Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να μαι και εγω...γιναμε σχεδον καλα και εμφανιζομαι....

να ευχηθω χρονια πολλα στην ειρηνη και την μαρινα για τα παιδακια σας!!να τα χαιρεστε με υγεια....

χριστινακι μου πραγματικα λυπηθηκα πολυ!!!!τι να πω?κουραγιο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου να Χρόνια Πολλά στη ΕΙΡΗΝΗ και για τον γιο μας στην Μαρίνα μας για την κόρη σου και Αννια μου για τον Αντωνάκι μας!

Χριστινάκι μου λυπάμαι πολύ οτι και να πουμε τέτοιες στιγμες ........

Εμεις θα ειμαστε εδω οτι μας χρειαστείς!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Χριστινάκι μου το σκέφτεσαι πολύ σωστά. Φίλησε κι από εμάς την κορούλα σου! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, χτες χρόνισε η μικρούλα μου αλλά το τικεράκι η τεμπέλα βαριέμαι να το αλλάξω! :)

Γλυκούλα συνήλθατε? Μπράβο!

Μαράκι ευχαριστώ πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

χριστινακι και να μας μαυριζεις λιγακι δεν πειραζει αρκει να μπορουμε να σου κανουμε παρεουλα αυτην την δυσκολη στιγμη.δεν ειμαστε μονο για τα χαρουμενα εδω.

μαρακι σε ευχαριστουμε πολυ!!να χαιρεσαι και εσυ την κορουλα σου την ομορφη.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινα λυπαμαι πολυ κοριτσι μου.....τι να πω...δε το περιμενα......λυπαμαι παρα πολυ..ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω...μαζεψε το κουραγιο σου για τι επομενες μερες....

κοριτσια δε μπορω να μιλησω..βγαινω, καλη σας νυχτα.

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαλησπερα, Χριστινακι πολυ στεναχωρηθηκα και εγω αλλα φυσικα και θα μοιραστεις οτι νιωθεις μαζι μας.

Επειδη ειχα και εγω (πριν την μπεμπουλα) αυτη την εμπειρια στον 5ο μηνα εαν θελεις να ρωτησεις κατι ή και οτιδηποτε αλλο πραγματικα μην διστασεις να ρωτησεις.

Δυστυχως υπαρχουν και αυτες οι στιγμες στη ζωη αλλα οπως πολυ σωστα ειπες ευτυχως πλεον τα βλεπουμε νωρις και ετσι αποφευγουμε πολυ χειροτερες καταστασεις.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα,

Στεγια και Λορετακι χρονια πολλα στα αντρακια σας!

Χρονισατε κι εσεις!Περασε ενας χρονος γεματος γελια,χαρες,καινουρια συναισθηματα,συγκινηση,κουραση και πανω απόλα ευτυχια!!!!Ευχομαι να ειναι ετσι ολοκληρη η ζωη των παλικαριων σας!

Γερα και καλοτυχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσια.χριστινακι στεναχωρηθηκα παρα πολυ.καλυτερα που το ανακαλυψατε τωρα ομως παρα πιο μετα.και μην ανυσυχεις,οταν θα εισαι ετοιμη και πιστευω συντομα θα ερθει και το νεο μελος στην οικογενεια σου.εννοειται πως οτι χρειαστεις θα ειμαστε ολες διπλα σου,αλλες σωματικα και αλλες λογω αποστασης ψυχικα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

και συνεχιζω απο τα χτεσινα.ρηνιω μου μπερδευτικα και νομιζα οτι γιορταζε ο αντρας σου και οχι εσυ αρα χρονια σου πολλα!!!αννιανα χαιρεσαι τον Αντωνακη σου ο οποιος ειναι ενας κουκλος!!!και παμε στα σημερινα:στελλιτσα και λορετακι να χαιρεστε τους αντρες σας,τα καμαρια σας,τους πριγκηπες σας,τους ερωτες σας και μπορω να συνεχισω για ωρες.....να ειναι χιλιοχρονοι,ευτυχισμενοι και πανω απ'ολα να σκανε απο υγεια:D

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...