Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λοιπόν σήμερα ηρέμησα να σας πω τι πάθαμε...

Δε θυμάμαι αν είχα αναφέρει πως την Κυριακή πήγαμε βόλτα στη πεθερά μου...Αφού φτάσαμε ρωτήσαμε τι κάνουν και μου λέει ο πεθερός άρρωστος.την ρωτάω κρύωμα, εμφανώς ανήσυχη και μου λέει ΝΑΙ!!Εκείνη την ώρα έλειπε με το που ήρθε τον παίρνει αγκαλιά και τον κρατάει με το στόμα του σε απόσταση αναπνοής στο στόμα του Γιάννου...

δε λέω κάτι η ηλίθια!!!

τεσπα τέλος αυτό...

Την Τρίτη λοιπόν την ώρα της φρουτόκρεμας αφού έχει φάει 10 κουταλιές κλάματα από το πουθενά...(σημείωση:τα φρούτα είναι τα αγαπημένα μας,κάθε συνδυασμός)να τον παίρνω αγκαλιά και να μη σταματάει(πρώτη φορά αυτό)Εκείνη την ώρα παρατηρώ το δεξί του μάγουλο ελαφρώς πρησμένο και λέω πάχυνε?ΟΚ τίποτα άλλο όλη μέρα.

?Κάνουμε το πάρτυ και έρχεται ο παππούς και του δίνει το δώρο(ποδήλατο για 5χρονο)και λέει είμαι άρρωστος δε τον φιλάω.............:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Εχτές στη φρουτόκρεμα ξανά μαναμ τα ίδια!!!

βλέπω το μάγουλο περισσότερο πρησμένο!!!

παιδίατρο....

να τον ψάχνει αυτι τίποτα,από το δόντι τίποτα,λαιμό τίποτα

ε χάρη στη μανούλα κόλησε μεν ίωση(στοματίτιδα και λαιμό)αλλά εκτός από μια αυτρα τίποτα άλλο.το καλό μου εξυσε την αυτρα και την μόλυνε και αν δε πηγαίναμε θα πάθαινε ιογενή παρωτίτιδα(μαγουλάδες).θα πιεί αντιβίωση....κλαψ(δεν είχε πιεί ούτε ντεπόν....)κλαψ

ααα και τελικά ο παππούς μας κόλλησε όπως καταλάβατε!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζες ευχαριστώ,στην ουσία είμαστε μια χαρά απλά να προλάβουμε το "κακό" παίρνουμε αντιβίωση.....

Η παιδίατρος τρελάθηκε γιατί δεν είχε τίποτα στην ουσία οπότε και με πίκρα μου πρότεινε την αντιβίωση....

Κορίτσια πάντως μου είπε τόσο καλά λόγια για μένα που τον θηλάζω και που το παιδάκι μου δεν έχει αρρωστήσει που ένιωσα πολύ καλά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε σημερα;Στεγια περαστικα στο Γιαννο σου!Ομως...δε καταλαβα τελικα τι εχει....(ε ναι ειμαι ξανθια!!!)και πως του το κολλησε ο πεθερος σου..;;

Εμεις καλα δοξα το θεο εδω παιζουμε.....το Χριστινακι μας ουτε φωνη ουτε ακροαση ε; :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κόλλησε την ίωση με μοναδικό σύμπτωμα μόνο την αύτρα ούτε πυρετό ούτε λαιμό......

Απλά έξυσε την αυτρα και την μόλυνε γιαυτό και το πρήξιμο στο μάγουλο και για να αποφύγουμε την παρωτίτιδα παίρνουμε αντιβίωση...

Ο πεθερός είχε στοματίτιδα,λαιμό,πυρετό!!!!

πώς κόλλησε Ελενάκι από την Κυριακή ο παππούς τον κράταγε δίπλα στο στόμα του!!!!!!!

Ευχαριστώ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αααααα ειχε στοματιτιδα ο πεθερος;;;τωρα το καταλαβα....(καλιο αργα παρα ποτε;;;).....δε χαμπαριαζουν ρε οι παππουδογιαγιαδες και το θεικο ειναι οτι για να μη το φιλησουν πουθενα στο προσωπο και το κολησουν το φιλαν στο χερι!!!!!Ακομα χειροτερα δηλαδη....και στεγια μου μια τελευταια ερωτηση...τι ειναι η αυτρα;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χρόνια πολλά στο Ευθυμάκο! Πάντα γιορτές στο σπίτι σας γλυκούλα μου!

Λορετάκι να σου δώσω λινκ για μανιταρόπιτα που γίνεται σούπερ? Θα σας βάλω στο άλμπουμ αργότερα φώτο και από το δικό μας μπουφέ που η αλήθεια είναι ξεπατώθηκα αλλά με τη βοήθεια μιας κοπέλας από εδώ κάναμε (κάποια η μαμά μου η αλήθεια είναι) πολύ ωραία πραγματάκια!

Το Χριστινάκι μας το σκέφτομαι κι εγώ συνέχεια, μακάρι να νιώσει καλύτερα να έρθει να μας πει τα νέα της!

Στεγία μου περαστικά στο αγοράκι σου! Κι εγώ πάντως νόμιζα ότι μαγουλάδες μπορείς να κολλήσεις μόνο από κάποιον που νοσεί με το ίδιο πράγμα! Ιδέα δεν είχα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΛΕΟΝ????

Αααααααα αυτο ειμαι σιγουρη οτι παει σε μενα....απο το ωραια ξανθια το καταλαβα :lol::lol::lol::lol::lol::tongue: οχι.....:)

η επιχειρηση εβουλιαξε κι εγω ειμαι σπιτι με ταμειο ανεργιαααας :rolleyes:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λορετάκι να σου δώσω λινκ για μανιταρόπιτα που γίνεται σούπερ?

Δε τη δινεις στο μανιταρι καλυτερα;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...