Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μα τη γαιδουρα που ειμαι συγνωμη κιολας δεν ευχυθηκα στα υπολοιπα μωρακια μας χρονισαν σχεδον ολα μπραβο αντε βρε κοριτσια και μια ευχη για μας να καταφερουμε μεχρι του χρονου να συναντηθουμε ολες μαζι και για να το κανω ακομα καλυτερο στα σπιτακια που πηγε η μαρινα σαββατο κυριακο μονο γυναικες (χωρις παιδια το τονιζω αλλιως δεν θα ερθω:mrgreen:)

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναιιιιι Μανιταράκι μου να πάμε!!!!!!!!!!!!! (στον ύπνο μας αλλά οκ!). Η Στελλίτσα πρόλαβε τη μικρή μου πολύ πριν τη συνάντηση! Κι είναι καλό παιδί ο Γιωργάκης σου κι έχουμε και μεγάλη συμπάθεια στο όνομα αλλά τι να κάνουμε!

Λορέτα μου έβαλα στο άλμπουμ φώτο από το πώς φαίνονται τα ρολάκια! Θα δεις και στο μάτι θα δειχνουν πολύ ωραία και δε θέλει πάνω από 5'. Απλά σφίξε καλά με το αλουμινόχαρτο και οπωσδήποτε να μείνουν 1 να μη σου πω και 2 μέρες ψυγείο!

Άσχετη ερώτηση: Τις τούρτες πόσο τις παίρνετε το κιλό? Θέλω να δω αν μας έπιασαν Κώτσους!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να σται καλα...οπως ειδατε ξεκινησα απο νωρις να μαγειρευω σημερα γιατι δεν προλαβαινω αλλιως εκανα σουφλε τυριων, ρολο κιμα με αυγο, τυροπιτακια, λουκανοπιτακια, πιτσα και μανιταροπιτα και φυσικα τουρτα!!!ισα ισα προλαβα και δεν ειχα και πολυ κοσμο οικογενειακα κυριως...

στεγια μου περαστικα στον γιαννο σου και εμενα ο μικρος απο τον παππου του το κολλησε!!!

ειναι καμμια εδω???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ουφ επιτελους σας εφτασα μου βγηκαν τα ματια ομως δεν εχασα λεξη.

γλυκουλα να ζησει το μικρακι σου.

μαρινακι μου αυτα τα λενε τη αφηνεις το παιδακι μου να ξεροσταλιαζει?

λορεττα ειμαι σιγουρη οτι εχεις δικιο και φυσικα ειναι μεγα λαθος του αντρα σου και το οτι ειναι γαιδουρη ειναι σιγουρο ομως μηπως να ηρεμησεις γιατι εχει ο ανθρωπος (συγνωμη παλιανθρωπος )και την στεναχωρια του με την δουλεια?λεω εγω τωρα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Να σου πω ήταν με ζαχαρόπαστα πάνω σε σχήμα καροτσάκι, αλλά νόμιζα ότι έτσι κι αλλιώς γύρω στο 20αρι έχουν το κιλό! Αμ δεν ήξερες δε ρώταγες! Τέσπα και του χρόνου να είμαστε καλά, ήταν πολύ ωραία αλλά σε τέτοιες δύσκολες εποχές είναι να τα σκεφτόμαστε όλα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α πες έτσι!!! Εντάξει τώρα έρχεται στα ίδια περίπου! Κι εγώ θυμόμουν ότι και στο γιο μου το Καλοκαίρι κάπου στα ίδια μου είχε βγει από άλλο ζαχαροπλαστείο! Είχα ξεχάσει ότι χρεώνουν χωριστά την παράσταση

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Στελλίτσα περαστικά στο Γιάννο...:( Ευτυχώς που το προλάβατε. Άκου ιωγενής παρωτίτιδα, δεν είχα ιδέα πως υπάρχει. Βρε τσάκαλε, ώστε τα μαγείρεψες όλα τσακ μπαμ, ε? Μπράβο! Το λοιπόν, εγώ θα φτιάξω: σαλάτα με μαρούλι καρότο λάχανο και σως, νουά αλά κρεμ, κανελόνια (κρέπες διπλή δόση) με κιμά, τυρόπιτα, μπόμπες με ζαμπόν τυρί και τόνο μαγιονέζα, ριζότο, ντολμαδάκια, πίτσες, πατατοσαλάτα. Το σπίτι είναι σχεδόν τζιτζι, αν και όλο και διάφορα θα βγουν στη πορεία. Τα μαγειρέματα ξεκινούν από αύριο!

Μαρινάκι 25 το κιλό ε? καλέ τι εννοείτε ότι χρεώνουν διαφορετικά το σχέδιο? Εννοείτε στάμπα, δηλαδή εκτύπωση? Εμείς έχουμε παραγγείλει με θέμα το Νέμο, αλλά επειδή δε θέλω τις στάμπες, θα γίνει με ζελέ.

Τί άλλα? γιατί έχω χάσει επεισόδια τον τελευταίο καιρό.

Το Χριστινάκι τί να κάνει ρε γμτ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...