Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύη στα περισσότερα παιδάκια όλο και βρίσκουν κάποιο φυσηματάκι, συνήθως φεύγει από μόνο του μεγαλώνοντας ή και να υπάρχει δε δημιουργεί θέμα! Εμένα και στα δύο άκουσαν ένα μικρό φύσημα όταν γεννήθηκαν και έχω κι εγώ το ανακαλύψαμε στο γυμνάσιο που ήθελα ένα χαρτί για να συμμετάσχω σε κάτι αγώνες! Όλα καλά! Σκόρδα στην κούκλα σου γυναικάρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ουφ εβαλα να σιδερωσω αλλα θελω να κοιμηθω γκρρρρρρρρρρρρ.....ευα και εμενα και τα 2παιδια ακουγανε φυσημα και τωρα στην μαρια εχει φυγει οπως επισης και στον μικρο...καλα μα καμια για το μπλογκ μου??????τς τς τς τς τς:cool::lol:

:-D

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??εμεςι καλα λιγη γκρινιτσα αλλα μαλλον κανενα δοντι θα ξεφυτρωσει....εχω ανοιξει ενα μπλογκ μπειτε αν θελετε να ριξετε μια ματια ειμαι στην αρχη για αυτο δειξτε λιγο ελεος....http://glykoparamythaki.blogspot.com

Αννια μια γρήγορη ματιά...Υπέροχο..

καλή συνέχεια... θα σε παρακολουθώ....

Ειδικά το πράσινο θέμα με άγγιξε!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χριστινάκι μου δε βρίσκω λόγια καλή μου!!!!!

Εδώ θα είμαστε όλες σου οι ιντερνετικές αδερφές σου να τα λέμε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου ένα μεγάλο.....

thank-you-kids.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1244230277928

για τις ευχές σας....

Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

Λορετάκι μου να τα εκατοστήσει και ο Αργυράκος μας.....

birthday_balloon_bunch.jpg&t=1

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ω ΝΑΙ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΣ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

Κοριτσια καλημερα,

Στεγια και Λορετακι χρονια πολλα στα αντρακια σας!

Χρονισατε κι εσεις!Περασε ενας χρονος γεματος γελια,χαρες,καινουρια συναισθηματα,συγκινηση,κουραση και πανω απόλα ευτυχια!!!!Ευχομαι να ειναι ετσι ολοκληρη η ζωη των παλικαριων σας!

Γερα και καλοτυχα!!!

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΥΧΗ!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΟΥ!!!

και παμε στα σημερινα:στελλιτσα και λορετακι να χαιρεστε τους αντρες σας,τα καμαρια σας,τους πριγκηπες σας,τους ερωτες σας και μπορω να συνεχισω για ωρες.....να ειναι χιλιοχρονοι,ευτυχισμενοι και πανω απ'ολα να σκανε απο υγεια:D

ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΕΤΟΥΣ

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!!!

ΣΜΑΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΧΑΙΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....

χρονια πολλα στον γιαννη και τον αργυρη που γινονται ενος σημερα!!!!

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΜΠΟ!!!

Στελλίτσα και Λορετάκι να τα εκατοστήσουν τα κουκλάκια σας!!!:-D:grin::-D

Πολύ μ' αρέσει που ο Γενάρης είναι μήνας ευχών :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!

Γεια σας!

Ξέχασα να ευχηθώ στην Στελλίτσα για τον Γιάννο της! Στελλιτσα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!!

ΛΟΡΕΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ...

ΑΧ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΣΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ...

ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ......

χρονια πολλα στον γιαννο μας και στον αργυρακο να τους χαιρεσται και να τους καμαρωνετε παντα..!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!AGAIN....XAXAXAXA

στεγια μου και λορετακι να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

να ειναι πολυχρονα και ευτυχισμενα για ολη τη ζωη τους!

ANETΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΟΣ ΣΑ...ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ!!!

Στελλίτσα και Λορεττάκι να χαίρεστε τα όμορφα αγοράκια σας! Καλότυχα να είναι σε όλη τους τη ζωή!
Όλες μου τις ευχές στον Γιάννο και στον Αργύρη. Να είναι πάντα γερά και καλότυχα κι όλες οι αρετές να είναι πάνω τους.

Επίσης ευχές στις μαμάδες τους τη Στέγια και τη Λορέττα, να είναι καλά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, να τα καθοδηγούν στο δρόμο της αγάπης και της προόδου.

Φιλιά πολλά!

ΑΧ!!!ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ......

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΣ!!!

χρονια πολλα στους εορταζοντες να χαιρεστε τα παιδακια και παντα με υγεια και χαρα να τα καμαρωσετε οπως επιθυμητε

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΤΟ ΣΑ.....

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.....

Καλησπέρα κοριτσάκια μου θα πρεπει να ευχηθω στα μπιζουδάκια μου ΙΩΑΝΝΗ και ΑΡΓΥΡΗ να τα εκατοστήσουν και να εχουν υγεια και καλη τυχη στην ζωη τους και όπως λέω να εινα παμφτωχοι στην λύπη και πάμπλουτοι στην χαρα να μου τα κάνετε μακια μανούλες !

Φιλάκια πολλά!

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΣΑΣ....

χρονια πολλα σε ολα τα ζουζουνια του καφε μας να μας κανουν ευτυχισμενες και εμεις αυτα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΟΦΑΚΙ!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!

Κουμπαρουλα μου αν και ηρθαμε στο παρτυ θα σου ευχηθω και εδω χρονια πολλα να τα εκατοστησει ο Ιωαννης και να τον δειτε οπως επιθυμει!!!!!

