Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας σχόλια για το μπουφέ! Ήταν όντως νόστιμα τα μεζεδάκια!

Άνοιξα θέμα με τις τούρτες ε? Μα τα βάζω κάτω και λέω γιορτές, γενέθλια *4 σε αυτήν την οικογένεια ασύμφορο είναι! Θα αρχίσουν οι περικοπές! Χαχαχα!

Λορετάκι αν το παιδί δεν έχει κάποια αλλεργία στο αγελαδινό γάλα (που αν είχε πιθανώς θα το καταλάβαινες έστω και με λίγες κουταλιές) μια χαρά μπορείς να του δίνεις φρέσκο! Κάποιες μανούλες ήδη από το χρόνο δίνουν φρέσκο!

Μανιταράκι το κοριτσάκι σου κοιμόταν 2 φορές μέσα στη μέρα? Εγώ προσπαθώ να την κρατάω πια για να κοιμάται το μεσημέρι πιο εύκολα και περισσότερο!

Πρινσιποπούλα τι καλούδια ετοιμάζεις κι εσύ? Να σου κατσικωθούμε για φαγητό? ΜΙαμμμμμ!

Χριστινάκι καλώς μας ήρθες! Κοιτάμε μπροστά! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ .ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΤΟ ΠΑΜΦΑΓΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ 11,5 ΜΗΝΩΝ ΝΟΥΝΟΥ ΚΙD AΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΡΜΑΕΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ

ΧΤΕΣ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΞΙΦΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ( ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5,5 ΕΤΩΝ)

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΚΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε???εδω ριχνει καρεκλοποδαρα εγω τα κλασικα εχω του κοσμου της δουλειες και βαριεμε...πριν λιγο φαγαματε εναν τελειο αρακα και τωρα εχω ναρκωθει......ο μικρος με εχει τρελανει με την μιρλα του ολη μερα κλαιει και πλεον την νυχτα ξυπναει και για πιπιλα,περα απο το γαλα δηλαδη σαν συνολο 6-7φορες μεσα σε 12ωρες....Θέλω να παρω τα βουνα:|:neutral:...Επισης εχω κατα αγχωθει για το χειρουργειο που πλησιαζει και εχω πεσει σε μια μικρη καταθλιψη......Αυτα τα νεα μας......Γλυκουλα να ευχηθω χρονια πολλα για τον ευθυμακο σου...πολυχρονος να ειναι....μανιταρακι καλως μας ηρθες....χριστινακι χαιρομαι που σε διαβαζω καλυτερα...:-)....στεγια μου περαστικα για τον γιαννο σου.....

:-D

ιοσμα κοπελα μου καλωσηρθες.....:D:D:Dαντε επιτελους και καποιες απο της παλιες που ξαναγυρνανε.....:D:D:D:D:Dκαι εμενα ο μικρος το πρωι τρωει δημητριακα τσιριος....

:-D

Διαφημίσεις

Όχι Άννια μου το αφήνω επίτηδες να μου λέτε κάθε μέρα χρόνια πολλά!:tongue::tongue::tongue: Πώς φαίνεται η τεμπέλα γυναίκα ακόμα και ένα τικεράκι βαριέμαι να αλλάξω!:mrgreen: Τελικά πότε θα την κάνεις την επέμβαση? Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, αν και τι λέω, εγώ την Τρίτη έχω μια ελιά στο κεφάλι που θα πάω να αφαιρέσω και είμαι τελείως χεθμεντέν! Κουράγιο δεν είσαι η μόνη λοιπόν!

Μπράβο Ιοασμα το αγοράκι σου!!! Φτου, φτου!

Εμείς μόνο αλεσμένα ακόμα, και από το τοστάκι πολύ λίγο της δίνω και ξερογλύφεται, αλλά λεώ για λίγο ακόμα να αποφύγω τα αλατισμένα και ό,τι έχει ζάχαρη.

mGKop3.png60Jvp3.png

Γυρίσαμε!

Πηραμε πράγματα για το πάρτυ για να φάνε 30 άτομα και όλοι μου το ακυρώσανε λόγω ασθένειας και θα τα φάμε μόνοι μας τελικά... επίσης πήραμε καρναβαλίστικη στολή πολυ ωραία cow boy!!!!

