Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και χαρά σας!

Βλέπω είμαστε λίγο ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό, με τα βίας που συμπληρώνεται καμιά σελιδούλα ε? Πού θα πάει αυτή η κατάσταση εεεεεε?:tongue::tongue::tongue: Για να ανακάμψομεν παρακαλώ!!! Εγώ τρέχω για τις ετοιμασίες για το πάρτυ μας το Σάββατο, θα φτιάξω μενού, πρέπει να μαγειρεύω 2 μέρες 3 νύχτες και 4 απογεύματα:lol::lol::lol:, αλλά χαλάλι για τον κανακάρη μου!!!!!! Η δίαιτα που ακολουθούμε (sorry, πάχυνση εννοώ!!!:mrgreen:) πάει μια χαρά δόξα το θεό, οπότε έχω ηρεμήσει κάπως και με αυτό το θέμα! Εντωμεταξύ έχουμε καλέσει τους απολύτως απαραίτητους και μαζευόμαστε γύρω στα 40 άτομα, είναι που είμαστε σόι καρπερό τρομάρα μας!!! Πού θα κάτσουμε δεν ξέρω λέμε!!!!

Μιλώντας για μπάνια και λουτρά:D, πρέπει να πάω κι εγώ για μπανάκι και βαριέμαι η γυναίκα:(. Μωρέ θυμάστε το ροζ πάνθηρα που όταν ήθελε να πλυθεί έμπαινε σε ένα πλυντήριο και πλενόταν μια χαρά αυτόματα???:mrgreen: Ένα τέτοιο θέλω!!!!!!:D

Δε βλέπω κίνηση στο μαγαζάκι, ας πάω να κάνω τα λουτρά μου η Κλεοπάτρα:tongue::tongue::tongue: και από Δευτέρα που θα έχω επιτέλους περισσότερο χρόνο θα σας επανακατσικωθώ!!!

Καλησπέρα,Λορεττάκι από τότε που το είχες γράψει ψάχνω την φώτο με την γραβάτα...

πού είναι οεο?

δεν την έχω δει λέμε...

Φωτο θα βάλω σε λίγες μέρες καθώς είχαμε επαγγελματική φωτογράφιση καλέ από την νονά....

όπως και περιγραφες για το πάρτυ...

ΑΑΑΑ μιας και είδα την Πρίνσυ να σας πω πως μαγείρεψα τα πάντα μέσα σε 3 ώρες....

ΛΙΩΜΑ λέμε...και το καλύτερο?βρήκα τρόπο μετά για επαναφορά και επαναφόρτιση....ο,γες προπόνηση και άγιος ο Θεός.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερααααααααααααααα!!!!ξυπνηστεεεεεεεεεεεε χιχιχιχι

σημερα γιορταζει το παιδακι μου και ειμαι πολυ χαρουμενη....το μεσημερι θα εχω τραπεζι γι αυτο ξεκιναω απο τωρα για να προλαβω που κοιμαται ο μικρος γιατι αλλιως θα μεινουμε νηστικοι...χιχιχιχι...

φιλιαααααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!!

Παιδιά εγώ δεν έκανα μπάνιο χθες...πιφ πιφ καραπιιιιφφφφ...θα κάνω τώρα και θα πάμε κόσμος για ψώνια μετά.

Θα κάνουμε παρτυ την Κυριακή αλλά με πολύ λίγα άτομα. Βέβαια παρηγγειλα και απ'εξω πράγματα γιατί δεν θέλω να κουραστώ...μπουαααααααααα. Πείτε ομως καμιά ιδεά για τίποτα σπιτικό πλιζζζζ

Στελλίτσα τη φώτο την είχα βάλει σε κάποια σελίδα που έγραφα...χαζομάρα όμως μωρέ...θα φτιάξω αλμπουμ και θα τις βάζω εκεί.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Λενάκι να χαίρεσαι τον Ευθύμη σου! Γιορτάζει και μένα η γιαγιάκα μου και έχω ιδιαίτερη αγάπη στο όνομα!!!!

Αχ τι καλό φτιάχνεις...καλέ σηκώθηκες από το άγριο χάραμα;;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετακι καλημερα,τωρα σε ειδα.εγω θα σου ελεγα να φτιαξεις τα κλασικα τυροπιτακια.σπανακοπιτακια,πιτσα,κεφτεδακια και καμια ευκολη σαλατα.θα εχεις παιδακια ή θα ειναι τελειως οικογενιακα??

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

λορετακι καλημερα,τωρα σε ειδα.εγω θα σου ελεγα να φτιαξεις τα κλασικα τυροπιτακια.σπανακοπιτακια,πιτσα,κεφτεδακια και καμια ευκολη σαλατα.θα εχεις παιδακια ή θα ειναι τελειως οικογενιακα??

Τζες αν μπορουσα να τα φτιάξω όλα αυτά...

όμως μ'αρεσουν τα κεφτεδάκια τα μικρά που φτιάχνουν. Θα δοκιμάσω!!!!

Δε θα είμαστε οικογενειακά, μόνο μερικοί φίλοι με τα παιδιά τους...λίγα άτομα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετα μου μπορεις να έχεις θέληση...

Εγώ μέσα σε 3 ώρες έφτιαξα:κεφτεδάκια,τυροκροκέτες (τα έκανα σουβλάκια και έβαλα και ντοματινι και τα καρφωσα σε μισό λάχανο που το είχα διπλώσει με αλουμινόχαρτο),2 μεγάλα ταψιά πίτσα,μια τεράστια μακαρονοσαλάτα.σαλάτα μαρούλι.Ο μπαμπούλης έφτιαξε 2 μεγάλες μπόμπες και καναπεδάκια.Η πεθερά τυροπιτάκια και ρολό.

η μαμά μου ψητό κρέας!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λορετα μου μπορεις να έχεις θέληση...

Εγώ μέσα σε 3 ώρες έφτιαξα:κεφτεδάκια,τυροκροκέτες (τα έκανα σουβλάκια και έβαλα και ντοματινι και τα καρφωσα σε μισό λάχανο που το είχα διπλώσει με αλουμινόχαρτο),2 μεγάλα ταψιά πίτσα,μια τεράστια μακαρονοσαλάτα.σαλάτα μαρούλι.Ο μπαμπούλης έφτιαξε 2 μεγάλες μπόμπες και καναπεδάκια.Η πεθερά τυροπιτάκια και ρολό.

η μαμά μου ψητό κρέας!!

με εκανες και πεινασα.........

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...