Εφτιαξες φοβερα πραγματα σημερα αφου ακομα ειμαι πρισμενη απο το φαγητο!!!! Τι ηταν αυτο καλε???? Τουμπανο γιναμε!!!! Συγχαρητηρια για το παρτυ ηταν καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!! Και παλι χρονια πολλα και του χρονου με υγεια και ευτυχια παντα!!!!!!

1stbday5.gif

kavitha_bcard.gif

happy-birthday_animated_129.gif

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑΠΩ?

1)ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

2)ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....

3)ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.....

χρονια πολλα αργυρακο ,χρονια πολλα ιωαννη

παντα χαρες και επιτυχιες στην ζωουλα σας!!!να σας χαιρομαστε υγιεστατους!!!

ΕΙΡΗΝΑΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ!!!!

πως ειναι τα μωρακια σας χρονισαμε? να ειναι οοοοοολα γερα τα μωρακια του κοσμου.

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ...

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ Α ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους προσφατους εορταζοντες!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ.!!

ΕΥΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑ...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χρόνια Πολλά και καλάααααααααααααα!!!!

για άλλη μια φορά...

μπαίνω για λίγο για να ευχηθώ αν και θέλω να σχολιάσω πολλά!

Περάσαμε όμορφα χθες γενικά. Το βράδυ βγήκα με δυο φίλες μου Χριστίνες ΄και περασα επίσης πολυ καλά. Η μία μένει μόνιμα Μιλάνο και τη βλέπω μια φορά το χρόνο. Αχ εκανε και κατι επεμβασουλες και εγινε μουρλια. Εβγαλε λιπος απο τα μπουτάκια και το έβαλε στο στήθος!!!! Θα σας πω λεπτομέρειες άλλη φορά...(ψήθηκα πάντως ;)

Μανιτάρι να χαίρεσαι τον γιοκα σου! Ειρηνάκι καλά εκανες και πηγες στην γλυκούλα. Είσαι κοινωνικό κοριτσάκι. Χριστινάκι περαστικα βρε κοριτσι μου. ΄Μαρινα τα πήρα πολυ ασχημα με αυτά που έγραψες. Απαράδεκτοι ρε παιδί μου... και για το δώρο και για τα υπόλοιπα. Να μην κάνεις τραπέζι ή αν κάνεις να μη τους πεις...Αχ αν ερχόμασταν εμείς, θα φερναμε τα καλυτερα και θα χλαπακιάζαμε το φαί βγάζοντας κραυγές ικανοποίησης!!!!

Στέγια μου δε πειράζει που αδιαθέτησες... δεν αλλάζει τιποτα στον θηλασμό, μη φοβάσαι!

Τέλικα είχα δεν είχα, σχολίασα...

ααααααααα θα σας βάλω φωτο που πήρα στον μικρό πουκάμισο με γραβάτα και ήταν χθες πολυ σουπερ....

ειπα να κρατηθω και να μην πεταγωμαι μιας και ειμαι ακομα στις 26 δεκ,ομως δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια με τισ κραυγες ικανοποιησεις.:P:p:pκαλα που φοραω σερβιετα:tongue:και με την ευκαιρια να σας ευχαριστησω γιατις ευχες σας μιας και ειμαι στην ημερα που γιορταζει ο κανακαρης μου.επανερχομαιιιιιιιιιιιι

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας!!!

Μανιταράκι μου χαίρομαι που γελάς μ'αυτά που γράφουμε!!! έχεις πολλά να διαβάσεις ακόμη όμως ε;;; Είσαι καλά;

Εμείς πηγαμε σε μία φίλη μου που έχει δυο παιδάκια για να πάιξουμε. Βέβαια ο ένας είναι 3 και ο άλλος 2 μηνών οπότε έπαιζε ο καθένας μόνος του αλλά δε πειράζει. Οσο για τον μικρούλη, τι να πω ρε παιδιά, ήμουν εκεί 2μιση ώρες (αρμένικη βύζιτα τους έκανα) και δεν άκουσα τη φωνούλα του. Την περισσότερη ώρα δε κοιμόταν απλά ήταν ησυχούλης...

Τώρα έχω ένα διλλημα φοβερό. Να κάνω μπάνιο ή να το αφήσω για αύριο..αχ βαριέμαι βρε κορίτσια αλλά μάλλον θα κάνω γιατί είμαι πιφ!!!:mrgreen:

Αχ μόλις κάναμε φέτα με ανθότυρο τυλιγμένα σε φύλλο τηγανιτά. Κάτι ελαφρύ μωρέ για το βράδυ:tongue: Μετά έβαλα και μελάκι και τα χλαπάκιασα!

Τι μου κάνετε;;;; Στελλιτσα ανέβασες καμιά φώτο;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εve μου οταν διάβασα το μήνυμά σου για το φύσημα, πάγωσα. Αλλά τελικά διάβασα τι έγραψαν τα κορίτσια και ηρέμησα. Προφανώς δε θα είναι κάτι΄σοβαρό. Ομως καταλαβαίνω την ανησυχία σου!

Οσο για την εφημερία, εμείς παρακαλούσαμε να εχουμε μία από αυτές τις μέρες...θα γίνεται πραγματικά χαμός!!!!

Αννια μου μπήκα στο μπλογκ σου που είναι πολυ όμορφο. Αλλά να κάνω μια ερώτηση; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;; θες να μας τρελλάνεις:P:p;:P;:p;:P;;:P;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καιε γω εδω,φτιαχνω το μπλογκακι μου:tongue::tongue:ψαχνω θεματακια και με εχει φαει η αγωνια...παντως πολυ χαιρομαι που εχω κατι να ασχολουμαι...

μανιταρακι καλως μας ηρθες:D

λορετα και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι πιφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...