Xριστινάκι μου καλώς μας ήρθες! Αννια υπομονή με τον μικρό, κόψτου λίγο τα βραδινά, θα κλάψει λίγο αλλά θα ηρεμήσει κάποια στιγμή. Δεν είναι δυνατόν να ξυπνάει τόσες πολλές φορές από πείνα. Μπράβο στα παιδάκια σας που τρώνε τα πάντα. Εμείς δοκιμάζουμε αλλά δε μας αρέσει τιποτα. Αλλά τα κιλά μπαινουν...Μη με ρωτάτε πώς! Πήρα και κάτι δωράκια για τα παιδιά που θα έρθουν, κάτι βιβλιαράκια τρισδιάστατα. Εχετε καμιά άλλη ιδέα; είναι λίγο;

πεινααααααααααααωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Θέλω να παω σε διαιτολόγο. Μου προτείνανε μία που έρχεται σπίτι σου με 20 ευρώ.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα

επιτελους κοιμηθηκαν ολοι.

τελικα σημερα περπατησε λιγα βηματακια ομως πολλες φορες.

την ειχα στο καρεκλακι της (θυμαστε που σας ειχα πει οτι δεν το προτεινω γιατι σκαρφαλωνουν )και απεναντι ειχα ενα παιχνιδι σαν τραπεζακι της τα ανεβασα σημερα και σηκωθηκε η κυρια μονη της και πηγε στο παιχνιδι.

μαλλον γι αυτο δεν περπαταγε η καημενη γιατι δεν εχω τιποτα να κρατηθει μονο ο καναπες ειναι στο δωματιο.αργησα λιγο αλλα το καταλαβα:mrgreen::mrgreen:

και ξεχασα να σας πω οτι της αραισε και το εκανε καμια 10 φορες την εβαζε ο μανωλης πισω στο καρεκλακι και αυτη ξαναπηγαινε:-D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μολις ειδα τα βιντεο του γαντζουλη απιθανος ειναι .γλυκα και καλο μωρακι μεσα στην καρδια μου το εχω.

φυσικα να μην αφησω ασχολιαστο και τον μεγαλο της ελενης μα ειναι πανεμορφος πτου πτου .

izE6p2.png?S6UQkQqM

θα ερθει καμια σας η μονη μου θα τα λεω?

οσο για τον υπνο της μικρης μεγαλο πακετο ξυπναει 7.00 με 7.15 γυρω στις 10.00 πρεπει να κοιμηθει δεν κρατιετε ομως κοιμαται μονο μιση ωρα γμτ δεν προλαβαινω ουτε το φαι να βαλω και μετα ξανακοιμαται στο αμαξι στις 15.00 που παω να παρω τον γιωργο εχω προσπαθησει να την κοιμησω και στις 14.00 να ξεκουραστη καμια ωριτσα ομως τιποτα.το καλο ειναι οτι θα πηγαινω για τον γιωργο μονο μεχρι τελος του μηνα μετα θα ξαναβαλουν το σχολικο.οποτε υπομονη.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταράκι μπράβο σας!!!!!! Καλές βόλτες!

Λορέτα όλοι ακύρωσαν? Αμάν βρε παιδί μου κρίμα! Θυμάστε το έλεγα κι εγώ ότι μέχρι τελευταία στιγμή μεσα στο Χειμώνα δε θέλω να κανονίζω τίποτα γιατί με τις ιώσεις χμμμ... Θα γιορτάσετε μεταξύ σας τελικά?

Κι εγώ πάντως ξενέρωσα απίστευτα σήμερα, γιατί οι περισσότεροι όταν κάνουν ένα καλό περιμένουν αντάλλαγμα??? Ρητορική η ερώτηση θα μου πείτε!

mGKop3.png60Jvp3.png

εβαλα φωτο τις τουρτες που με ρωτησατε για να την δειτε...απλη ηταν τιποτα σπουδαιο αλλα πολυ καλη....την τσακισαμε...

τι κανετε?εγω προσπαθω να διαβασω αλλα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...