Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Χριστινάκι μου τι κάνεις; γράψε μας όποτε μπορείς!

Ελενάκι μου από τώρα άρχισε ο μικρός τους έρωτες!! και γω στο νηπιαγωγίο αγαπουσα τον Γιάννη, τρελός έρωτας. Μια φορά μετα το σχολείο είχα πάει σπιτι του, με ειχε καλέσει για φαί. Φαγαμε ρεβύθια (που κανονικά δε τα έτρωγα με τίποτα!). Μετά πηγαινοντας σπιτι μου χάθηκα. Η μαμά μου δεν ήξερε τιποτα και με έψαχνε στους δρόμους κλαιγοντας. Τελικά βρεθήκαμε....σκεφτείτε οτι γυρνουσα μόνη απο το νηπιαγωγίο στο σπιτι...απίστευτο ε;;;

Αχ ωραίες εποχές :)

Έχουν τα φαρμακεία 3 μέρες απεργία. Από τη μία χαίρομαι που έχω τον αντρούλη μου εδώ, από την άλλη είναι στεναχωρημένος με την κατάσταση στον κλάδο και έχει λιγο μουτρακια. Τον καταλαβαίνω, και γω αγωνιώ.

Ο μικρός βγάζει δόντια και κλαιει το καημενο μου και θέλει όλο να μ'αγκαλιάζει... Σε πόσες μέρες βγαίνουν; Εχουν "σκάσει" ήδη. Τώρα είναι που πονάνε;

έχω ερωτήματα...

Στελλίτσα ακόμη να συνέλθετε από το πάρτυ;

good morning loretious!!!στην δικια μου με το που της σκασανε την επομενη μερα εβλεπε μια μυτουλα απο δοντι.τωρα δεν ξερω αν αλλαζει απο παιδι σε παιδι.οσο για το ανοιγμα επαγγελματων και εμεις με τον αντρα μου μια απο τα ιδια αλλα η αποφαση εχει ηδη παρθει.και τελος για τις ανεμελες εποχες περασαν ανεπιστρεπτι.μπορεις να φανταστεις να αφηνεις τον αργυρακο να πηγαινει μονος του νηπιαγωγειο???δεν νομιζω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Να ΄μαι και πάλι, φάγαμε φρουτάκια και τώρα έχω τη μικρή στο γιογιό και η σκατούλα πάει να φορέσει το πάμπερς μόνη της! Άντε, άντε να κάνει και ένα σφουγγάρισμα!!! Λορετάκι η αλήθεια είναι γενικά κοιμόμαστε πολύ καλύτερα πια (φτου, φτου) εκτός κι αν τύχει κάτι έκτακτο! Τζέσικα όχι δε θα πάμε γιατρό, αν πήγαινα έτσι εύκολα, κάθε 3 μέρες εκεί θα ήμαστε!:tongue: Πηγε κανονικά σχολείο ο μικρός αν και με σχετική γκρίνια! Θα του δώσουν κανένα καφεδάκι εκεί να στανιάρει και θα μου ερθει ντούρος το μεσημέρι! Μαρή Λορέτα από μικρή σε ξεμυάλιζαν τα αγοράκια?

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ Μαρινάκι μικρή ήθελα οοοολα τα αγοράκια...Δε μπορείς να φανταστείς. Λύσσα μ'επιανε και ζήλια αν θέλανε κανένα αλλο αγοράκι. Αν δε τους τραβούσα την προσοχή δεν ησύχαζα...Σιγά σιγά ηρέμησα και τώρα πια έχω παραηρεμήσει...Ευτυχώς!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

αααα ανοίγει και αυτό το επάγγελμα ε; Αχ τζες εμείς τώρα είναι να πάρουμε την άδεια της πεθεράς μου στο όνομα του άντρα μου και με τον καινουριο νόμο μπορεί και να απαγορευτεί. Περιμένουμε από μερα σε μέρα! Μας έχει ξεσκίσει ο Λοβέρδος γενικά! Ανοίγει το επάγγελμα, ελευθερώνεται το ωράριο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αααα ανοίγει και αυτό το επάγγελμα ε; Αχ τζες εμείς τώρα είναι να πάρουμε την άδεια της πεθεράς μου στο όνομα του άντρα μου και με τον καινουριο νόμο μπορεί και να απαγορευτεί. Περιμένουμε από μερα σε μέρα! Μας έχει ξεσκίσει ο Λοβέρδος γενικά! Ανοίγει το επάγγελμα, ελευθερώνεται το ωράριο...

