Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα φάω ένα τοστάκι και θα φύγω...Ασε και μείς εχουμε ψώνια για το πάρτυ!

Αρχισε ο μικρός να ξυπνάει λίγο πιο αργά ελενάκι σιγά σιγά. Οπως μου είχες πει...Σήμερα ξύπνησε στις 8

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ειδες πουλακι μου;;; ;)

Υπομονη!

Μπορει που και που να το χαλαει αλλα θα το ξαναβρισκει!

Εμενα ειχε τρεις μερες που ξυπνουσε 8,30 αλλα σημερα δεν εχει ξυπνησει ακομα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα εχω τα νευρα μου με την κορη μου δεν κοιμαται γμτ και δεν μπορω να κανω τιποτα. την εβαλα 10 και 10.30 ξυπνησε και θα ξανακοιμηθει στις 15.00 στο αμαξι για 20 λεπτα.

τωρα κλαιει στα ποδια τις καρεκλας μου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ελα μανιταρακι μου μην εχεις νευρα.αληθεια οταν την κοιτας δεν σου περνανε?τοσο γλυκουλη ?τοσο μικρουλη?μην μην μην .παρτην δωσε της δυο απανωτα φιλακια και θα τις περασουν ολα.τι κανεις φιλεναδιτσα μου?

4ywWp2.png

Εχτισα και ήρθα...Στο γυρισμό πήρα και μια μπουγάτσα!!! Αχ τι ΄πεινα είναι αυτή ρε παιδιά; Σκεφτόμουν να με εβλεπε ο γυμναστής από μια μεριά, τι βλέμα θα μου'ριχνε!

Μανιταράκι μου πολυ νωρίς ρε συ τη βάζεις για ύπνο. εμείς μετά τις 12...

Ειρηνάκι σλουρπ μιαμ και νανι τώρα...νυστάζω ρε παιδιά. Αλλά θα πάμε στη γιαγιά μου και μετά αγορά...

Για τα κορν φλεικς ανησυχώ γιατι τα τρώει με γάλα φρέσκο σαν αυτό που πίνουμε εμείς. κάνει αραγε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ηρθα κι εγωωωω!!!Μανιταρακι.....ηρεμηστε και καθιστε...:)

Λορετακι μου βλεπεις να το πειραζει το μωρο;;Ουτως ή αλλως το γαλατακι της μανουλας το πινει κανονικα :)

Ειρηνουλιους....τι φτιανς;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!

Όλα τελείωσαν, κοιτάμε πλέον μπροστά και προς το παρόν μου έχει λείψει τρελά το ζουζουνάκι μου που έχω να την δω 2 μέρες...!! Έχω να πω πάντως ότι ήταν μια από τις πιο σουρεαλαστικές στιγμές της ζωής μου.... Angel τι να πω κούκλα μου που έλεγες ότι εσυ έκανες διακοπή στον 5ο...ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ...!! Αυτάαααα από αυτο το μέτωπο....

Τι άλλα νέα βρε κορίτσια; Για τις τουρτίτσες που λέγατε και εγώ γύρω στα 40ευρώ για 2 κιλά πληρωσα... Μαρίνα το fresh είναι αρκετά ακριβό οπότε πάλι καλά να λές!! Η τούρτα σου όμως ήταν τέλεια!!!!!

PCqNp2.png

Χριστινακι!Χαιρομαι πολυ που σε βλεπω και παλι εδω!

εγω γιατι δε θυμαμαι ποσα εδωσα για τη τουρτα;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...