Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στον Ευθύμη Γλυκούλα,συγνώμη ξεχάστηκα είμαι συγχυσμένη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααααα αυτο ειμαι σιγουρη οτι παει σε μενα....απο το ωραια ξανθια το καταλαβα :lol::lol::lol::lol::lol::tongue: οχι.....:)

η επιχειρηση εβουλιαξε κι εγω ειμαι σπιτι με ταμειο ανεργιαααας :rolleyes:

ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

Η αύτθρα δε ξέρω πως γράφεται κιόλας είναι σα πληγούλα μέσα στο στόμα ξέχασα να σας πω πως όταν τρώει κάτι όξινο τον τσούζει γιαυτο και τα κλάματα στην φρουτόκρεμα

Μαρινάκι δεν ήταν ακριβώς μαγουλάδες είναι ιογενής παρωτίτιδα δηλ μοιάζει αλλά δεν είναι από το βακτήριο της παρωτίτιδας που εμφανίζεται και στα 2 μάγουλα αλλά μόνο στο ένα

Οκ όλα κάλα είναι απλά τα έχω πάρει χοντρα με τον πεθερό μου και περιμένω να τους δω και θα μας ακούσετε καλά Ελένη μέχρι και εσείς......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ααααααααααα την αυθα λετε;;;;;;;τωρα καταλαβα καλυτερα :) :)

Σμαρω ναι...μπορεις να το πεις κι αυτο....:)

Στεγια θα χω τα αυτια μου....ανοικτα!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τώρα τι να πω για τον πεθερό...

να τους το πεις Στέλλα μου να προσέχουν...(ωχ δε θα'θελα να ήμουν στη θέση τους:tongue:). Οσο για την αντιβίωση, δε πειράζει μη σε στεναχωρεί αυτό!

Ρε κορίτσια ωραία πράγματα φτιάχνετε. Πέστε μου όμως καμιά συνταγουλα ευκολη. Μαρινάκι δώσε το λινγκ, στελλίτσα μ'ενδιαφέρουν τα κεφτεδάκια!!! σλουρπ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Είναι αυτή: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4132&Itemid=49

Επίσης πολύ γρήγορα και εύκολα: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3342&Itemid=49

Λίγο πιο μπελαλίδικο αλλά πεντανόστιμο: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5238&Itemid=49

Επίσης, αν κάνεις τα κεφτεδάκια, πανεύκολα παίρνεις κοτομπουκιές και λουκάνικα κοκτέιλ από σούπερ, τα ψήνεις κανένα 15' στο φούρνο και μετά σε καλαμάκι σουβλάκι τα βάζεις εναλλάξ με κυβάκια τυρί (μαλακό γιατί αλλιώς σπάει) και ντοματίνια μισά!

mGKop3.png60Jvp3.png

στεγια περαστικα θα ειναι μην στεναχωριεσαι!φιλια στον μικρουλη σας.

τι φτιαχνετε εδω φαγανουλες μου?μαρινακι σερβιρεις βλεπω.μια χαρα να ημουν απο μια μερια να κανω ποιοτικο ελεγχο........

4ywWp2.png

καλημερα

επιτελους εχω ιντερνετ ομως δεν εχω χρονο τρεχω και δεν φτανω εσεις ολα καλα?απο σημερα θα αρχισω να διαβαζω ολα αυτα που εχασα .

πως ειναι τα μωρακια σας χρονισαμε? να ειναι οοοοοολα γερα τα μωρακια του κοσμου.και να φωτιζει ο θεος και εμας τις τρελες μανες.(μιλαω για την ειδηση απο τα τρικαλα )παω να διαβασω νεα και ξαναπερναω:tongue:

βρε καλως το το παιδι!!χρονισαμε ναι!!!!!για να αλλαξεις και εσυ τικερακι

4ywWp2.png

Μαρινάκι ευχαριστώ... λέω να κάνω αυτό με τα ρολάκια, το ευκολο δηλαδη χιχι...Αλλά και η μανιταρόπιτα μουρλια!!

Κορίτσια μάλλωσα πολυ με τον άντρα μου και είμαι κλαααααψψψψψψψψψψψ..

Όλο μαλλώνω, τι έχω γιατρέ μου?

Δε μαλλώνουμε ποτέ και σημερα με άκουσε όλη η πολυκατοικία...για χαζομάρες εντωμεταξύ αλλά δε τον χωνευω προς το παρόν.

Ειρηνάκι παρήγγειλα και γω τουρτα με τον αριθμό ένα αλλά δε θα μου την κάνουνε τόσο υπερπαραγωγή...μόνο με γαλάζια σαντιγύ... μπουχουου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλα δεν μπορουν να κανουν κατι σαν δρομο επανω?αν θες αγορασε μονη σου στολιδια για να βαλεις.εγω ετσι ηθελα να το κανω και ο καλος μου τσαντηστηκε.γενικα οταν θελω να κανω κατι που θατο δουν και αλλοι θελει να ειναι απο επαγγελματια.αν βαλω εγω το χερι μου νομιζει οτι θα ειναι κοτσανα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ουφ στεναχωρεθηκα τωρα και δεν διαβαζω παρακατω.

ειρηνη εισαι εδω?ξερεις ποσες μερες θελω να σε παρω τηλ?ομως τρεχω σαν την τρελη μονο το πρωι κοιμαται η ελενη για καμια ωριτσα 10 με 11 ομως φανταζομαι θα κοιμασε εσυ .

χρονια πολλα σας ειπα?σας ειπα πολλες φορες ομως εσεις δεν τα ακουσατε,οποτε θα τα ξαναπω χρονια πολλλλλλλλλα και καλα να ειναι γερος ο γλυκουλης.

izE6p2.png?S6UQkQqM

να ευχηθω και στα υπολοιπα μωρακια της ομορφης παρεας μας υγεια και μονο υγεια τα υπολοιπα θα τα καταφερουμε.

και να ρωτησω την κυρια στελλα ποτε προλαβε και κανονισε με την γερμανιδουλα ?δεν ειδες καλε πως την γλυκοκοιταζε ο γιωργος?αμεσως να την προλαβεις εσυ,τη θα πω τωρα εγω στο παιδι μου?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ειρηνάκι δε ξέρω ρε συ, ένα απο τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης και απο φαντασία 0 (μηδέν)... Δε πειράζει θα είναι μινιμαλ. Και γω δε θέλω να βάλω κάτι πάνω από μονη μου γιατί δε ξέρω πως θα βγει. Εσύ αν έχεις εμπνευση να βάζεις και να μην ακούς τον άντρα σου. γκρρρρ με τσατίζουν όλοι οι άντρες σήμερα γκρρρρρ

μανιταράκι γεια σου...ολες στεναχωρεθήκαμε πολύ. περιμένουμε να μπει το Χριστινάκι να δούμε πώς είναι!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...