το ξερω:(και εμεις ηταν να πουλησουμε την αδεια γιατι το φορτηγο το θελει μονο για να κουβαλαει τα μηχανηματα και τωτρα οχι μονο δεν εχει αξια αλλα ουτε μπορει να την πουλησει.τι να πω,πραγματικα σκεφτομαι πως αν ζορισουν τα πραγματα θελω να φυγω απο έδω

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα

επιτελους εχω ιντερνετ ομως δεν εχω χρονο τρεχω και δεν φτανω εσεις ολα καλα?απο σημερα θα αρχισω να διαβαζω ολα αυτα που εχασα .

πως ειναι τα μωρακια σας χρονισαμε? να ειναι οοοοοολα γερα τα μωρακια του κοσμου.και να φωτιζει ο θεος και εμας τις τρελες μανες.(μιλαω για την ειδηση απο τα τρικαλα )παω να διαβασω νεα και ξαναπερναω:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??εμεςι καλα λιγη γκρινιτσα αλλα μαλλον κανενα δοντι θα ξεφυτρωσει....εχω ανοιξει ενα μπλογκ μπειτε αν θελετε να ριξετε μια ματια ειμαι στην αρχη για αυτο δειξτε λιγο ελεος....http://glykoparamythaki.blogspot.com

:-D

γειαααα σας!!!τι κανετε?μαγειρεψα αγκιναρες με αρακα σημερα και ευτυχως ο μικρος εφαγε,πρωτη φορα του εδινα αγκιναρα και ειχα ενα αγχος!

ελενακη πολυ γελασα με τον γιο σου και το ραβασακι του....χιχιχιχι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Έχουν τα φαρμακεία 3 μέρες απεργία. Από τη μία χαίρομαι που έχω τον αντρούλη μου εδώ, από την άλλη είναι στεναχωρημένος με την κατάσταση στον κλάδο και έχει λιγο μουτρακια. Τον καταλαβαίνω, και γω αγωνιώ.

Καλημερααααα

Λορεττα φαρμακοτρυφτης ο συζυγος ε?

αστα τα ξερω κι εγω, φαρμακοποιος η μαμα μου 40 χρονια και η αδερφη μου το ιδιο..

Εχουν απεργια απο τη δευτερα εδω και εχει το φαρμακειο μας γενικη εφημερια μερα νυχτα μεθαυριο...καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο.πανικος.

εντωμεταξυ παιδια η αδεφρη μου θα παει για δουλεια με την κοιλια στο στομα κυριολεκτικα..εχει πητ 25-1!!

καλιο εμεις που δεν εχουμε δικημας δουλεια τελικα...τι να πω...προβληματα..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους προσφατους εορταζοντες!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ.!!

Συγχωρεστε με που δεν το ανεφεα πρωτο ειμαι λιγο σκοτεινιασμενη σημερα..

Πηγα τα 2 παιδια για τακτικη εξεταση στον παιδιατρο σημερα..Ακουσε στον αλεξανδρο ενα φυσημα στηνν καρδια και μας ειπε να το κοιταξουμε σε καρδιολογο. Εχω κλεισει ραντεβου στο καρδιολογικο του ιασω παιδων να το δουμε. Ασ σο καλο, ελπιζω να μην ειναι κατι..

Η φωφη ολα καλα, 75 εκ και 11κιλα το θεριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...