Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πολυχρονο το αγορακι σου κοριτσακι μου!!!!

Γερος δυνατος καλοτυχος!!!!

Ολο χαρες στη ζωη του!!!!

Η πρωτη σας γιορτουλααααααα!!Τι ωραιγιααααααααα :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρηνιω;;;Γιατι δε μπορουμε να γραψουμε στο τοιχο σου;;;;;;ε;;;;;;;

θελει πρωτα ασταρωμα:lol::lol::lol::lol:.τον εχω κλειδωμενο γιατι αναρτουσε μια ξαδερφη μου διαφορα και ειχα ξενερωσει και οταν τα εσβηνα μου ελεγε γιατι το εσβησες?

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ...:P

ΑΝΤΕ ΣΤΕΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΡΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ:wink:;-)...

σε ευχαριστουμε γιαννουλα μου!!

να χαιρεστε τον αντωνακη σας.ειναι και συνονοματος,με λενε και αντωνια επειδη γεννηθηκα ανημερα.

4ywWp2.png

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ...

147547-1053787qd8db5o29l.gif&t=1

viewthread.php?action=attachment&tid=24485&pid=930681

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεε

πολυ !!!!!

καλες προετοιμασιες για αυριο !!να περασετε τελεια.τελικα πηγαμε και βρηκαμε φιαλη ηλιο και γεμισαμε τον κοσμο μπαλονια.πολυ ωραια ηταν.θα βαλω φωτογραφιες

4ywWp2.png

Αννια μου να χαίρεσαι τον Αντωνάκη..

Πολύχρονος και ευτυχισμένος...

Να τον καμαρώσετε όπως εκείνος επιθυμεί.....

nameday.jpg

506.jpg

KAL0004.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Και πάλι χρόνια πολλά Ειρηνάκι μου για τη γενεθλιογιορτή σου! Άννια μου να χαίρεσαι τον Αντωνάκη σου!

Τρέχουμε τώρα και πάλι, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τι θέλουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστω μαρινακι!τι να θελουν τα μικρα σου?μαλλον να παιξουν να κατεδαφισουν να γκρινιαξουν να φωναξουν να τρεξουν να χοροπηδησουν να γελασουν.αστα να κανουν οτι θελουν και πριν πας για υπνο πιες και μια κουπα ηρεμιστικα.φιλακια στα γλυκακια σου

4ywWp2.png

Ειρηνάκο μουουουουου... χρόνια πολλά στο λουκουμάκι σου!!! Να είναι πάντα ένας χαρούμενος οδοστρωτήρας :)

Κοριτσάκια μου φιλιά σε σας και στα πλασματάκια σας... τρέχουμε τώρα λεμέεεεε

Γεια σας κορίτσια!

Γυρισα απο τη γυναικολόγο. Πρώτη φορά πήγα και μ'αρεσε πολυ. Ολα καλά τα βρήκε. Εκανα και παπ...

Άννια μου να χαιρεστε τον Αντωνάκη σας!!!

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Να χαίρεστε τα μικρούλια σας που γιόρταζαν αυτές τις μέρες...

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά... έχει πρόβλημα το μωράκι μου και θα τερματιστεί η εγκυμοσύνη τις επόμενες μέρες...:-(:sad::-(:(:(

Να δώσουμε όλες μια έξτρα μεγάλη αγκαλιά στα ζουζούνια μας πόυ είναι καλά!!! Φιλάκια..θα τα πούμε τις επόμενες μέρες...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκο μουουουουου... χρόνια πολλά στο λουκουμάκι σου!!! Να είναι πάντα ένας χαρούμενος οδοστρωτήρας :)

Κοριτσάκια μου φιλιά σε σας και στα πλασματάκια σας... τρέχουμε τώρα λεμέεεεε

γεια σου λεγκουλι μου με τις κορυφαιες σου ατακες!!!ευχαριστουμε πολυ!!φιλακια στα μαναρακια σου.

4ywWp2.png

οχι ρε χριστινακι μου αχ τωρα το ειδα.παναγια μου.πολυ κριμα καρδουλα μου.αχ προσπαθησε να εισαι δυνατη .οχι ρε συ.χριστινακι μου μακαρι να ημουν εκει να σου δωσω μια σφιχτη αγκαλιτσα.θα σου την χρωσταω ομως

4ywWp2.png

((((Χριστινάκι))))).....σε σκεφτόμαστε γλυκιά μου! Πραγματικά στενοχωρήθηκα πολύ, δεν ξέρω τι να σου πω, όλα φαίνονται μικρά! Αγκάλιασε το κοριτσάκι σουκαι προσπάθησε να κάνεις κουράγιο. Φιλάκια καρδούλα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Eυχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου... ευτυχώς που έχω τη μικρούλα μου και την πνίγω στα φίλια και κάπως ο πόνος μετριάζει... και θέλω να βλέπω το θετικό ότι μέσα στην ατυχία μας τουλάχιστον ανακαλύψαμε νωρίς το πρόβλημα και όχι πιο μετά που θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο ή μη αναστρέψιμο.....

Ελπίζω εσείς να είστε καλά..δεν θέλω να σας μαυρίζω τέτοιες γιορτινές μέρες που ένα ένα τα μικρούλια γίνονται ΕΝΟΣ!!!!

ΑΧΧ Μαρίνα τώρα το είδα...σήμερα γίνεται ενός η Μαριαλένα;;; Νόμιζα εχθές!!! Να τη χαίρεστε τη κουκλίτσα σας!!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...