Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 20/1/2025 at 2:34 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Γεια σου! Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και να σου ευχηθώ καλή τύχη! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα .. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω στο Έλενα να ξερεις και είχα κάνει όλα τα χαρτιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και προχθες που του μίλησα παραλίγο να αλλάξω γνώμη και να ξαναπάω! Με το καλό, εύχομαι να πάει στρωτά και καλά! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τζεσικα καλημερα πως ειστε;[/QU

καλημερα ελενακι μου.ετσι και ετσι.στεναχωρεθηκα πολυ και δεν εχω πολυ διαθεση.εσυ τι κανεις?πως τα περασες με την αδερφουλα σου,βρισκεστε συχνα?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια απο τα ιδια κι εγω...

Δυστηχως δε βρισκομαστε συχνα γιατι ειναι παντρεμενη στο Αγρινιο...Ηρθαν προχτες Βεροια για δουλεια του γαμπρου μου και θα μεινουν την εβδομαδα αυτη εκει,και ηρθε χτε το πρωι για καφε.

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στον γιαννη και τον αργυρη που γινονται ενος σημερα!!!!

τι κανετε?εμεις ημαστε καλυτερα ευτυχως και μαγειρευω....

να εισαστε παντα καλα!τι καλο φτιαχνεις σημερα?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολυ, να είστε καλά! Τώρα γυρίσαμε, κάναμε ενα μινι πάρτυ στο φαρμακείο με παππουδογιαγιάδες, μια θεια μας και τους πελάτες!!!!! Ηταν πολυ ωραία!!!! Κέρασα τη γειτονιά και τώρα επέστρεψα μήπως και τον κοιμήσω!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Χριστινάκι μου καλό, με έπιασε σύγκρυο διαβάζοντας το μήνυμά σου, ειλικρινά... Πολύ στενοχωρήθηκα...

Φαντάζομαι πως τα λόγια είναι περιττά, αλλά να σκέφτεσαι πως θα είμαστε δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. Κάνατε λήψη τροφοβλάστη σωστά; Άσε έχω ακούσει αρκετά πανομοιότυπα περιστατικά τον τελευταίο καιρό ρε γμτ, τουλάχιστον εσείς το μάθατε νωρίς... Τίποτα κορίτσια, την υγειά μας να έχουμε κι εμείς και τα μπεμπόνια μας και τίποτα άλλο στον κόσμο!

Στελλίτσα και Λορετάκι να τα εκατοστήσουν τα κουκλάκια σας!!!:-D:grin::-D

Άννια χρόνια πολλά για τον Αντωνινίνο!!! Και βεβαίως βεβαίως Ειρήνη μου να τα εκατοστήσεις!!!

Πολύ μ' αρέσει που ο Γενάρης είναι μήνας ευχών :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!

Εεεεειιιιιι, ψιτ,ψιτ!!! Ενυβόδι αράουντ? Μπα, χλωμό το κόβω! Με έχει πιάσει μια αναποδιά τον τελευταίο καιρό να μπαίνω πάντα όταν ο κόσμος κοιμάται!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, επειδή βλέπω πως όλος ο κόσμος έχει facebook και αισθάνομαι πολύ νεάτερνταλ που δεν έχω, να σας ρωτήσω κάτι. Όταν γράφετε κάτι εκεί, ή όταν σας γράφουν κάτι οι φίλοι σας, αυτό σημαίνει πως το διαβάζουν όλοι οι υπόλοιποι φίλοι σας, δηλαδή οι συνομιλίες που έχετε είναι προσβάσιμες προς όλους? Μη γελάτε αν γράφω βλακείες, ε;

Γεια σας!

ευχαριστώ όλες για τις ευχές!!!

Ξέχασα να ευχηθώ στην Στελλίτσα για τον Γιάννο της! Στελλιτσα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!!

Πρινσι στο φεις κάποια τα βλέπουν όλοι οι φίλοι σου αλλά μπορείς να "μιλήσεις" και ιδιωτικά...

Ελενίτσα λες να καταφέρουμε να τα πουμε σήμερα;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσακια μου,μολις εκατσα απο το πρωι επιτελους:tongue::tongue:

χρονια πολλα στον γιαννο μας και στον αργυρακο να τους χαιρεσται και να τους καμαρωνετε παντα..!!!

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...