Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμ πεςστο ντε!κι εγω ψαχνω να βρω κατι σημερινο!!:lol::lol::lol::lol::lol:Και ναι ολες εχουμε φεις!αντε λοιπον!!!βιασου!!!:lol:Καλημερα στεγια!:P

Τα παλια τα εχεις διαβασει δηλαδη;;Ενημερωμενη σε βρισκω φιλεναδα....:tongue::tongue:Δε μπορω να βιαστω ρε παιδια πρεπει να προετοιμασω το εδαφος..;):tongue:Μιλαμε για τρελη ζουλια τι να κανω;;;Εδω συνεχεια ελεγχει το κινητο μου και τα μηνυματα...Να πω οτι ειχα και χρονο με 4 παιδια!!!!Να πω οτι ειμαι μονη τα πρωινα,με 4 ποτε δεν ειμαι μονη..τι να πω;;;;Μ'αρεσει ομως δε μπορω να πω μετα απο τοσα χρονια ο γλυκος μου..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι λες βρε θηρίο;; Είχατε τόσους καλεσμένους;;; Μωρέ μπράαβοοο!!! Ούτε ο πρωθυπουργός :tongue::tongue::tongue:

Πάντως πολύ καλά θα κάνετε την βάφτιση στις σπέτσες!! Θα είναι τέλεια!! Και πολύ ωραίο νησί και στην τελική όποιος δεν μπορεί δεν έρχεται! Για ποιο μήνα λέτε;

Ακόμα δε έχουμε πει με σιγουριά....

θα κατέβουμε μια Πόρτο Χέλι να κλείσουμε και μετά....

Αχχ αν δείς το βίντεο του γάμου χαιρετάμε πάνω από 1,5ώρα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κολλήσατε στο θέμα με το σεχ???????

Εγώ δε το βρήκα...Δε πειράζει..

Μου φαίνεται κοιμήθηκε...

Θα πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί το απόγευμα περιμένω μια ξαδέρφη μου(πολύ περίεργη)και είναι χειρότερη και από πεθερά....

Θα το αφήσω ανοιχτό και θα σας ρίχνω κανα βλέμμα...

Τι φαγητό έχετε?

Εμείς ντολμαδάκια της πεθεράς...ΜΜΜΜ

Μικρασιάτικη συνταγή γλύφεις τα δάκτυλά σου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εξαφανιζόλ όλες σας????????????????

Καλό μεσημέρι...Καλή όρεξη έρχεται ο μπαμπούλης για φαγητό και νάνι...'

Φιλάκια σε όλες σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Που είστε καλέ;;;

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι.. Είμαστε σχεδόν 3 μήνες κλεισμένοι σπίτι, μου προτείνει η μαμά μου να μας κρατήσει ένα βράδυ τη μικρούλα για να βγούμε και ... δεν θέλουμε!! Είναι φυσιολογικό αυτό; Εσείς το έχετε νοιώσει; Δηλαδή μ'αρέσει να μου την κρατήσει κανένα πρωινό να βγώ για δουλειές, ψώνια κλπ αλλά δεν θέλω βράδυ.. για να βγω έξω... δεν ξέρω γιατί! Αφήστε που αν βγούμε δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε και ποιους να πρωτοδούμε, νοιώθωντας ότι αν δεν κάνουμε κάτι 'σούπερ' θα πάει χαμένο το babysitting.... το νοιώθει καμιά άλλη τσουπρίτσα αυτό;; Ή είμαι τρελή γιατρέ μου που δεν αρπάζω την ευκαιρία;;;:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εδω για λιγο εγω χριστινακι!Λοιπον...τι να σου πω τωρα...τον μεγαλο μου πρωτη φορα τον αφησα 7 μηνων βραδυ για να παω σε γαμο φιλης μου...και το σκυλομετανοιωσα...αφου μεγαλωσε ομως σκεφτομουν οτι ηταν πιο ευκολο να τον αφηνω μωρο αφου δεν επρεπε να αντιμετωπισω τα μαμα μη φυγεις κλαματα κτλ....τωρα.....ακομα δε μπορω να διανοηθω να αφησω το μωρο...δε ξερω ποσο θα κρατησει...θελω πολυ να βγω εξω αλλα προς το παρον τουλαχιστον το μωρο δεν το αφηνω...ουτε στη μανα μου,ουτε πουθενα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Σιγά-σιγά Χριστινάκι θα σου έρθει η όρεξη! Είναι και που θηλάζεις και ίσως σε προβληματίζει κι αυτό! Εμείς τις προάλλες που πήγαμε μία ωρίτσα για καφεδάκι ομολογώ ότι το χρειαζόμουν αλλά δεν το ευχαριστήθηκα, παρόλο που ήξερα ότι η μικρή κοιμόταν και δε θα ξυπνούσε, όπως και έγινε! Τέσπα θα μας περάσει!

