Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

στεγια μου και λορετακι να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

να ειναι πολυχρονα και ευτυχισμενα για ολη τη ζωη τους!

χριστινακι λυπαμαι πολυ κοπελα μου :(:(:(...οτι αλλο να πω θα ειναι λιγο...

Ο Κυριος απο δω και μπρος να σας δινει μονο χαρες.

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια...ο θησαυρακος μου γεννηθηκε ανημερα του Αη Γιαννιου!γεννησα με καισαρικη γιατι το πουλακι μου ζοριστηκε πολυ και δυο φορες επεσαν οι παλμοι του...η δευτερη φορα στους 50 κι ετσι δεν επαιρνε αλλη καθηστερηση (περασαμε μια περιπετεια αλλα ολα πηγαν Δοξα Τον Θεο πολυ καλα)..σημασια εχει ομως πως πηγανε ολα καλα και τωρα τον κραταω στην αγκαλια μου γερο και δυνατο!

σας φιλω γλυκα εσας και τα ζουζουνια σας!

παω για νανακια με τον γιοκα μου!

καλο μεσημερι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλες μου τις ευχές στον Γιάννο και στον Αργύρη. Να είναι πάντα γερά και καλότυχα κι όλες οι αρετές να είναι πάνω τους.

Επίσης ευχές στις μαμάδες τους τη Στέγια και τη Λορέττα, να είναι καλά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, να τα καθοδηγούν στο δρόμο της αγάπης και της προόδου.

Φιλιά πολλά!

χρονια πολλα στους εορταζοντες να χαιρεστε τα παιδακια και παντα με υγεια και χαρα να τα καμαρωσετε οπως επιθυμητε

τι αλλα νεα? εγω εχω τραπεζι το βραδυ και μαγειρευω ψητο κατσαρολας επισης προσπαθω αν μαζεψω τη κουζινα αλλα ο γιος μου σημερα μια μανια να μη με αφηνει εγω μαζευω αυτος χαλαει επισης καναμε δυο βηματακια μονη μας για να δουμε σε ποσο καιρο θα περπατησει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ουφφφφ και μετα απο ποσες μερες χωρις ιντερνετ...και με "δανεικο"λαπιτοπι.....επιτελους μπηκα ...κυριως να δωσω ευχες αλλα ρε χριστινακι επεσα πανω στο μηνυμα σου και στεναχωρεθηκα παρα πολυ....γιατι τι ειχε τελικα το μικρουλι?ειναι σιγουρο?δεν πειραζει ρε κοριτσι μου ευτυχως οπως λες το βρηκατε νωρις...

τωρα τι να ευχηθω?

χρονια πολλα σε ολα τα ζουζουνια του καφε μας να μας κανουν ευτυχισμενες και εμεις αυτα...σμαρω τωρα σε διαβασα...καλωσορισες ξανα.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλησπέρα κοριτσάκια μου θα πρεπει να ευχηθω στα μπιζουδάκια μου ΙΩΑΝΝΗ και ΑΡΓΥΡΗ να τα εκατοστήσουν και να εχουν υγεια και καλη τυχη στην ζωη τους και όπως λέω να εινα παμφτωχοι στην λύπη και πάμπλουτοι στην χαρα να μου τα κάνετε μακια μανούλες !

Φιλάκια πολλά!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Κουμπαρουλα μου αν και ηρθαμε στο παρτυ θα σου ευχηθω και εδω χρονια πολλα να τα εκατοστησει ο Ιωαννης και να τον δειτε οπως επιθυμει!!!!!

Εφτιαξες φοβερα πραγματα σημερα αφου ακομα ειμαι πρισμενη απο το φαγητο!!!! Τι ηταν αυτο καλε???? Τουμπανο γιναμε!!!! Συγχαρητηρια για το παρτυ ηταν καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!! Και παλι χρονια πολλα και του χρονου με υγεια και ευτυχια παντα!!!!!!

1stbday5.gif

kavitha_bcard.gif

happy-birthday_animated_129.gif

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις σουρτουκευαμε ολη μερα αφου ειχα να τον παω βολτα μερες και ειχε πολλα νευρα....επισης του αγορασα και αλλο ζευγαρι παππουτσια..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημερα,πως ειστε κοριτσια;

Δεν ειχαμε κανενα νεο απο τη Χριστινα βλεπω ε;.......Χριστινα το ξερεις οτι σε σκεφτομαστε ναι;

