυροκοπιέμαι!!!

Λορέτα τί ωραία που έχεις λίγα άτομα. Εγώ περιμένω γύρω στους 40 από τους οποίους τα 15 είναι παιδιά!!! Όι μανούλα'μ!!!!!!!!!!!

Πρινσι εγώ μπερδεύω τα ονόματα αλλά και συ δε πας πίσω :)...

Ευθύμη τον λένε τον γιο της Γλυκούλας ΄και τον δικό μου Αργύρη!!!

Λίγα τα 20 ευρώ αλλά δε κάνει και τιποτα. Ουτε γραφείο έχει, ουτε λιπομέτρηση κάνει, ούτε καν ζυγαριά...άραγε θα φέρει καμιά μεζούρα ή μπα???? απλά σου δίνει τη διαιτα και σε παρακολουθεί. Και συ λυπάσαι τα λεφτά και τον χρόνο σου και δε τρώς!

Αχαχαχα, την έκανα κι αυτή τη βλακεία!!!! Γλώσσεψα τη μπέρδα μου!!! Χμμμμ, πάντως πλάκα πλάκα, κοίταξε, έχουν και τα δύο ονόματα 6 γράμματα από τα οποία το 4ο είναι ύ (τονισμένο περικάλώ) και το 6ο η!!!!

Διαφημίσεις

Ουφ επιτέλους λίγη ησυχία...μου έχει φύγει η μαγκιά σ΄ημερα πολύ γκρίνια ο μικρός άντε να βγει το δόντι να ησυχάσουμε.....τουλάχιστον έκανα παστίτσιο για σαββατοκυριακο και δεν θα έχω μαγείρεμα.....Ιοασμα χειρουργείο για ομφαλοκήλη θα κάνω στης 1/2....Μαρινάκι υπομονή και εσ΄υ,γιατι θα την αφαιρέσεις??

:-D

Πρινσι να χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!!!Να ειναι πολυχρονος γερος και ευτυχισμενος ο λορδος μας!!!!!

Ευχομαι να περασετε τελεια σημερα....και να ξεπατωθεις!!! :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαλημερούδια!!!!

Πριντσάκο να χαίρεσαι τον Lord Δημητράκο σήμερα, να είναι πάντα καλά το αγόρι σου και να περάσετε σούπερ!!!! (μην πάνε χαμένες και τόσες προετοιμασίες!!!!

Λορεττάκι εγώ έχω τρέλα με τα παζλ!!!!! Αλλά δυστυχώς έχω αρκετά χρόνια να φτιάξω καθότι δεν έχω που να τα βάλω γιατί παίρνουν αρκετές μέρες για να γίνουν και ειδικά τώρα με το μωρό θα μου φάει τα μισά κομμάτια!

Αχχχ τώρα το πρωί περιμένω τους γονείς μου να μου τη φέρουν!!! Μου έχει λείψειιιιιι πολύ πολύ πολύυ!!!

Επίσης ετοιμάζω πυρετωδώς πασχαλινό ταξίδι στο εξωτερικό τα 3 μας....έτσι για να μου φτιάξει η διάθεση.... ελπίζω αυτή τη φορά να πάμε..:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!! :) :) :)

Δε σα ξεφευγει με τιποτα αυτη τη φορα το ταξιδι ειμαι σιγουρη!

Φιλα την, ρουφα την, δαγκωσε την ,χορτασε την!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα Ελενάκο μου!!

Χαχαχ αυτό θα κάνω!!!! Θα την ξεπατώσουμε στις αγκαλιές και στα φιλιά σήμερα!!! Ελπίζω να της έχουμε λείψει και εμείς λίγο γιατί σα να καλοπερνάει στη γιαγιά!! :D:D

Όσο για το ταξίδι...το ελπίζω να μην έχουμε άλλα απρόοπτα και να πάμε αυτή τη φορά!

Τι κάνουν τα ομορφούλια σου;;

Καλά εμένα η μικρή ακόμα με δύο δόντια είναι.. από το Νοέμβριο δεν έχει βγάλει άλλα.... μήπως να αρχίσω να ανησυχώ;;

PCqNp2.png

Αη μαρηηη!!!Το καθε παιδι εχει το δικο του χρονο!Της Λορετας τωρα βγαζει τα πρωτα!Μην ανησυχεις καθολου!

Καλε αυτα τα παιδια καλοπερνανε στι γιαγιαδες!!!Τι νομιζεις;;;Αι στα κοματια...αλλου τρων αλλου πινουν κι αλλου παν και το δινουν!!! :) :) :) :)

Καλα ειμαστε κοριτσι μου!Εχει ξυπνησει ο μεγαλος και με παρακαλαει να παιξει ηλεκτρονικο....ενω η τσιμπλα ειναι ΑΚΟΜΑ κολημενη στο ματι!!!Γκρρρ!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ουφ επιτέλους λίγη ησυχία...μου έχει φύγει η μαγκιά σ΄ημερα πολύ γκρίνια ο μικρός άντε να βγει το δόντι να ησυχάσουμε.....τουλάχιστον έκανα παστίτσιο για σαββατοκυριακο και δεν θα έχω μαγείρεμα.....Ιοασμα χειρουργείο για ομφαλοκήλη θα κάνω στης 1/2....Μαρινάκι υπομονή και εσ΄υ,γιατι θα την αφαιρέσεις??[/quote

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...