Σε λίγο θα πάμε οικογενειακώς για την ευχή και από αύριο πρώτα ο Θεός ποιός μας πιάνει! Ειρήνη εσείς πήγατε εκκλησία? Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελένη ούτε το πρωί τον αφήνεις καθόλου; Εγώ για να απαντήσω και σε σένα Μαρίνα δεν έχω θέμα με το γάλα, γιατί βγάζω άνετα με το θήλαστρο και το αφήνω ή στον καλό μου ή στην μαμά μου άμα θέλω να πάω σε καμιά δουλίτσα. (και έχω φτιάξει και 'αποθήκη γάλακτος' στην κατάψυξη) Και μόλις γίνει 3 μηνών το αστεράκι μου δεν θα την αφήνω καν..θα την παίρνω και αυτή παντού μαζί μου.. Απλά βράδυ ακόμα δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση να βγούμε... αλλά μάλλον είναι φυσιολογικό εε;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ ειμαι ακόμα δε γύρισαν οι άντρες μου από το κολυμβτήριο! Χριστινάκι καλά κάνεις με την τράπεζα γάλατος κι εγώ έχω κάνει μια μικρή καβάντζα! Κι εγώ το ίδιο αν και λίγες φορές έτυχε μέχρι στιγμής το αφήνω στη μαμά μου στον άντρα μου δεν έτυχε ακόμα αφού λείπει τα πρωινά! Κλαίει η μπουμπούκα πάω να ταίσω και τα λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kορίτσια καλησπέρα,

ξαφνικά δεν έχω χρόνο για τίποτα. Ο μικρός μεγάλωσε και δε κοιμαται τα πρωινά, θελει παιχνίδια και προσοχή.

αααχχχ τι να πρωτοσχολιάσω...

και μεις ζοριζόμαστε με τα κακάκια αλλά το βράδυ. Επίσης το βράδυ θα κάνει πράσινα ενώ τη μέρα κίτρινα. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Τα έχω κόψει όλα πια...

Κέλι πολύ εντύπωση μου κάνει που ζηλεύει ο άντρας σου. Είναι πολύ γλυκό. Πάντως με 4 παιδιά και λεχώνα σχεδόν μόνο τις εξωσυζηγικές σχέσεις δε θα σκέφτεσαι....

Εγώ έκοψα τη φόρα μου στις εξόδους γιατί παρατήρησα οτι το μωρό μετά είναι νευρικό και έχει γκρίνια. Δε ξέρω αν σχετίζονται οι βόλτες με την γκρίνια. Σκέφτομαι μήπως κρυώνει...

Εντωμεταξύ από χθες με πονάει και η τομή μου. Ανησυχώ...θα πάρω τον γιατρό μου τον βράδυ....(δε τον βρίσκω ποτέ πρωί)

Οσο για το σεξ, εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη, ενώ ο άντρας μου έχει. Νομίζω οτι από μέσα του με βρίζει που δε θέλω...αλλά δε μπορώ καθόλου, τι να κάνω...

Αλήθεια εσείς πως καταφέρνεται και κάνετε το πρωί βασικές δουλειές? εγώ πρέπει να είμαι πάνω απο το κεφάλι του με αποτέλεσμα να μη προλαβαίνω ούτε να φάω ούτε τουαλέτα.

αυτά...ελπίζω να μπορεσω να ξαναμπώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχααχ ναι βρε Μαρίνα, τράπεζα γάλατος ήθελα να πω.. άκου ..αποθήκη!!:D

Εγώ ας πούμε σήμερα το απόγευμα θα την αφήσω λίγο στον καλό μου, να πάω να αλλάξω κάτι δωράκια.. να πάρω λίγο αέρα..να ξεσκάσω βρε αδερφέ :cool::cool:

Λορετίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν βρίσκεις χρόνο τώρα που το μωρούλι σου μεγαλώνει!! Και εγώ το έπαθα αυτό πριν 1-2 εβδομάδες που εκεί που κοιμόταν όλη μέρα, άρχισε ξαφνικά να κάνει κάτι ολοήμερα ξύπνια!! Δεν ήξερα πως να την διασκεδάσω και παράλληλα να βρω και λίγο χρόνο για μένα... Τελικά την βάζω λίγο στο ρηλάξ, λίγο σε ένα άλλο ρηλάξ κουνιστό, λίγο στο πορτ μπεμπέ, λίγο αγκαλίτσα.. γενικώς λίγο απ'όλα και κάπως περνάει η μέρα και κάνω τις δουλίτσες μου ανά τεταρτάκια όσο αντέχει να κάτσει σε όλα τα παραπάνω χωρίς γκρίνια...!!

Τώρα για τη βόλτα που λες.. τι να σου πω.. εγώ τις ελάχιστες φορές που την έχω βγάλει έξω δείχνει να της αρέσει..βασικά κοιμάται του καλού καιρού...

Ααα.. δεν σας είπα το ανέκδοτο... μου είπε η παιδίατρος εχθές να μειώσω / κοψω τις σοκολάτες... και τι έκανα γι'αυτό;; Έφαγα εχθές το βράδυ μια Ιον αμυγδάλου και σήμερα μισό κουτί οικογενειακό haagen dazs...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Χριστινάκι ήθελα να σε ρωτήσω για τα γλυκά αλλά είπα να μη ξήσω πληγές...

εγώ τις έκοψα εδώ και 18 μέρες... αλλά δεν είδα αλλαγή στη ζυγαριά...Τρώω βέβαια γλυκά του κουταλιου, χαλβά, μέχρι και λουκούμια....

αυτό το κουνιστό ρελάξ ειναι καλό..???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...