Λοιπον.θα σας πως κατι να γελασετε.....παω σημερα το πρωι να φτιαξω τη τσαντα του γιου μου για το σχολειο.....αυτος διπλα μου επινε το γαλα του....την ανοιγω και βλεπω μεσα ενα χαρτι διπλωμενο και λεω αχ αγαπη μου τι ειναι αυτο;;;;ζωγραφια για τη μανουλα;;;;;και το ανοιγω με λαχταρα ενω τον ακουω να μου λεει: ε οχι ρε μαμα....η Σοφια(αγαπημενη) μου το δωσε....και ανοιγω το χαρτι και βλπεω μεσα ειχε γραψει το κοριτσακι ΣΟΦΙΑ + ΧΡΗΣΤΟΣ και ειχε τιγκαρει το χαρτι στις καρδουλες!!!!Αχ παιδια τι γελιο εκανα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ραβασακια 5 χρονων παιδια;;;;;;Ελεοοοοος!!!!!Κι εγω η χαζη που νομιζα οτι ηταν ζωγραφια για μενα....παει περασαν αυτες οι μερες....ανεπιστρεπτι!!!!!:lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα!!!αχ βρε ελενακι μου αρεσει πολυ που το αγορακι σου ειναι ερωτευμενο.εγω θυμαμαι σε αυτες τις ηλικιες τα αγορια μισουσαν τα κοριτσια.οσο για εσενα τωρα εκμεταλευσου τον μικρο πριν βρει και αυτος καμια αγαπητικια:tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα,πως ειστε κοριτσια;

Δεν ειχαμε κανενα νεο απο τη Χριστινα βλεπω ε;.......Χριστινα το ξερεις οτι σε σκεφτομαστε ναι;

Λοιπον.θα σας πως κατι να γελασετε.....παω σημερα το πρωι να φτιαξω τη τσαντα του γιου μου για το σχολειο.....αυτος διπλα μου επινε το γαλα του....την ανοιγω και βλεπω μεσα ενα χαρτι διπλωμενο και λεω αχ αγαπη μου τι ειναι αυτο;;;;ζωγραφια για τη μανουλα;;;;;και το ανοιγω με λαχταρα ενω τον ακουω να μου λεει: ε οχι ρε μαμα....η Σοφια(αγαπημενη) μου το δωσε....και ανοιγω το χαρτι και βλπεω μεσα ειχε γραψει το κοριτσακι ΣΟΦΙΑ + ΧΡΗΣΤΟΣ και ειχε τιγκαρει το χαρτι στις καρδουλες!!!!Αχ παιδια τι γελιο εκανα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ραβασακια 5 χρονων παιδια;;;;;;Ελεοοοοος!!!!!Κι εγω η χαζη που νομιζα οτι ηταν ζωγραφια για μενα....παει περασαν αυτες οι μερες....ανεπιστρεπτι!!!!!:lol::lol::lol::lol:

χριστινακι θα συμφωνησω με την ελενη.εννοειται δεν σε εχουμε βγαλει στιγμη απο το μυαλο μας.οταν εισαι ετοιμη σε παρακαλω γραψε μας να γλυκια μου,ναι?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημέρα κι από μένα.

Ελένη αχού σε λίγο δε θα τα προλαβαίνεις τα αγόρια σου με τις αγαπητικές!:tongue:

Χριστινάκι μου φιλάκια αν μας διαβάζεις!

Εμείς μέχρι τις 3 είχαμε γλέντια χτες, είχα βάλει στεγνωτήριο και κατά τις 12 που πάω τον μικρό για τσίσα φαίνεται ερεθίστηκε ο λαιμός του από την ξηρασία που έκανε στο μπάνιο και τη σκόνη και λύσαξε στο βήχα μέχρι τις 3 το πρωί! Μια ομορφιά, νύστα φιλενάδες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!

Χριστινάκι μου τι κάνεις; γράψε μας όποτε μπορείς!

Ελενάκι μου από τώρα άρχισε ο μικρός τους έρωτες!! και γω στο νηπιαγωγίο αγαπουσα τον Γιάννη, τρελός έρωτας. Μια φορά μετα το σχολείο είχα πάει σπιτι του, με ειχε καλέσει για φαί. Φαγαμε ρεβύθια (που κανονικά δε τα έτρωγα με τίποτα!). Μετά πηγαινοντας σπιτι μου χάθηκα. Η μαμά μου δεν ήξερε τιποτα και με έψαχνε στους δρόμους κλαιγοντας. Τελικά βρεθήκαμε....σκεφτείτε οτι γυρνουσα μόνη απο το νηπιαγωγίο στο σπιτι...απίστευτο ε;;;

Αχ ωραίες εποχές :)

Έχουν τα φαρμακεία 3 μέρες απεργία. Από τη μία χαίρομαι που έχω τον αντρούλη μου εδώ, από την άλλη είναι στεναχωρημένος με την κατάσταση στον κλάδο και έχει λιγο μουτρακια. Τον καταλαβαίνω, και γω αγωνιώ.

Ο μικρός βγάζει δόντια και κλαιει το καημενο μου και θέλει όλο να μ'αγκαλιάζει... Σε πόσες μέρες βγαίνουν; Εχουν "σκάσει" ήδη. Τώρα είναι που πονάνε;

έχω ερωτήματα...

Στελλίτσα ακόμη να συνέλθετε από το πάρτυ;;;;

Μαρινάκι μου τι ήταν πάλι αυτό με το βήχα;;; Επίσης απ'οτι κατάλαβα, πάντα θα ξυπνάμε το βράδυ έ; πρώτα για γάλα, μετά για τσίσα, μετά γιατί είδαν εφιάλτες, μετά γιατί γύρισαν από τα μπαράκια...ααααααααααααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...